Ο πολίτης καταγγέλει: “Δεν σταματούν να παίρνουν οι δικηγόροι της ΔΕΗ”

Κοινοποίηση:
makelio&

Τη συνεχή ενόχληση δικηγορικού γραφείου, που λειτουργεί ως εισπρακτική της ΔΕΗ καταγγέλει ένας από τους αναγνώστες μας.

“Σας παρακαλω πολύ κάντε έναν έλεγχο στο τηλ. 6933920… Δεν αφήνουν καμία ώρα που να μην πάρουν τηλέφωνο. Οφείλω 148,00 ευρω, περίπου ενάμιση μήνα αυτό το ποσό, και δεν εχουν σταματήσει να παίρνουν τηλέφωνο.

Θα με φέρουν στα όριά μου και εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω (Δικηγορικό γραφείο Ευτυχίδου). Αυτή είναι η Ελλάδα του Μητσοτάκη; Άλλοι χρωστάνε ποσά τεράστια και παίρνουν εμένα; Τους είπα ότι θα το βγάλω στα ΜΜΕ και δεν τους νοιάζει.  “Εμείς έχουμε αυτή την εντολή” λένε. Φαντάζομαι πόσους άλλους θα παίρνουν κάθε μέρα και ώρα. Ντροπή και αίσχος. Ο Χατζηδάκης το ξέρει;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Την μια φορά είναι σύμπτωση, η 1.000.000.000.000.000 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Το ιδιωτικό μου δίκτυο είναι ένα μικρόφωνο και κάποιοι ΑΛΗΤΕΣ κάθονται εδώ και χρόνια και εισβάλουν στην ιδιωτική μου ζωή! Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό! Γιατί από το 2014 ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!

  2. Κάτι οι αλλοδαποί που την φεσώνουν, κάτι τα κρατικοδίαιτα μ@υνόπ@ν@ υπάλληλοι της ΔΕΗ, με μισθούς άνω των 4.500€, ο χαμηλότερος, άντε να κάνει προκοπή… Ακόμα και τα 2-3 ευρώ θα κυνηγάνε σε λίγο!!!

  3. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ??? ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΥΡΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ !!!!

  4. αν εχεις τηλεφωνο με επιλογη για φραγη αριθμων μπορεις να τους μπλοκαρεις

  5. Ακομη και γιά μικρά ποσά. Μεταξύ μας το φέσι πάει σύννεφο από τούς αλλοδαπούς, που εξαφανιζονται πρός άγνωστη κατεύθυνση αφου πρώτα κατακλέψουν ΔΕΗ καί ΕΥΔΑΠ καί φυσικά όσους ιδιοκτήτες είχαν τήν αφέλεια να τούς νοικιασουν σπίτια . !

    1. Οι ιδιοκτήτες δεν είναι καθόλου αφελείς. Τους πλησιάζουν οι επαγγελματίες ανθρωπιστές των μ.κ.ο. και τους δίνουν μπροστάντζα 3 με 4 νοίκια έναντι. Κατσικώνουν τους κατσαριδόχρωμους, οι οποίοι – αφού περάσουν οι προσυμφωνημένοι μήνες – ή εξαφανίζονται ή συνεχίζουν να κατοικούν, αφού κανείς δε μπορεί να τους βγάλει. Το ξέρουν αυτό οι ιδιοκτήτες. Έχουν κλειστά σπίτια και προτιμούν την αρπαχτή, από το να βάλουν μέσα Έλληνες νοικοκυραίους.

Comments are closed.