Ο παπάς – αστυνομικός που φυλάει σκοπιά με… όπλο στα Τρίκαλα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Και όμως γίνεται…

Ο 33χρονος ιερέας Αριστείδης Τσιότρας, πατέρας τριών παιδιών, είναι αστυνομικός, όμως συγχρόνως διακονεί κανονικά στην ενορία του Λιόπρασου Τρικάλων!

Ο παπάς – αστυνομικός, χειροτονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο διάκονος και στη συνέχεια πρεσβύτερος στην Αθήνα και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, όπου με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ο οποίος προσπαθεί να καλύψει όλες τις ενορίες των Τρικάλων να μη μένουν χωρίς ιερέα.

 

Στη φωτογραφία, βλέπετε τον π. Αριστείδη να φυλάει σκοπιά, κρατώντας το όπλο του και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Απορώ με αυτή την κατάσταση. Μας πήραν τα κυνηγετικά όπλα εμάς τους ιερείς με απόφαση της ιεράς συνόδου. Τώρα τον συγκεκριμένο πως του επιτρέπουν να έχει άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής; Άρα δύο μέτρα και δυο σταθμά. Ότι του φανεί του λολοστεφανη με την κατάσταση εντός της εκκλησίας. Ιερείς δύο ταχυτήτων. Κρίμα, θλίβομαι με τις διακρίσεις που γίνονται.

  2. Το να πατας σε δυο βαρκες ταυτοχρονα δεν γινεται και μαλιστα εαν ειναι τελειως ανισες μεταξυ τους.

  3. Εαν λοιπόν πάει κάποιος για εξομολόγηση και του πει , πάτερ έκλεψα , θα του ζητήσει να κάνει νηστεία για μετάνοια ή θα τον συλλάβει ? ΟεΟ ?

Comments are closed.