Ο μ.Χ. “προφήτης” Κυρ. Βελόπουλος. Η άγνωστη ζωή του φτωχόπαιδου που δούλεψε μέχρι και χαμάλης στις λαϊκές της προσφυγομάνας Σαλονίκης και πήρε 4%. “Κατάπιε” τον Καμμένο, τσαλάκωσε τον Μιχαλολιάκο και ωρύεται ότι τον “κυνηγούν θεοί και δαίμονες του βρωμερού συστήματος”

Κοινοποίηση:
1.indd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ  ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ.

 ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
–ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. …Καρατζαφερηs:ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΡΙΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!

  2. Δε καταλαβαινω γιατι ολοι εσεις της Χ.Α πιστευετε οτι μονο εσείς εχετε το δικαιωμα να είστε εθνικιστές. Δεν αγαπατε μονο εσεις την Ελλαδα. Ζηλευετε που βγηκε ο Βελοπουλος; Δεν σας καταλαβαινω; Αντι να κραζετε τα κομουνια βρίζετε τους πατριωτες. Μπραβο σας ωραιοι Αν θελατε το καλό τγς πατριδας θα χαιροσασταν που ισως μπει στην βουλη ένας ακομα εθνικιστης αλλα και εσεις σαν τους αλλους. Το ΚΚΕ της δεξιας εχετε καταντήσει. Κλειστο οικογενειακο κλαμπ χψρις συνεργασίες…. γυριστε τωρα στο 0,003 % και αφηστε να αναλαβουν αλλοι το ρολο των εθνικιστών.

  3. Ο ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ,ΤΟ ΛΕΩ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ…..

  4. Εκτός του ότι δανείζει λεφτά, με το αζημίωτο φυσικά… Έχει την αλοιφή για την καραφλα…. Ολοι μεταλαδες θα γίνουμε στην Ελλάδα…

  5. ΡΕ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΔΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

  6. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη του λαού αλλά η στοιχειώδης λογική λέει ότι αν ο Βελόπουλος ήταν επικίνδυνος για το σύστημα δεν θα είχε δικό του κανάλι, ούτε θα έβγαινε κάθε βράδυ να κάνει προπαγάνδα υπέρ του κόμματος του. Γιατί δεν έχει και η Χρυσή Αυγή την ίδια μεταχείριση? Το κριτήριο για να καταλάβετε αν κάποιος είναι μέρος του συστήματος ή είναι απέναντι στο σύστημα είναι πόσο συχνά τον βλέπετε στα κανάλια. Κάθε βράδυ όλα τα κανάλια έχουν τον Βελόπουλο. Άρα είναι μέρος του συστήματος. Κάνει την ίδια δουλειά που έκανε και το Ποτάμι του Θεοδωράκη. Το Ποτάμι έκοβε ψήφους από το Πασόκ και την Νέα Δημοκρατία και ο Βελόπουλος κόβει ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Αλλά όπως πάτωσε το Ποτάμι θα πατώσει και ο Βελόπουλος. Αυτή είναι η μοίρα των τζουτζέδων.

    1. Ναι αλλα ο αρχηγος της χ.α και ολα τα στελεχη της φωναζουν οτι δεν τους βγαζουν τα καναλια…. Καθηστε ρε παιδια.. Αυτο ειναι ψυχοπαθεια… Αρα εαν επαιζαν τα καναλια την χ.α θα την εσπρωχνε το συστημα… Τωρα που δεν την παιζουν, φωναζει ο αρχηγος οτι δεν την παιζουν… Λογικο ειναι να εχουν τις τελευταιες μερες τον βελοπουλο στα καναλια. Η Χ.Α εχει βαρυ παρελθον. Εαν εμπαιναν απο την αρχη με αλλο ονομα και με διοαφορετικα προσωπα θα ητραν διαφορετικα. Ποιος ηξερε τον κασιδιαρη?? Ποιος ηξερε τον λαγο? Εαν ειχαν κανει μια καινουργια αρχη για το κοινοβουλιο απο την αρχη θα ηταν διαφορετικα. Οταν ομως στην τηλεοραση εβγαινε ο καθε μπραβος ουγκανος, ο αλλος με γερμανικα τατουαζ, ο παππας με φεσια των ΣΣ και χιτλερικες σημαιες και μαλιστα να λεει ο ισιος ο μιχαλολιακος ”ε ηταν ρομαντικες εποχες τοτε και νεανικες” θα βαψουμε τα χερια μας με αιμα και ενα σωρο γραφικες μαλακιες τι περιμενεις?? Ο Βελοπουλος σου λεει θελω θανατικη ποινη (που του την πεφτουν στα πανελ οι δημοσιογραφοι γι αυτο το θεμα) και σου κανει αναπτυξη το πως και το γιατι. Εδω θυμαμαι στελεχη της χ.α που βγαιναν στις αρχες στην τηλεοραση και τους ρωτουσαν ”πως θα διωξετε τους αλλοδαπους” και αυτοι απαντουσαν με μια επαρση ”καλα καλα… εχουμε τον τροπο μας…. θα ανατιναζουμε τις βαρκες που θα μπαινουν” μα τωρα πραγματικα ειναι επικοινωνιακη επιτυχια απεναντι σε κορακια δημοσιογραφους που σε περιμενουν στην γωνια?? Ελα τωρα… Η Επικοινωνιακη πολιτικη της χ.α ειναι για γελια… Ειχαν σπρωξει 5-6 τραβελια διπλα στον κασιδιαρη λες και ηταν το νεξτ τοπ μοντελ και παπαριες.. Πυρσους και γραφικοτητες.

    2. Και δεν σου λεω οτι ο Βελοπουλος ειναι αγιος.. Η πολιτικη του θα φανει με βαση τα οσα λεει τωρα! Και η χ.α ελεγε οτι θα μπει στην βουλη και δεν θ αφησει κανενα μνημονιο να περασει, θα παιρνουν καμψεις τα εδρανα και καποιες φορες εκανε μπαμ οτι ειναι μαγαζι του συριζα… Περνουσε ο καραφλοκορακας δενδιας μπροστα απο τον κασιδιαρη και εκανε λες και χει περιοδο σαν αγαμητη κνιτισα.. Και μην μου πεις για την δικη.. Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.. Εαν εγω ηξερα οτι με κατηγορουν αδικα, θα ειμουν αυτος που ειμαι. Οταν ομως εχω την φωλια μου χεσμενη σημαινει οτι πρεπει να κατσω στα αυγα μου και να γινω κυρια… κατι το οποιο εκαναν οι χαυγητες.. Κουρασε η χ.α πραγματικα…

  7. οποιος βγει και εινα αντιθετος απο τη μαζα ειναι ακαταλληλος ειναι υποπτος και ολα τα ωραια ε?? ενω οσοι ψηφισατε τον κουλη εισαστε πιο μαγκες..ταγαριαααα 100 χρονια μνημονια ρεεεε

  8. θητευσε και στην διασημησχολη λαμογιων απατεωνων προδοτων….
    OFFSHORE PERISTEROXESMENOS ALITHOROS TERCS KAIKOS KATALINA THIA PANAGIOTA VAPSOMALLIADES KLASE ROYFA MPOYRDES KOLAGONO ROMPES KAPITONE OF KOYRADOPOTAMIA FOYRLOPOTAMOS KSIROTAGAROS SHOOL!!!

    ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΟΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΤΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ο κοσμοs τον εψηφισε για την εβραιοβωλη
    και ο ξεδοντιαρηs βαψωμαλλιαs φαλακροs
    σε δυο ημερεs δηλωσε οτι στην τρυπα τηs
    κυναιδοβωληs θελει για να παει….και τωρα
    οι αφελειs που τον ψηφισανε ο πρωκτοs τουs
    γαργαγαλαει και ουλοι μαζι μονολογουν και
    λενε τελη του μηνοs τον τρανον τον Π@ΥΤΣΟΝ
    μαs θα τον φαει και απο την κ@υλα την πολλη
    θε να χοροπηδαει….

  9. μονο ο Βελοπουλος εχει τα πρωτοτυπα κειμενα του Χριστου….
    ολα τα αλλα ειναι καλπικα……..

    Ο Κυριάκος Βελόπουλος νιώθει δέος ,γιατί είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κατέχει ιδιόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού και τις πουλάει μέσω της εκπομπής του……..
    Τι Ιδανικά και Αξιες μπορεί να έχει αυτός ο Βελοπουλος , που έπραξε την προδοσια ψηφίζοντας τo ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;;;
    Πόσο λοβοτομημένος πρέπει να είναι αυτός που θα του εμπιστευθεί την ψήφο του???… πόσο???………..

    Ο ανθρωπος αυτος ο Κ.Βελοπουλος που είναι πραγματικό ταλέντο στις κωλοτούμπες και η οποία μετά από μία γόνιμη πολιτική θητεία στο ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ.Ο.Σ. και την Ν.Δ. κατέληξε να ηγείται ενός κόμματος επιδιώκοντας την λύση των προβλημάτων της Πατρίδας μας με την βοήθεια της Παναγιάς, των μοναχών του Όρους, αλλά προπαντός με την δική μας ανέχεια, απερισκεψία και ελαφρότητα.

  10. Τραβατε προβατα στον νεο τσομπανη τωρα που κλεινει την μαντρα ο μπαρμπα Νικολας.

  11. μαλον κατι ψευτομπατριωτες καταπιε ο τσαρλατανος καιροσκοπος φουσκα βελοπουλος!!
    Μα που ειναι ο συναδινος ο καρατζαφερης ο καμενος ο λεβεντης ο κρανιδιωτης ο πλευρης????Δεν τους βλεπω γιατι??ξυπνα ραγια!!ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    1. Χρυσή αυγή, με ελληνοποιημένους αλλοδαπούς στα ψηφοδέλτια. Άντε από κει ρε ψευτοεθνικιστή.

      1. Εχει δικιο ο Γιαγκος, μονο που εγω εκανα την μαλακια και τους ψηφισα. Ψιλοεμεινα με τα περιεργα ονοματα αλλα την εκανα την μαλακια. Ηταν αποτομο εκεινη την στιγμη. Τεσπα, τελευταια φορα ηταν.

        1. Ετσι μπραβο ψηφησε τους ελληναρες ελληνοφονους καιροσκοπους μπατριωτες της φακης!!που στην πρωτη στραβι το σκατο θα φτασει στην καλτσα και θα την κανουν με ελαφρα πηδηματακια!!

      2. καλος μαλακας εισαι γιαγκο!!Εσυ Τι εισαι ρε ελληναρα μπατριωτη της πουτσας?Δες σας βλεπω που ειστε??
        Γιαγκο πες αλευρι ο καραμπερης στην μπουζου σε γυρευει!!
        ΞΥΠΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΡΑΓΙΑ!!

        1. Εγώ ρε καθίκι ψευτοεθνικιστή ψήφισα το κόμμα του Νότη Μαριά και δεν το μετάνιωσα. Εντάξει τσογλάνι?

          1. Καλά φουντάρισε κι ο Μαριάς!Πάει κι αυτός μαζί με τα απόνερα του Βελόπουλου!

      3. TO MYALO SOY KAI MIA LIRA …..ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ….

    2. Η χρυσή αυγή δεν γουστάρει γύφτους βρόμα το ίδιο και ο Βελοπουλος οποίος γουστάρει ας ψηφίσει συνοδινουδουρες και Καρατζά τούμπες ψευδοπατριωταρες της φακής (κάνεις)

      1. O Βελοπουλος ειναι τουρκογυφτος οχι οριτζιναλ αλλα εχει αρκετο dna δικο τους

  12. Ποιοι τον χρηματοδοτουν κ ποιοι τον προωθουν; Δεν ειναι ενα αθωο φτωχοπαοιδο τωρα πειτε μας την αληθεια πολλα ακουγοντε κ ισως ν μν ισχυουν κιολας

    1. Οοολους καποιοι τους χρηματοδοτούν. Η Ζιμενς τον Κουλη, οι Γερμανοι και ο Σόρος τον Τσίπρα, το ΚΙΝΑΛ σιγουρα καποιοι αλλοι και πάνω απο ολα ανοητο πλάσμα τους χρηματοδοτούμε εμεις οι ιδιοι. Οποτε, βγάλε συμπέρασμα. Σταματήστε λοιπον αν λέτε βλακείες και πριν μιλήσετε βουτήξτε την γλώσσα σας στο μυαλό σας, Οςο εχετε!!
      Και μια και εισαι τοσο έξυπνος, πες μας ποιον να ψηφισουμε;;; Τον Κουλη;;; Τον Τσίπρα;;; Το Φωφακι;;; Τον Χαμμενο;;; Τον Λεβενταρο;;; Ποιον;;;; Οταν λέτε στον κοσμο αυτος δεν ειναι καλός, δώστε και μια εναλλακτικη. Αλλιως μη μιλάτε!!
      Δεν ειμαι υπερ του Βελόπουλου, αλλα ουτε και υπερ οποιουδήποτε αλλου. Ψηφίζουμε όποιον μιλάει Ελληνικά. Αυτο ειναι το χρεος μας. Δεν ψηφίζουμε αποδεδειγμένους προδοτες. Ψηφίζουμε με την Ελλαδα στην καρδια μας. Τωρα αν αυτος που ψηφίσαμε μας κορόιδεψε, η αμαρτία ειναι δικη του. Εμεις κανουμε το χρεος μας η τουλάχιστον Οςο μπορουμε. Μέχρι να ξυπνήσουμε και να αρχίσουμε να……κρεμάμε τα…ρούχα στο σχοινί!! Κατάλαβες;;; Μέχρι τοτε ομως, κανουμε οτι μπορουμε!!

      1. Γυφτισσα ολοφερη στα μούτρα είναι η μάνα σου που δέχεται ελληνικές επισκέψεις στη σ@@φρα της συνέχεια..

  13. Αν δεν τον καταπιεί το σύστημα και γινει αμεικανακι, την επόμενη 4ετια. Θα τον ψηφίσω…γιατι ξέρει τι θα πει φτώχια…

Comments are closed.