Ο “μοσχαροκέφαλος” Χαρδαλιάς θέλει να καταργήσει την Θεία Κοινωνία – Είδε ΜΕΓΑ έγκλημα – Οι δηλώσεις που φανερώνουν το πού οδηγούν την ορθοδοξία μας

Κοινοποίηση:
1

Την επιλογή του αναπληρωτή Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για την Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου εκλήθη να σχολιάσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» τόνισε ο υφυπουργός χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Κουμουτσάκου.

«Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Κουμουτσάκος κοινώνησε στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ , ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΞΙΔΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΧΑΘΕΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.

    1. Αυτα τα ειπανε μερικοι πλανεμενοι ερμηνευτικα καλογεροι, ως μη αλανθαστοι φυσικα οπως και οι αγιοι, που εφαγαν αμασητες τις αδιευκρινιστες και αποδεδειγμενες πλεον ιστορικα ψευδοπροφητειες, αυτες της μιας απομονωμενης προτασης ή και μιας λεξης και εγραψαν συνολικα δοκιμια περι αυτων. Ουτε ιστορικα δεν αναζητησαν την προελευση τους…Ουτε απορρησαν γιατι ο Καντιωτης που εκδοσε τις προφητειες πατροκοσμα που μαζευτηκαν στομα στομα με οποιους κινδυνους αλλοιωσης που αναγνωριστηκαν, μιλαγε για αντιχριστο και διωγμο και οχι για αυτες που οι περισσοτερες εχουν ηδη γινει σε τοπικο επιπεδο και πολλοι περιμενουν παγκοσμια εκπληρωση..Αλλα και ο Αγιος Παισιος το ξεκαθαρισε σαφως για τις δυσκολιες και τα σχετικα ακομα και Ιερεα με Βιβλιο. Πρωτα τα γεγονοτα της Πολης με μεγαλο πολεμο και επειτα αντιχριστος και καμια επιγεια βασιλεια που φανταζονται διαφοροι…εναντια σε καθε ιστορια , εξελιξη και αληθινη προφητεια..Πουθενα η λεξη αναλαμπη, πουθενα η επιγεια ευθαιμονια..Ποια ορθοδοξια αλλωστε? Του παπα και της συνοδου της Κρητης? Αυτη θα φροντισει ο Θεος να διεδωθει? Αυτη που απαγορευει σε λατινους να ξαναβαπτισθουν ορθοδοξοι ? Ζειτε ωρισμενοι σε αλλο κοσμο παραλληλο, θυματα οργανωμενης παραπληροφορησης και της αιρεσης του εθνικισμου στην θρησκεια. Ο μονος τροπος διαδωσης ειναι πνευματικος και δοκιμασμενος..δια του διωγμου και του μαρτυριου, που ηδη λαμβανει χωρα παγκοσμιως και θα ακουσουν πολλοι αλλα λιγοι θα πειστουν να πραξουν το καθηκον..μεχρι θανατου.
      30. 000 ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ εχουν παραγειλει στην αμερικη, επισημα με στοιχεια επι ομπανα για να ..αντικαταστησουν την θανατηφορο ενεση..του μια στο τοσο..Αντε τωρα να διαβασεις αλλη μια φορα την αποκαλυψη και δες και τις ορδες των νεογεννιτσαρων στην ευρωπη..αντι να περιμενεις υπερφυσικους βασιλιαδες που αποκαθιστουν υπερφυσικα το βυζαντιο..

  2. τους πανυβλακες που σας ψηφιζουν και τα λουζομαστε και οι υπολοιποι που σας εχουμε
    καταλαβει τι λαμογια ειστε

  3. Η Θεία κοινωνία δεν καταργήθηκε ούτε στην Σπιναλόγκα με τους λεπρούς που μετά έπινε ο ιερέας αυτό που περίσσευε απο το σκεύος και δεν κόλλησε. Φωνάζει ο σατανισμός που προσκυνάνε, έπεσαν οι μάσκες τους, μην κοινωνάτε, μην αγκαλιάζετε τα παιδιά σας, μην αναπνέετε, μην αγαπάτε την πατρίδα σας, μπολιαστείτε απο τα παιδόφιλα αντίχριστα ισλαμικά πρόβατα μας, μέχρι να σας κάνουμε το εμβόλιο εμείς οι άρχοντες της παπαριάς! Τόσες ασθένειες πέρασαν ανα τους αιώνες, δεν καταργήθηκε ποτέ η Θεία Κοινωνία. Δεν σφάξανε! Θα βάλω στο σώμα μου τις χημείες του Γκέιτς και δεν θα βάλω το Σώμα και Αίμα Χριστού;

  4. Ξεχωριστή Αγία λαβίδα για κάθε πιστό. Αυτή τη γραμμή ακολουθεί και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

  5. να σε βαλη ο θεος μονιμη μασκα στην μουρη και να μην μπορης να την βγαλης

  6. Ο σατανάς με τι καίγεται;;;με την Θεία Κοινωνία!!!τα συμπεράσματα δικά σας.

      1. Για να σου λυθεί η απορία Κοινώνησε κι εσύ και θα καταλάβεις…

Comments are closed.