Ο λύκος και η αρθρίτιδα δεν αποτελούν παράγοντες που επιδεινώνουν την Covid-19…

Κοινοποίηση:
w26-140219s24100633224535271

Ο λύκος και η φλεγμονώδης αρθρίτιδα δεν αποτελούν επιβαρυντικούς παράγοντες για την Covid-19, σύμφωνα με δύο μελέτες που δημοσιεύθηκαν χθες, Τρίτη, στην επιθεώρηση Arthritis & Rheumatology.

«Οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από λύκο ή φλεγμονώδη αρθρίτιδα έχουν τόσο κίνδυνο να αναπτύξουν μια σοβαρή μορφή της Covid-19 όσον και αυτοί που δεν εμφανίζουν αυτές τις παθολογίες», εξηγεί η δρ Ρουθ Φερνάντες-Ρουίς, η οποία συνυπογράφει τη μία από τις μελέτες, που πραγματοποιήθηκαν από ερευνητές της σχολής ιατρικής Grossman του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Στο πλαίσιο της πρώτης μελέτης, εξετάσθηκαν από τα μέσα Απριλίου μέχρι την αρχή Ιουνίου οι περιπτώσεις 226 ενηλίκων –στην πλειονότητά τους μαύρων, ισπανόφωνων και γυναικών– που έπασχαν από περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές μορφές του λύκου.

Στο πλαίσιο της δεύτερης, παρακολουθήθηκαν από τον Μάρτιο μια εκατοστή άνθρωποι –κυρίως λευκές γυναίκες– που έπασχαν από φλεγμονώδη αρθρίτιδα (ρευματοειδή, ψωριασική και σπονδυλοαρθρίτιδα).

Αυτές οι τελευταίες ήταν όλες θετικές στην Covid-19 ή είχαν αναπτύξει συμπτώματα. Το 26% χρειάσθηκε να νοσηλευθεί και το 4% πέθανε.

Πρόκειται για ποσοστά συγκρίσιμα με αυτά που καταγράφηκαν στο σύνολο του πληθυσμού της Νέας Υόρκης.

Οι ασθενείς με αρθρίτιδα, οι οποίοι υποβάλλονταν σε θεραπεία με στεροειδή φάρμακα μάλλον, παρά με στοχευμένα βιολογικά φάρμακα, ήταν αντίθετα 10 φορές πιθανότερο να νοσηλευθούν αν μολύνονταν από τον νέο κορονοϊό.

Όμως οι ερευνητές επισήμαναν πως ο κίνδυνος αυτός μπορεί να υπερεκτιμάται εξαιτίας του μικρού μεγέθους του υπό παρακολούθηση δείγματος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ας ειναι καλα ορισμενοι γερμανοφωνοι ανεξαρτητοι επιστημονες που δεν καταπινουν αμασητο το επιστημονικο παραμυθι που μπαζει απο παντου. Επειδη τα επιχειρηματα και οι ενστασεις τους ΔΕΝ αντιμετωπιζονται επιστημονικα με δεοντολογια ειλικρινιας, το παγκοσμιο συστημα αποφευγει την ευθεια αντιπαραθεση.
    Παει δια της προπαγανδιστικης οδου, η οποια σαφως και υπαρχει και στον επιστημονικο χωρο, οχι μονο στα ΜΜΕ. Πες Πες κατι θα μεινει..Εκει αποσκοπουν τετοιες ερευνες δια της πλαγιας οδου..
    Τα φαρμακευτικα λομπυ χρηματοδοτουν τετοιες αθλιες αποπροσανατολιστικες ερευνες, οπως αυτες του αρθρου, που βασιζονται στην επιστημονικη φαντασια μιας ακαθοριστης ασθενειας, που μοιαζει με την γριπη και την πνευμονια απο εναν ακαθοριστο συνολικα και γενετικα ιο. Τις αποτυχημενες γενετικες ακολουθιες των τυχαιων ‘σκουπιδιων” διαφορετικων κυτταρων , τις ονομαζουν “μεταλλαξεις”, με επιστημονικοφανια. Φυσικα οι μεταλαξεις υπαρχουν σε κλασικο βιολογικο επιπεδο, αλλα εδω μιλαμε για μικροκοσμο που εχουμε περιορισμενη γνωση, σχεδον μηδενικη. Η μεταλακτικη δικαιολογια ετοιμη. Ενα μικροσκοπικο σωματιδιο σε σχεση με το κυτταρο, παρολη την αλλαγη των περιορισμενων γονιδιων του σε μη σταθερη μορφη, συνεχιζει να ειναι υποτιθεται ενεργο και καταστροφικο, με τοσους διαφορετικους συνδιασμους! Συνεχιζει να καταστρεφει πονηρα ολες τις σοφες λειτουργιες αμυνας του οργανισμου μας, κατα την επιτημονικη εικασια..
    Σκοπο εχουν τετοιες πλαγιες ερευνες, ( λογω αδυναμιας του επισημου αφηγηματος να αντιπαρατεθει ανοικτα με επιστημονες και κριτικους που δεν εχουν καμια ανοχη σε φαντασιοπληξιες στην λογικη αποδειξη ) , να κανουν πλυση εγκεφαλου στην επιστημονικη κοινοτητα , για να εμπεδωσει χωρις κριτικη σκεψη και τολμη την επισημη αφηγηση. Την αναποδεικτη μοριακη θεωρια του επικυνδυνου κορωνοιου, μια φαντασιακη δημιουργια για την ωρα, που δεν μπορει να αποδεικτει βιολογικα , οπως μπορει ενας ιος υπολογιστων που ονομαζεται κακοβουλο λογισμικο και μπορει να αναλυθει σε πληροτητα , πρεπει να την κανουν ¨θρησκεια”, οπως πετυχαν με την αναποδεικτη εξελικτικη θεωρια των ειδων, που προυποθετει αξιωματικα θρησκευτικου τυπου πιστη.
    Τετοιες πρακτικες ομως δεν ειναι αποδείξιμη επιστημη και εχουν πολυ εναντια κριτικη και επιστημονικα δεδομενα για αντικρουση.
    Σε εναν ιο υπολογιστων, το να βρεθουν οι εντολες του με αναποδη μηχανικη και να αναπαραχθουν σε νεο λειτουργικο συστημα τα οσα κακοβουλα κανει ειναι αυτονοητο και επαναληψιμο. Επισης, επειδη υπαρχει σαφης και πληρης μορφη, οι εταιρειες προστασιας δημιουργουν μια ψηφιακη υπογραφη του ιου για την επομενη ενημερωση. Τιποτα απο ολα αυτα δεν συμβαινει στην περιπτωση των βιολογικων ιων στην μοριακη βιολογια. Ειναι απλα μια επιστημονικη υποθεση. Καποιος επιστημονας καποτε προκαλεσε με χρηματικο επαθλο να αποδεικτει επιστημονικα και αναμφισβητητα ενας συγκεκριμενος ιος και ολοι απετυχαν. Μια υποθεση εφτασε στο ανωτατο δικαστηριο και ο επιστημονας δικαιωθηκε, δεν πληρωσε ποτε καθως δεν υπηρχε επιστημονικη αποδειξη.
    Ο καινουργιος φερομενος ιος, οπως και παλαιοτεροι, ΔΕΝ εχει ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ πληρως, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΡΜΟΔΙΩΝ. Τα φερομενα υπολειματα του μαζι με αλλες μοριακες ουσιες, κωδικοποιημενα σαν μια μεγαλη λεξη ψηφιων, οπου δεν ανηκουν για την ωρα στο μαλλον ημιτελες ανθρωπινο γονιδιωμα ως μιξη!, καταχωρουνται στην παγκοσμια βαση. Καθε επιστημονικη ομαδα ερευνας βαζει και καινουργιο γονιδιωμα , δηλαδη ψηφια αλληλουχιας στην παγκοσμια βαση, τα οποια ειναι προφανως μιξη υπολειματων του ιου?, μαζι με διαφορετικο καθε φορα DNA, Δεκαδες χιλιαδες μεχρι τωρα καταχωρησεις προσπαθουν να μοντελοποιησουν πληρως ενα καθαρο γονιδιωμα του ιου. Επειδη ομως ειναι παζλ αλυτο η υποθεση, τα κομματια που λειπουν τα δημιουργουν τεχνητα κατα προσεγγιση. Επιστημονικη φαντασια δηλαδη, τι δεν καταλαβαινετε οταν μιλαμε για το ψεμα και την πλανη που ονομαζεται επιστημη αντι για εικασια και υποθεση?
    Παμε στην πειραματικη ουσια. Σε προσφατο πειραμα σε ποντικια με τον υποτιθεμενο κορωνοιο σε κυτταρικη καλιεργεια, παρολες τις προετοιμασιες και αλχημιες , παραβασεις πρωτοκολων κ.τ.λ οι ερευνητες δεν καταφεραν να κανουν κανενα ποντικι να πεθανει απο αυτο, εκτος απο οσα σκοτωσαν για βιοψια. Επισης τα ποντικια ΔΕΝ νοσησαν καν σοβαρα περα απο λιγες τριχες και ελαχιστη απωλεια βαρους αρχικα που ομως επανηλθε..
    Τι δεν καταλαβαινετε? Τιποτα διαβαστεροι γιατροι και βιολογοι που δεν εχουν μετατραπει σε κομπογιανιτες φαρμακεμπορων εκει εξω δεν υπαρχουν να μελετησουν τους ξενους συναδερφους τους που αγωνιζονται να ξεσπεσασουν επιστημονικα και πληρως αναμφισβητητα την διεθνη απατη? Η φοβουνται την ανεργια , τις κυρωσεις του ιατρικου συλλογου και αλλες παρακρατικες τρομοκρατιες?
    Για την ιστορια, ο γνωστος επενδυτης εμβολιων , ο αμερικανος Πορτας, συμφωνα με δημοσιευμα, πριν εναμισυ ετος, αρχες 19, δορωδοκησε την μεγαλυτερη ανεξαρτητη πλατφορμα ιατρικης διαφανειας ασθενων και γιατρων που αξιολογει θεραπειες και ιατρικα προιοντα . Καταφερε να την αλλωσει και να την μετατρεψει σε φιλο-εμβολιαστικη ενω ο αρχικος ιδρυτης της αποχωρησε. Και ξαναθυμιζω, ο νομπελιστας εφευρετης του μοριακου τεστ που σαφως δηλωσε οτι ΔΕΝ πρεπει να χρησιμοποιειται για ΔΙΑΓΝΩΣΗ και επιτεθηκε στον αρχιτεκτονα του ιατρικου κατεστημενου, αποδημησε βολικοτατα περυσι. Θα ειχε τεραστιες τυψεις εαν εβλεπε πως η ανακαλυψη του, κακοποιειται τοσο πολυ, για να επιβαλει την παγκοσμια καταστροφη.

Comments are closed.