Ο κόκκινος φασισμός έκανε και απόψε την δουλειά του! Ένταση και επεισόδια στις συγκεντρώσεις των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ που φώναξαν εναντίον της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ Συμφωνίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
thesss_entasi-1-768x432

Με την ομιλία του πρωθυπουργού  και τη Θεσσαλονίκη ένα “φρούριο” από αστυνομικούς και μέτρα ασφαλείας, οι διαδηλωτές “μπλοκάρονται” όπου κι αν προσπαθούν να κατευθυνθούν.

Αρχικά, ξεκίνησαν από τον Λευκό Πύργο προσπάθησαν να πάνε στο σημείο που θα άρχιζε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας. Τους μπλόκαραν αστυνομικοί κι έτσι ξεκίνησαν διαμαρτυρία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όμως ένα νέο μπλόκο, τους έκοψε και προς τα εκεί το δρόμο!

Ήρθαν εκ νέου αντιμέτωποι με τον φραγμό των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Βενιζέλου. Τότε επιχείρησαν να κινηθούν ανάποδα προς τη φορά των αυτοκινήτων στην Τσιμισκή, με την αστυνομία να επιχειρεί να τους σταματήσει κάνοντας Περιορισμένη χρήση χημικών.

Αυτή την ώρα οι συγκεντρωθέντες επιχειρούν να κινηθούν μέσω της οδού Καρόλου Ντηλ, ενώ πετούν πέτρες και μπουκάλια προς τους αστυνομικούς.

ΠΗΓΗ: wepost.gr, thestival.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
    ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ! ΠΟΜΠΩΔΗΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ.

    ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ

  2. Τρέξε τρέξε μπατσούλη, ρίχνε ξύλο μπατσούλη,
    ξύλο πολύ σε πατριώτες, βάρα, ξέρεις εσύ.
    Αυτές είναι οι διαταγές σου, ξέρεις εσύ, μπατσούλη, να τις εκτελείς σωστά, πάτησε κάτω γαλανόλευκες, σπάσε χριστιανικούς σταυρούς, τάϊσε λαθρομετανάστες εισβολείς σα φιλιππινέζα τους, προστάτευσε τους Εφιάλτες από τους Σπαρτιάτες που τους πολεμούν, ρίχνε ξύλο σε όσους φωνάζουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά του προδότη ελληνόφωνου πρωθυπουργού….
    Εσύ, Νέε μπατσούλη, ξέρεις το μάθημά σου καλά και τις “δικαιολογίες” που έχεις μέσα σου, βαθειά μέσα στη συνείδησή σου, ώστε πάντα ανεξάρτητα ποιον βαράς μέχρι λιποθυμίας, εσύ να πηγαίνεις με ήσυχη συνείδηση το βραδάκι σπίτι σου για φαγητό με τη γυναίκα σου ή στο μπαράκι με την γκομενίτσα, -αυτήν που γουστάρει “άντρακλες” σαν εσένα με στολάρα, που μπορούν να σαπίζουν με γκλομπιές και ληγμένα δακρυγόνα
    -τον συνταξιούχο πατέρα σου,
    -τον πατριώτη άνεργο,
    -τον πιστό διαμαρτυρόμενο,
    τον φοιτητή χωρίς ελπίδα,
    -τον διαμαρτυρόμενο ένστολο
    -την εγκυμονούσα γυναίκα
    -τον απολυμένο υπάλληλο
    -τον ρασοφόρο της ενεργής Πίστης (και όχι αυλικό του Ιερώνυμου Λιάπη)
    Ξέρεις εσύ μπατσούλη, την “δικαιολογία” σου:¨έχω παιδιά να ταίσω (θαρρείς όλοι εμείς που ξεσηκωνόμαστε για να κρατήσουμε ακόμη την Ελλάδα με νύχια και με δόντια σε χέρια ελληνικά, δεν έχουμε παιδιά, έχουμε μάλλον γατιά…).
    Bάρα μπατσούλη….

  3. Η Ελλάδα έχει κομουνιστικό καθεστώς από το 2015, ανάθεμα τα καθίκια που τους ψήφησαν δυο φορές κιόλας…

  4. Οι μπατσοι παντα ηταν τα πιονια του συστηματος.Αβουλα οντα που χτυπανε ακομα και την μανα τους αν παρουν διαταγη.Εκπαιδευονται σαν τα πιτμπουλ ετοιμα να προστατευσουν το αφεντικο τους

  5. ειναι που ειναι πετσοκομμενοι απο τα αναδρομικα οι συριζομπατσοι και θα καναν και απεργια μαλιστα…………….μια ζωη καριολια με αναρχικους παρακρατικους με πρακτορες και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις ανταμα…

Comments are closed.