Ο κορωνοϊός «τελείωσε» τη Χατζηβασιλείου! Η ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της… (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
111

Με μία ανάρτησή της στο instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε γνωστό ότι λόγω των συνθηκών της καραντίνας, σταματά πρόωρα την ερχόμενη Τετάρτη η προβολή της εκπομπής της «Γράμμα για σένα» στο OPEN.


Η ίδια έγραψε: «Απόψε είναι το προτελευταίο ΓΡΆΜΜΑ. Βρέθηκε… θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαίρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση!…). Η εκπομπή όμως (και η προσπάθειά μας)… νόσησε βαριά από τον Covid.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Tο κεφαλι της «τελείωσε» τη Χατζηβασιλείου!

  2. Άλλη μία φαντασμένη ακριβοπληρωμενη ψωναρα ψωλομούρ@ της τηλεόρασης, που νομίζει ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν και την εκπομπάρα της… τι να πω πιά… απορω που βρίσκουν αυτές οι τρισάθλιες φαντασιοπληκτες, εργοδότες κορόιδα και τους τα σκάνε και χοντρά… είναι τόσο ηλίθια που θεωρεί ότι ΟΛΟΣ ο κόσμος ασχολείτε με δαύτην!!!!!

  3. Ο κορονοϊος φταιει για τη μηδενικη τηλεθεαση;Καινουργια παρενεργεια ειναι αυτη;Αρκετη καταθλιψαρα τρωει καθε μερα ο κοσμος απο τα ΜΜΕ εδω και 9 μηνες με κορονοϊο,νεκρους,κρουσματα,καραντινες.Δεν χρειαζεται και το δικο σου κλαψομουνιασμα κυρα Βικυ.Η βρες και κανε τιποτ’αλλο διασκεδαστικο γιατι ο κοσμος θελει να γελασει,η κατσε σπιτι και μαγειρευε ιμαμ.Κι ο Ιβαν δεν ειναι Βαγγελας να πεταει τα λεφτα του σε προγραμματα με μηδενικη τηλεθεαση.

Comments are closed.