Ο κορωνοϊός είναι μόνο για τους φτωχούς! Στέφανος Τσιτσιπάς: Το πριβέ ξεφάντωμά με την… προικισμένη DJ στο Ντουμπάι

Κοινοποίηση:
111

Την ώρα που τόσο η Αθήνα όσο κι οι περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ερήμωναν εξαιτίας των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, πολλοί επιφανείς Έλληνες, ανάμεσά τους και ο πρωταθλητής τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, έφυγαν προς Ντουμπάι!

 

Προφανώς και δεν έβρισκαν λόγο να απολαύσουν την σαμπάνια τους μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους συν μία οικογένεια, βάσει των συστάσεων της κυβέρνησης, από τη στιγμή που είχαν την δυνατότητα να βρεθούν σε μόλις 4 ώρες και 32 λεπτά στο αστραφτερό «Λας Βέγκας της Μέσης Ανατολής», το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι και να παρτάρουν υπό τους ήχους της γνωστής Ελληνίδας Dj, της Άντζελας Παντελή.

Δείτε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΤΡΑΒΑ ΓΥΡΙΖΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΑΝΕΥΘΥΝΕ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΧΤΕΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΕΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΣ.

  2. Ωραιο σποτακι ειχε κανει..Να φοραμε μασκα….
    Τελικα δεν ειναι κομπλεξικος ο λαος οταν βλεπει καποιον να ανεβαινει κατακορυφα.. Απλα ξερει πως θα φερθει μετα…
    Μπραβο τσιτσι! Εμεις να φοραμε μασκα, ο απλος λαος κολλαει. Οι πλουσιοι οχι…(και οι νεοπλουτοι).
    Θυμασαι ομως πως ξεκινησες, η ζωη τιμωρει την αλλαζονεια..

  3. Το φωνάζω χρόνια ότι ο ΞεΤσιτσιπάς σας έχει πιάσει κορόιδο και ασχημονεί εναντίον σας κάθε ώρα και στιγμή. Τώρα βλέπω ότι ξυπνάτε σιγά σιγά Ελληνες…

  4. Γι’αυτο πηγε και ο Κωστοπουλος στο Ντουμπαϊ με την πιτσιρικα…

  5. ειστε αδικοι οι περισσοτεροι……πηγε ο τσιτσιπας στο ντουμπαι που δεν κανουν τα καραγκιοζιλικια τα δικα μας (lockdown) και διασκεδασε……οσο για την καριερα του θα το δειξει η πορεια του……η γνωμη μου ειναι οτι προσπαθει πολυ και οτι τιποτα δεν ειναι ειναι ευκολο στον αθλητισμο…….απο τον καναπε ευκολα μπορουμε να κρινουμε….

  6. Πήγε στην Αυστραλία στη χώρα του τένις του το κάρφωσαν από πίσω και γύρισε.

    1. ζηλευετε αλλα δεν ειναι σωστο.Και εγω ειμαι στο Κανκουν για διακοπες 2 μηνες τωρα. οποιοι εχουν λεφτα γιατι να μεινουν στο Ελλαδισταν?
      Απλα μονο εκει ειναι ολα κλειστα. Γιατι να το ανεχτουμε αφου υπαρχει και αλλου ωραια ζωη χωρις ιδιαιτερους περιορισμους_? Μολις ελευθερωθειτε απο τον κομμουνισμο θα επιστρεψουμε.καλη διασκεδαση.

      1. Είναι αστείο να χετε μια καραμέλα στο διαδίκτυο για ζήλια κατευθείαν. Αν εσύ διακατάχεσαι από τέτοιου είδους συναισθήματα τόσο εύκολα δεν το έχουμε όλοι. Με την ίδια λογική ζηλεύουμε τον οποιονδήποτε που έχει το οτιδήποτε που εμείς δεν έχουμε. Μου θυμίζεις κάτι γύφτους που συγκρίνουν μόνιμα τους εαυτούς τους με τους άλλους. Εμένα με ενοχλεί να γίνονται φιλοχρήματοι και άπληστοι πρότυπα από τα ΜΜΕ. Όχι μόνο αυτός αλλά είναι και αυτός. Όλο ο Έλληνας Τσιτσιπάς και ο Έλληνας Τσιτσιπάς είναι στα ΜΜΕ, μόνο ο Έλληνας Τσιτσιπάς παίζει για άλλη σημαία επειδή εκεί είναι το χρήμα. Οπότε δεν είναι ο Έλληνας Τσιτσιπάς αλλά ένας καλός επαγγελματίας που μπράβο του που βγάζει τόσο χρήμα σε νεαρή ηλικία. Δεν με νοιάζει να τον ζηλέψω. Ούτε τον ξέρω ούτε πρόκειται να τον γνωρίσω ποτέ μου. Ούτε είναι ok και θέμα ζήλειας από την δική μας πλευρά όταν του δίνουν λεφτά για να μας κάνει διαφημιστικά για αποστάσεις και ο ίδιος να είναι μόνιμα σε ένα παρτυ! Για μένα αυτός δεν είναι ούτε πρότυπο ούτε τον θαυμάζω ως Έλληνα . Ούτε με νοιάζει τι κάνεις εσύ αλλά εσύ έτσι όπως μιλάς είσαι η πάρτη σου. Εσύ να σαι καλά και χ@στηκες για τους υπόλοιπους Έλληνες. Μπράβο σου λοιπόν! Κάτσε εκεί που είσαι και μην ξαναρθείς σε αυτόν τον τόπο τότε

      2. ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΉ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΈΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΚΑΙ ΕΓΏ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΑ ΈΚΑΝΑ

      3. Ρε γυφτο ποιο Κανκουν ? Αρπα το Κανουν κ σαλτα

  7. Καραγκιόζης είναι. Δεν πρόκειται να κάνει σοβαρή καριέρα. Το αστείο είναι οτι τον πλήρωσε ο Κούλης Χρυσός να κάνει το βίντεο για τον “επικίνδυνο” κοροϊδοιό και αυτός γυρνοβολαει στα πάρτι χωρίς μάσκα στο Ντουμπάι. Πόσο ειρωνεία όλο αυτό.

    Μια κοινωνία που κάνει role model όλους τους πουθενάδες. Τσιτσιπα, Τσιοδρα, Κούλη, Παγώνη, κλπ. Τσόκαρα.

  8. Επειδη εχουμε πληροφορηση για Ντουμπαι εκει τον κορονα τον ελεγξαν απο το πρωτο κυμα λογω και κλιματος αλλα και ακριβου τουρισμου!!!
    Οποτε δεν κανει εντυπωση σε κανεναν που ο Τενιστας διαλεξε το συγκεκριμενο προορισμο!!!

    1. φαε σανο, εχει και με γευση κινεζικου, συνταγη ανοιξιατικης Γουαχαν.. Ο μεγαλυτερος φορολογικος παραδεισος δεν θα “ελεγχε” την “πανδημια” του παγκοσμιου οικονομικου φορουμ, αλοιμονο..
      Αμα εχεις λεφτα πας σε εργαστηριο επιλογης σου και ζητας να κανεις τεστ με οριο μεχρι 25, το πολυ 30 κυκλους και 3 γονιδια…99.9999999999….% ΑΡΝΗΤΙΚΟ..

  9. Εδώ μας δείχνουν το πόσο πιστεύουν στον κορωνοϊό και στη «πανδημία». Είχε κάνει και βίντεο νουθεσίας του λαού για να μας πείσει το πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα και το πώς πρέπει να προστατευόμαστε.

  10. Τελειωμένοι άνθρωποι, που απέκτησαν λίγα χρήματα και την είδαν κάποιοι. Ο Τσιτσιπάς δε θα κάνει ποτέ σοβαρή καριέρα, τους τελευταίους μήνες έχει σαπίσει και τα πάει άσχημα γενικά. Αντί να επικεντρώνεται στο να γίνεται καλύτερος για να χτυπήσει πρωτιές, αυτός κάνει πάρτυ και γκρινιάζει που στην Ελλάδα δεν έχουμε Χάροντς. Αυτή η αυθάδεια θα έχει συνέπειες, άλλο ένα στάσιμο ταλέντο όπως συνηθίζουν οι νεοέλληνες αθλητές σε όλα τα σπορ. Τουλάχιστον θα χρησιμεύσει σαν ένα μάθημα ηθικής για την νεοελληνική κοινωνία.

    1. ΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΛΕΣ;;… ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΣΙΧΑΜΑ;

      1. Και τι θες να κανει ο καθενας ; Πες για να το κανουμε ολοι. Εσυ τι κανεις ; Ο καθε Τσιτσιπας ειναι αντιπαθης γιατι , για μενα μιλαω, σιχαινομαι καποιοι απο τα ΜΜΜ να μετατρεπονται σε ηρωες ενω στην πραγματικοτητα ειναι ολα για το χρημα. Στην τελικη ο Τσιτσιπας αν ηταν Ελληνας ηρωας θα επαιζε για την ελληνικη σημαια

Comments are closed.