Ο κλάδος που κανείς δεν μιλάει για αυτόν και έχει πληγεί πιο πολύ από όλους – Τα γυμναστήρια από χώρος υγείας έγιναν «κρυφά σχολειά»!

Κοινοποίηση:
γυμναστηριο

Κοινό μυστικό είναι στη Θεσσαλονίκη ότι έχουν ανοίξει ορισμένοι χώροι, κυρίως γυμναστήρια – στούντιο που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό που έχουν τα σύγχρονα γυμναστήρια και γυμνάζουν πελάτες μυστικά και παράνομα εν μέσω lockdown, αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού.

Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης Κώστας Κοπαρανίδης χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη λειτουργία των χώρων αυτών. «Οι ιδιοκτήτες των χώρων αυτών ανήκουν σε δύο κατηγορίες: εκείνους που δεν έχουν να φάνε και εκείνους που αισχροκερδούν. Οπως δεν το κάνω εγώ, θα ήθελα να είναι ευνόητο να μην το κάνει και κανένας άλλος» τονίζει στο thesstoday.gr και επισημαίνει πως όσοι παρανομούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο.

Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης λέει ότι ο κλάδος είναι από τους πλέον πληττόμενους, καθώς τα γυμναστήρια πάντα κλείνουν πρώτα και ανοίγουν τελευταία. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι οικονομικές συνέπειες της δεύτερης καραντίνας θα είναι ολέθριες, καθώς στη Θεσσαλονίκη θα κλείσει οριστικά περίπου το 30% των επιχειρήσεων.

«Η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει. Είναι απελπιστική η κατάσταση. Τα έξοδα του γυμναστηρίου είναι μεγάλα και δεν προερχόμαστε από εποχές που υπήρχαν χρήματα. Αντιμετωπίζουμε το lockdown προερχόμενοι από τρία Μνημόνια και τα ενοίκια είναι πάρα πολύ υψηλά, μπορεί να φτάνουν και τα 10.000 ευρώ» καταλήγει ο κ. Κοπαρανίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. αν είναι δυνατόν γιατί να κλείσουνε τα γυμναστήρια? σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων, πολύ γνωστή, τηρούνταν όλα τα μέτρα, και υγρό σαπουνάκι, και αποστάσεις και πεντακάθαρα ήταν μέσα και καθάριζαν συνεχώς οι καθαρίστριες και πετσετούλες είχαμε όλοι και τηρούσαμε τις αποστάσεις και τα όργανα και τα βαράκια όλα με ασφάλεια, γιατί μας συμπεριφέρεστε λες και είμαστε ζώα, γιατί μου κόβεις την προπόνηση που για μένα είναι ζωτικής σημασίας που είχα προβλήματα υγείας στο παρελθόν και παθολογικά και ψυχολογικά, ανοίξτε τώρα τα γυμναστήρια έστω και με περιορισμούς, δηλαδή χωρίς ζάουνες, μπάνια, αποδυτήρία κλπ…τα γυμναστήρια είναι υγεία και όχι αρρώστια, δεν μεταδίδεται τίποτα απο κει εκτός και αν είσαι πολύ βρωμιάρης που αυτό ισχύει από πάντα ότι κάτι θα κολλήσεις εάν βρωμάς και ζέχνεις, για όσους προσέχουν, γιατί μας κόβεις αυτή την δραστηριότητα?

  2. Ποιος έχει διάθεση να κάνει προπόνηση με τέτοια κατάθλιψη;;;

  3. Παχυσαρκια,διαβητης,καταθλιψη.εμφραγματα,αθηροσκληρωση,υπερταση,αυτα δεν ειναι πανδημια κυριοι;;;Αλλο ενα υπεροχο μετρο για να εξαθλιωσουν ακομα περισσοτερο τον κοσμο που πηγαινε μια ωρα προπονηση για να ξεσκασει.Αντι να αντιδρασουν και να ανοιξουν τα γυμναστηρια κοιταει ο ενας πως θα ρουφιανεψει τον αλλον.Καταλαβετε κατι αγαπητοι μου,οσο καθεστε κλειστοι υπαρχει 100% να φαλιρισετε!

    1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ. ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 6 ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.

      1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…

      2. Μιλησε μου λιγο για τα ομαδικα αθληματα, καθως και για τους αθλητες (ημι)-επαγγελματιες .
        Παιδια που κανουν προπονησεις σε μαχητικα αθληματα , και περιμενουν διοργανωσεις για καποιο χαρτζιλικι…
        Δεν ειναι μονο η προσωπικη αθληση, ειναι ενας ολοκληρος κλαδος.

      3. Βάλε την μάσκα σου,κάνε και το εμβολιακι σου(να απαλλαχθούμε από χαζούς),τσιμπα και τα επιδόματα-μίζα και άσε εμάς τους λογικά σκεπτόμενους να αποφασίσουμε εάν η μοναδική λύση για να βγαίνεις έξω χωρίς το φίμωτρο είναι να τρέχεις σαν τον τρελό για 6 μέσα στο καταχείμωνο.και όλα αυτα για έναν ιό με θνητότητα <<0.2% για τις ευπαθείς ομάδες!

  4. Βάλτε μέσα και τις σχολές χορού. Πληρώσαμε συνδρομές και πέρυσι και φέτος και όπως φαίνεται θα τις χάσουμε για άλλη μια φορα. Μόλις ανοίξουν τα γυμναστήρια και οι σχολές χορού θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω και αν δεν μου τα δώσουν μαύρο φίδι που τους έφαγε.

    1. @Κ Πιστεύω ότι θα είναι σχεδόν αδύνατο να λάβεις τα χρήματα της συνδρομής πίσω διότι κάθε επιχείρηση που λαμβάνει έσοδοα καλύπτει τις υπάρχουσες ανάγκες, δεν τα φυλάει σε σεντούκι.
      Το πιο πιθανό μέσω συνεννόησης και κατανόησης και από τις 2 μεριές είναι ότι να συνεχιαστεί η συνδρομή από τον μήνα που θα ανοίξει η ανάλογη σχολή.

      πχ Εάν πλήρωσα για προπονήσεις το 2020 και δεν τις έκανα θα τις κάνω το 2021 χωρίς να πληρώσω συνδρομή.

      Σκεφτείτε λογικά και πολιτισμένα.

Comments are closed.