Ο εχθρός εντός των τειχών! Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ – Μηνύει την ελληνική ακτοφυλακή υιοθετώντας την προπαγάνδα της Τουρκίας

Κοινοποίηση:
Παναγιώτης-Δημητράς-1068x712

Ο Παναγιώτης Δημητράς του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι» μηνύει τώρα και την Ελληνική Ακτοφυλακή για «παράνομη και εν δυνάμει ανθρωποκτόνο απόπειρα επαναπροώθησης» σκάφους με μετανάστες, που επιχειρούσε να προσεγγίσει την Κω! Μετά τη μήνυση «για ισλαμοφοβική ρητορική μίσους» κατά ιερέα της Λέσβου το «Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων» μέσω του κ. Δημητρά μηνύει την Ελληνική Ακτοφυλακή στην προσπάθειά της να προστατεύσει τα σύνορα της χώρας μας.

Στη νέα μήνυση του, που υποβλήθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Δημητράς σημειώνει ότι το «το σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής φαίνεται πως πραγματοποίησε εσκεμμένα επικίνδυνους ελιγμούς, οι μετανάστες χτυπήθηκαν με ραβδιά και η Ακτοφυλακή καταγράφεται να πυροβολεί με δύο πυροβόλα όπλα».

Ολόκληρη η μήνυση έχει ως εξής: «Κυρίες/Κύριοι, Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, κατ’ άρθρο 42 ΚΠΔ, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο τις σοβαρότατες καταγγελίες που συνοδεύονται από οπτικό υλικό (το βίντεο επισυνάπτεται), εις βάρος της Ελληνικής Ακτοφυλακής για παράνομη και εν δυνάμει ανθρωποκτόνο απόπειρα επαναπροώθησης σκάφους με μετανάστες ή/και πρόσφυγες στο θαλάσσιο χώρο κοντά στην Κω. Το σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής φαίνεται πως πραγματοποίησε εσκεμμένα επικίνδυνους ελιγμούς, οι μετανάστες χτυπήθηκαν με ραβδιά και η Ακτοφυλακή καταγράφεται να πυροβολεί με δύο πυροβόλα όπλα. Σας παραθέτουμε σχετική αρθρογραφία από την είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου. Επίσης παραθέτουμε τόσο την ανακοίνωση (στα αγγλικά) της Επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης στις 2 Μαρτίου όπου, μεταξύ άλλων, κατακρίνεται ρητά κάθε τέτοια πρακτική και υπογραμμίζεται η απόλυτη και θεμελιώδης υποχρέωση των κρατών για τη διάσωση στη θάλασσα αλλά και η υποχρέωση στη μη επαναπροώθηση, καθώς και τις καταληκτικές παρατηρήσεις για την έβδομη περιοδική έκθεση της Ελλάδας από την Επιτροπή του ΟΗΕ κατά των Βασανιστηρίων όπου η Ελλάδα επικρίνεται τόσο για τη συγκεκριμένη συνεχιζόμενη πρακτική της όσο και για την έλλειψη σοβαρότητας των σχετικών «ερευνών» της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Συνηγόρου του Πολίτη.

Mε τιμή,
Παναγιώτης Δημητράς
Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Αυτό το κόπρανο θα έχει την ανάλογη περιποίηση που θα έχουν σύντομα όλοι οι επικεφαλής της προδοσίας σε όλα τα επίπεδα.
    Σαπούνι δεν παίζει αγόραρε. Θα πονάς και θα σ αρέσει…

  2. Αυτόν τον πούστη με έφερε πάλι η μοίρα μου να δω σήμερα .

  3. Αφού τον αφήνουν ακόμη να δρα ανενόχλητος αντεθνικά, είμαστε άξιοι της τύχης μας. Όλοι αυτοί οι επικίνδυνοι ανθέλληνες που αναπνέουν κάτω απ’ τον ελληνικό ήλιο, τους ξέρουμε έναν έναν όλους, θα έπρεπε να φροντίσουμε να εξαφανιστούν με πολλούς και διάφορους τρόπους, π.χ να τους διώξουμε από τη χώρα και να πάνε να ζήσουν στις χώρες που υποστηρίζουν, αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να τους καταστήσουμε ακίνδυνους…. να τους απαξιώσουμε να τους απομονώσουμε από την ελληνική κοινωνία, να τους αποκλείσουμε από θέσεις εργασίας και πολλοί άλλοι τρόποι…

  4. Μαζικες μυνησης και αγωγες κατα του προδοτη Δημητρα για ρατσιστικη συμπεριφορα εναντιων της ελλαδας και των ελληνων. Γαμιση μεχρι να του γινει ο κωλος του πηγαδι.

  5. Πρέπει να καταλάβετε πως δεν γίνεται δουλειά με την αδέκαστη αριστερή Ελληνική δικαιοσύνη…..Αυτές οι υποθέσεις λύνονται με άλλους τροπους

  6. Μια ωρα μαζι του θελω να του εκφρασω την αγαπη μου.

  7. Ο ΜΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Κ ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Αυτο το αμοιρο ανδρεικεςλο που γλυφει χεσμενες ποδιες για να επιβιωσει Γμ ησατε τον οπυ τον βρειτε

  8. Έχω να προτείνω κάτι πιο “ανθρώπινο” και κάργα “ανθρωπιστικό”:
    Εγκλεισμό για καμιά ώρα το πολύ σε σκοτεινό θάλαμο μαζί μ’ έναν τζιχαντιστή που έχει να γαμήσει κάτι χρόνια…
    Δεν νομίζω να μιλήσει ποτέ ξανά για Ελσίνκι ή οτιδήποτε άλλο… αν βεβαίως επιβιώσει και βγει ζωντανός…

  9. Μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα υπάρχει αστυνομία σκέψης και οι δημητράδες που καταδίδουν, καταγγέλλουν και μηνύουν τους αντιφρονούντες. Παγκόσμια και εγχώρια φασιστοκομμουνιστική δικτατορία έχουμε,κάποια στιγμή θα πέσει ….Αλήθεια από που πληρώνετε και που τα βρίσκει τα λεφτα για τόσες μηνύσεις που κάνει ο “ανθρωπιστής”;

  10. κάποτε οι προδότες φορούσαν κουκούλα.Πού φτάσαμε!

  11. Πρέπει να απελαθεί άμεσα. Ας πάει να στίσει το παρατηρητήριο στους φίλους του τους τούρκους.

  12. Αυτό το γίδι πιστεύει στη διαφύλαξη των συνόρων με βεντάλιες???

  13. Γαμησι και προστιμο…κ τσιμενταρισμα…

  14. Χαρακιά και χούφτα αλάτι ( γδάρσιμο και αλάτι ) έτσι έκαναν τον παλαιό καλό καιρό στη Μάνη τους προδότες

  15. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ????ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΟΥΣΑΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!

  16. Δέν υπάρχει εισαγγελέας πατριώτης νά συμμορφώσει αυτό τό ανθελληνικό σούργελο τόν μισ-
    θωτό τού Σόρος.Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος θά στό έστεινε στόν τοίχο καί θά τήν έτρωγε κατα-
    κούτελα.Είναι αίσχος νά κυκλοφορούν τέτοιοι ελληνόφωνοι προδότες ελεύθεροι.
    Γιάννης Λάκων

  17. Μα ουτε τα σκυλια δεν θα τον τρωνε τον Ανθελληνα προδοτη!!!!!!! Αντε στον αγυριστο συγχρονοι Εφιαλτες!!!!!!!!

  18. Θελει να τον περασεις απο μια μηχανη του κιμα και να τον δωσεις στα σκυλια να τον φανε τον μπ@στ@ρδο..

  19. Μετα τιμής θέλει κρέμασμα o ανθέλληνας. Τίποτε άλλο.

  20. επικινδυνος για την δημοσια υγεια, χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης, καποιος να τον συλλαβει με ζουρλομανδυα και κατευθείαν τρελαδικο.

  21. ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  22. Το υπογράφει και με τιμή ο αλήτης.

    Απαγόρευση εισόδου στην χωρα για τον ανθέλληνα προδότη.

Comments are closed.