Ο «εκβιασμός» της Ελένης Μενεγάκη στους Βαρδινογιάννηδες: «Παίρνω τις εταιρείες μου και φεύγω»! Χοντρό παρασκήνιο…

Κοινοποίηση:
menegaki_

Τα τελευταία χρόνια όλοι σχολιάζουν πως, μπορεί η Ελένη να μην σημειώνει τα νούμερα τηλεθέασης των παλιών καλών εποχών, όμως τα φέρνει στον Alpha από τις δεκάδες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και παρουσιάζει στην εκπομπή της.

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως είναι και ο άσος στο μανίκι της Μενεγάκη η οποία όσο βλέπει ότι το κανάλι των Βαρδινογιάννηδων δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα να την κρατήσει, ετοιμάζεται να το χρησιμοποιήσει ως έναν μοχλό «εκβιασμού» τύπου «παίρνω τις εταιρείες μου και φεύγω». Άλλωστε, ασχέτως με τα όσα γράφονται ή ακούγονται, η Ελένη δεν θέλει κατά βάθος να φύγει από τον Alpha παρότι, όπως μαθαίνουμε, έχει αρχίσει ήδη να αδειάζει το καμαρίνι της, αλλά ταυτόχρονα δεν παύει να έχει απευθείας επαφές με μεγάλα brands.

Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Εγω ειμαι φαν των κοριτσιων που το ιδρυμα Γ. Καρατζαφέρης παραγει.
    Δροσερα πανεξυπνα και “στρωμενα” κοριτσια.
    Την Ελενιτσα , ο αντρας της την εβγαλε στο κλαρι, όταν γυριζε τον τροχο του Μικρουτσικου!
    Ηλικιωμενη πλεον , στο σπιτακι της να μαγειρεύει για τα παιδακια της σαν καλη μαμα και γιαγια .

  2. Μα οι εταιρείες θα κλείνανε αφού κανένας δε τη βλέπει σχεδόν ουστ στην Άνδρο …….

  3. Κανονικά η εταιρεία που διαφημίζει τα προιοντα της στις τρεσες της κυριας χαρακτηρίζοντας τα μεταξένια και φυσικά να το ξανασκεφτεί ,εκτος αν θεωρεί ότι ο κόσμος τρωει κουτόχορτο από την έμπειρη παρουσιάστρια και τις μαϊμουδιες της

  4. δεν ειναι καιρος να τσιμ@κωνει παγωτα εταιριων,ειναι γραια,θα την πιασει πονολαιμος

  5. Από μια αγράμματη και πουτ@να περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο;

  6. 50+ καιρος για συνταξη…τοπο στα νιατα…συνεχεια επισκευες ..καλυτερα καινουργιο αυτοκινητο..το παλιο τα εφαγε τα ψωμια του…θελει πολλα εξοδα σε λιπαντικα να δουλεψουν τα πιστονια..ατιμος χρονος

    1. Σιγά μη πάρει σύνταξη.1εκ το χρόνο τη πληρώνουν οι πορνόγεροι των καναλιών.Η γκόμενα τόσα χρόνια έχει βγάλει κανα δεκάρικο εκατομμύρια για να το παίζει και καλά χαζή ξανθιά και να δείχνει το κώλο της.

Comments are closed.