Ο εθνικός μας αερομεταφορέας (AEGEAN) λειτουργεί ως ψιλικατζίδικο!!!

Κοινοποίηση:
aegean

Πρακτικές ψιλικατζίδικου καταγγέλλει αναγνώστης από τη Σπάρτη για τον εθνικό μας αερομεταφορέα, την Aegean.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Εδώ και 13 μήνες η aegean επιδίδεται σε πρακτικές που δεν αρμόζουν σε έναν διεθνούς φήμης αερομεταφορέα αλλά ταιριάζουν περισσότερο στον ιδιοκτήτη της ΕΒΓΑ της γειτονιάς μας.

Διαβάστε λοιπόν τι συμβαίνει στους κόλπους της…

Για τις εκατοντάδες ή χιλιάδες πτήσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν(τις ακύρωσε η ίδια η εταιρεία ), λόγω πανδημίας, εφοδιάζει τους πελάτες της με vouchers, ΑΦΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ.
Τα vouchers είναι εκπτωτικά κουπόνια λίγο μεγαλύτερης αξίας από την αξία των εισιτηρίων των πτήσεων που ακυρώθηκαν (ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΥ,όπως θα αποδείξω παρακάτω).
Πολλοί πελάτες της έχουν γεμίσει vouchers, από προγραμματισμένα ταξίδια που με υπαιτιότητα της η  εν λόγω αεροπορική εταιρεία ΑΚΥΡΩΣΕ, και με αυτά έχουν την δυνατότητα να κλείσουν κάποια άλλα μελλοντικά  ταξίδια σε διάστημα 18 μηνών από την έκδοση του vouchers.
Ως εδώ καλά…
Όμως η  aegean και το τμήμα μηχανοργάνωσης της ,οι προγραμματιστές της κάνουν κάτι ΑΘΕΜΙΤΟ ,σκόπιμα ή όχι,ας το ερευνήσουν άλλοι.
1. Μικροποσά από vouchers που δεν διατέθηκαν συνολικά για αγορά άλλου εισιτηρίου τα αφήνει με υπόλοιπο έτσι ώστε πολλοί πελάτες της να έχουμε δεκάδες vouchers με υπόλοιπα λίγων ευρώ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ Η AEGEAN ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΠΟΥ ΩΣ ΑΔΙΆΘΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΔΕΚΑΔΩΝ Ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ!!!
2.Και το πλέον ΑΝΗΘΙΚΟ που την υποβιβάζει σε επίπεδο ταληροφονιά: ΔΕΝ μας δίνει τη δυνατότητα χρήσης δύο και τριών κωδικών εκπτωτικών κουπονιών στην ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων ώστε να ξοδέψουμε αυτά τα μικροποσά που έχουν μείνει στον χρησιμοποιημένο ΆΠΑΞ κωδικό!!!
Μήπως πρέπει η aegean να μην ευτελίζει την πλούσια κληρονομιά της και τη μεγάλη καταγωγή της με τέτοιες ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ;
Άλλωστε,είναι πολλαπλώς ευεργετημένη  από το δημόσιο κορβανά αυτούς τους χαλεπούς καιρούς της φονικής πανδημίας.
*Υστερόγραφο:Δύο απλές κινήσεις των προγραμματιστών της ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑ!!!
ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ;”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Όχι και εθνικός αερομεταφορέας. Μια low cost εταιρεία είναι.

  2. Έλεος με την Ολυμπιακή! Προφανώς και ο Βασιλάκης έδωσε από τα κέρδη του, τόσα δις κάθε χρόνο σε φόρους στο κράτος, στήριξη πήραν σε όλο τον κόσμο οι αεροπορικές, η κρίση του κορωνοϊού δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο!

  3. πάντα ήταν μια ξεφτίλα εταιρεία. απλά στις εποχές των παχέων αγελάδων το έκρυβε πίσω από ένα χαμόγελο και ένα ψευτο-καφέ που σέρβιρε. κατηγορούσε τη ryan ως “χαμηλού” κόστους αλλά αντέγραψε όλες τις τακτικές της εκτός από μια: τα φθηνά εισιτήρια. και δυστυχώς με συνέργεια ελλαδιτών υπουργών κατάφεραν να διώξουν τη ryan από την Ελλάδα ώστε ο φουκαράς ο ταξιδιώτης να μην έχει εναλλακτική

  4. Καποτε φωναζατε να κλεισει το μπουρδ@λο η Ολυμπιακη . .Φατε μονοπωλιο τωρα και πληρωστε και ολες τις επιχορηγησεις του Βασιλακη ,μη τυχον και κλεισει η εταιρεια του .Αραγε ο Βασιλακης σας εδωσε ποτε χρηματα απο τα κερδη του ?

  5. 500 εκατομμυριάκια πήρε η aegean από τον κούλη τι τα έκανε ο κολλητός τους βασιλάκης τα έβγαλε σε κανένα φορολογικό παράδεισο τύπου kayman

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ!!!

Comments are closed.