«Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος» – Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της ψυχολόγου

Κοινοποίηση:
εγκλημα γλυκα νερα καρολαιν

Αποκαλύψεις έκανε η δικηγόρος της ψυχολόγου που επισκεπτόταν η Καρολάιν, κα Μάρκου, λέγοντας πως η εντολέας της εξ αρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε και φωτογράφιζαν τον πιλότο ως ύποπτο.

Η κα Μάρκου ανέφερε ότι δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην κα Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε. Έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κα Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΔΕΝ είναι πανέξυπνος, ούτε καν έξυπνος, είναι ΕΞΥΠΝΟΠΑΘΗΣ!

  2. Πέστε και για την ερώτηση που τέθηκε στην δικηγόρο της ψυχολόγου, που την άφησε άφωνη και βουβή …
    Ρωτήθηκε, λοιπόν, η δικηγόρος (σήμερα, στην πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ), εάν η εντολέας της εισπράξει τα χρήματα της επικήρυξης, εφ΄όσον, όπως η ίδια αποκάλυψε, η ψυχολόγος εισέφερε σημαντικά στην έρευνα της Αστυνομίας και ήταν αυτή που οδήγησε στην σύλληψη του δράστη …

  3. καλα τα λεει ο κ. Χιος κρύβονται πολλα και ο κ. κατερινοπουλος εχει ουρα η υπόθεση

  4. Αυτο το απόβρασμα σίγουρα προέρχεται απο ανάλογη οικογένεια, μπορεί ο καθε ενας να σκοτώσει, απο τα νεύρα του , κλπ αλλά αυτο που έκανε αυτός και η μετέπειτα στάση του δηλώνει ατομο που απο μικρός ετσι έμαθε και για αυτο φταίει η οικογένεια και ο τροπος που τον μεγάλωσαν , οπως οι γονείς καμαρώνουν για της επιτυχίες του παιδιού τους και παιρνουν μερίδιο της επιτυχίας του το ιδιο συμβαίνει και οταν το παιδί γίνετε ενας στυγνός εγκληματίας
    να χαίρονται το απόβρασμα που δημιούργησαν

  5. Συμφωνώ. Σατανικός. Αφού μέχρι τούδε τα κατάφερε με το μυαλό του αυτό εμπιστεύεται. Χρησιμοποιεί τους άλλους προς εξυπηρέτηση των σκοπών του, αισθήματα δεν έχει, οι άλλοι είναι πιόνια. Απορώ σε τι οικογενειακό περιβάλλον μεγάλωσε.

Comments are closed.