Ο διορισμένος και αποτυχημένος Χαρδαλιάς στην εθνική άμυνα της χώρας

Κοινοποίηση:
Τα μέλη του νέου Κυβερνητικού σχήματος, όπως προέκυψε από τον σημερινό ανασχηματισμό, προσέρχονται στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να ορκιστούν ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/ EUROKINISSI)

Πλήρης επιβεβαίωση για τον ανασχηματισμό Μητσοτάκη για την καρατόμηση του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή με την αντικατάστασή του από τον αποτυχημένο στην Πολιτική Προστασία Χαρδαλιά.

Ο διορισμένος νέος Υφυπουργός που δεν έχει ψηφιστεί ούτε από τον εαυτό του μεταφέρεται στον ευαίσθητο πυρήνα της Ελλάδας για να συνεχίσει το καταστροφικό πολιτικό έργο Μητσοτάκη.

Ο ανίκανος διορισμένος πολιτικός που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εθνική καταστροφή σε Πελοπόννησο – Αττική και Εύβοια ως πολιτικός προϊστάμενος θα κληθεί να υπερασπιστεί την ενότητα του Στρατεύματος απέναντι στις σύγχρονες υβριδικές απειλές από το εξωτερικό και τους συνεργάτες των εχθρών μας εντός των τειχών.

Με όπλο το εμβόλιο διχασμού της τουρκικής BioΝΤech ο διορισμένος Χαρδαλιάς το μόνο που αναμένεται να πετύχει είναι μία πολιτικο-στρατιωτική κρίση και αποδυνάμωση της αμυντικής ισχύος μας προς όφελος των εχθρών μας.

Ως προϊστάμενος στον οργανισμό ασφαλείας και εθνικής υπόστασής μας με 22% του προσωπικού φερόμενο ως εμβολιασμένο αναμένουμε να δούμε τις υπηρεσίες που θα προσφέρει και προς όφελος ποίων.

Ντροπή, Μητσοτάκη, η καρατόμηση Στεφανή και η επιλογή Χαρδαλιά μετά και την πολιτική εκδίωξη Χρυσοχοϊδη.

Ύποπτο το κίνητρο Μητσοτάκη και δεν μένει να δούμε τι επιδιώκει ο Κ. Μητσοτάκης στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Πηγή: thedayafter.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ωρε, Πατριωτες! Γιατι σας χαλαει, η καρατομηση του Αλκιβιαδη Στεφανη; Εκτος του οτι ειναι θαμων ροταριανων ομιλων, ειναι αυτος που ελαβε πρωτος και καλυτερος και εγκαιρως την εντολη, ωστε να εκκενωσει την κατασκηνωση, που φιλοξενουσε 1.200 στρατιωτικους, με τις οικογενειες τους!

  2. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ…ΧΑΡΔΑΛΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΑ ΣΑΙ !!! ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΛΥΦΕΙ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ !!!

  3. Aυτο σημαινει οτι η αγια οικογενεια θα μασησει καλα και απο το αμυνας μεσω του μανατζερ χαρδαλια τωρα που αρχισε η αντιστροφη μετρηση για την πτωση μητσοτακη ναχουνε κιαλλο κερδος εχουν εξοδα τα τεκνα στο Αμερικα..

  4. ο Χαρδαλιάς ανέλαβε το υπουργείο Άμυνας διότι έχουν να εμβολιαστουν τα στρατεύματα,και ο Χαρδαλιάς τα πάει καλά σε αυτό τον τομέα. Κοιμάσαι πατριώτη; τώρα επέστρεψες από τις διακοπές σού; έκανες το εμβόλιο; κοιμήσου. Αχ δόλια πατρίδα πολλά δεινά σε περιμένουν ακόμα!

  5. Δεν τον ψηφισε κάνεις, διορισμενος όπως πολύ σωστά λέει το άρθρο, με καταδικαστικές αποφάσεις για υπεξαίρεση όπως έχετε γράψει κατά καιρούς, και έγινε υπεύθυνος άμυνας της χώρας μας; Αυτό που νιώθω είναι σκέτη αηδία, οργή και αγανάκτηση. Αέρααααα, δεν αντέχουμε αλλο

  6. Ετοιμαζονται να παραγγειλουν τα αμερικανικα σαπακια που τις αποκαλουν φρεγατες και που μονο φρεγατες δεν ειναι αφου κανουν μονο για παρακτιες περιπολιες και που αν τις παραγγειλουμε θα ειναι η χαρα των Τουρκων ….για αυτο εβγαλε τον Στεφανη ο Κουλης και εβαλε τον αποτυχημενο Χαρδαλια ….απλα ειναι ενας YESMEN

  7. Κάθε απόφαση του είναι χειρότερη από την προηγούμενη, μωραινει Κυριος ον βούλεται απολεσαι.. Τουλάχιστον θα μπορέσει να καταλάβει από πού θα του έρθει η σφαλιάρα;

  8. Το “μήνυμα” που καταλαβε ο κουλης μιζατακης απο την διαδηλωση των 20.000 πολιτων στις 29 Αυγουστου στο Συνταγμα ήταν, “χμ, πρεπει να κανω καποια αλλαγη στους παιχτες τής ομαδας γιατι δεν σουταρει κανανας τους και βαζουν οι μαλακες αυτογκολ – εμένα, με θελουν πάντος”.
    .
    Αλήθεια πώς μετρηθηκαν και βγηκαν 20.000 οι διαδηλωτες προχθες? Γιατι αντίστοιχα, σε κάθε προεκλογικο αγωνα όταν γεμιζαν αυτοι οι ίδιοι δρομοι (απο Ομόνοια εως Συγγρου.. και εως Μοναστηρακι) απο “ψηφοφορους” τότε έβγαιναν 1 εκατομμύριο οι υποστηρικτες τού πασοκ ή της νεας δημοκρατιας(!). Τότε οι έγκριτοι ειδημονες τής δημοσιογραφιας ελεγαν πως μαζευτηκε 1 εκατομμυριο κόσμος και τούς ζουμαραν και απο ψηλα κιολας για να φαινεται το… πληθος των νεων χαιβανιων που θα τούς ψηφισουν, τώρα στους ιδιους αυτούς δρομους γεμάτος με κόσμο, βγαινουν 20.000?
    Τι έγινε ρε παιδια; μπηκαν στο πλυσιμο οι δρομοι?
    .
    Τετοια ψέμματα που μάς εχουν φλωμοσει οι πολιτικοι, ο… φονος μοιαζει με παιδικο παιχνιδάκι μπροστα τους.

  9. οποιος ξαναψηφισει τους 300, να του κοπει το χερι

  10. Ο μοσχαροκέφαλος υπουργός εθνικής άμυνας φύλαξης λαθρομεταναστών, τζαμιών, χοτσπότ συν ότι θα επιτρέψει να μπουν 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες Αφγανούς!!!
    Πιάσαμε ξανά τα λεφτά μας!!!
    Για πολύ γέλιο!!!

  11. ΚΡΥΨΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ.. Ω ΡΕ ΚΑΤΆΝΤΙΑ?
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΕΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΛΑΚΗ ΤΟΝ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΤΏΡΑ ΒΆΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ??
    ΣΤΟ ΆΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΈΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

  12. ο ποιο ακριβης τιτλος αναρτησης ever…. αυτη ειναι και η μεγαλη πληγη της χωρας μας…. οι αχρηστοι να εχουν επιτελικες θεσεις….

  13. Έτσι με τους μπράβους συνοδεία σαν να είναι νονοί της νύχτας – τέτοιοι σας αξίζουν Νεοέλληνες …

Comments are closed.