Ο διάσημος καθηγητής Ιωάννης Ιωαννίδης διαλύει το αφήγημα του Κούλη με στοιχεία και στατιστικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ιωαννιδης

Καθηγητής Ιωαννίδης με στατιστικά για τον Κορονοϊό και τους θανάτους!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. οταν η vasoula2908 μετεφρασε και σήκωσε στο προσωπικό της μπλογκ
    την αρχική αρθράκλα του Ιωαννίδη (φέτος τον Μάρτη),
    http://ideografhmata.blogspot.com/2020/03/stanford.html
    το φέισμπουκ μπλοκάρησε ολο το μπλογκ. (Δημοκρατικά πράγματα)
    Για να δούμε πόσο θα μείνει αυτό εκεί χωρίς να το ρίξουν.

  2. Στους 400 καλλυτερους γιατρους του κοσμου υπαρχουν και 6 Ελληνες.
    Ενας απ’αυτους ειναι ο καθ.Γιαννης Ιωαννιδης.
    Αληθεια …γιατι δεν τον καλει μια φορα ο Σκαϊ;

  3. Στους 400 καλλυτερους γιατρους του κοσμου υπαρχουν και 6 Ελληνες.
    Ενας απ’αυτους ειναι ο καθ.Γιαννης Ιωαννιδης.

  4. Λοιπόν θα πώ κάτι. Έχω δικό μου άνθρωπο 65 χρονών που βρέθηκε θετικός. Είχε 2 μέρες λίγο τον λαιμό του και 37.5 πυρετό. Ακούστε τι έκανε: Μόλις το διαπίστωσε έκατσε για 25 μέρες στο σπίτι του. Έπαιρνε (καλώς ή κακώς) κάθε τρείς μέρες depon και τρείς φορές την εβδομάδα ασπιρίνη. Τώρα δέν έχει απολύτως τίποτα και επανήλθε στις κτηματκές του δουλειές κανονικά. Βέβαια ο θείος μου είχε 2 χαρακτηριστικά: Πρώτον: Δεν είχε υποκείμενο νόσημα και δεύτερον: Τα τελευταία 5 χρόνια παίρνει πολύ μεγάλες δόσεις D3 μαζί με Κ2, καθώς και υψηλές δόσεις βιταμίνης C, περίπου 3000 μονάδες κάθε μέρα, πολύ μαγνήσιο 1000 μονάδες κάθε βράδυ. Τι λέει αυτό τώρα: ΄Παρά την ηλικία του έχει χτίσει πολύ γερό ανοσοποιητικό. Όταν μας το έλεγε, ότι παίρνει όλα αυτά εδώ και 5 χρόνια τον κοροιδεύαμε. Δεν ξέρω αν όλα αυτά έχουν σχέση με την θεραπεία από τον κορονοιό, πάντως το γερό ανοσοποιητικό είναι βασικό για πολλές ασθένειες. Αυτό του είπε και κινέζος γιατρός που ζεί στην Ελλάδα. Χτίσε γερό ανοσοποιητικό. Και του έδωσε αρκετές βιταμίνες και όχι μόνο αυτά που προανέφερα. Αυτά που προανέφερα τα παίρνω και εγώ. Αυτή είναι η ιστορία που έζησα με τον θείο μου.

  5. Δυστυχως ολοι οι αντιφρονουντες εχοθν την τυχη του τραμπ,,

  6. Αυτο που δε λεει ομως ειναι το τι ποσοστο θα χρειαστει νοσηλεια λογω του ιου(δε θα πεθανουν,αλλα αν δε βρουν κρεβατι σε νοσοκομειο,τελικα μπορει και να πεθανουν}.Οποτε αν εξαπλωθει ο ιος και φισκαρουν τα νοσοκομεια,ατομα νεα θα πεθανουν λογω αδυναμιας νοσηλειας

    1. Αυτο που δεν καταλαβες, εκτος απο τις διεθνεις επιστημονκες ενστασεις για την καταχρηση των απατηλων τεστ και τις αποφασεις εξ αυτου, ειναι οτι κατηγειλε γιατρους μεγκλελε, ημιμαθη φαρμακοθυματα, που κανουν αχρειαστες εισαγωγες.
      Κοινως με τα παρανοικα διεθνη μετρα ισχυει το κοψε κεφαλι για να γιατρεψεις το μικρο δακτυλακι..
      Δεν μας πειθεις με καθε διεστραμενη λογικη που νομιζεις οτι διαθετεις. Ο καθηγητης ειναι διασημος γιατι εδω και 15 ετη εχει εκθεσει την πικρη αληθεια και τα ιατρικα επιστημονικα λαθη. 3η αιτια θανατου, στις ΗΠΑ Παρακαλω, ειναι τα ιατρικα λαθη.
      Σχεδον οι μισες ιατρικες ερευνες ειναι μουφες χωρις επαναληπτικη και επιβεβαιωτικη αξια. Εφτιαξε πασιγνωστο θεωρημα ο Καθηγητης. Ολοι αυτοι οι πτυχιουχοι ιατρικοι ερευνητες την διεστραμενη λογικη τους επικαλουνται..
      Μαθε λοιπον οτι 1000 ατομα τον χρονο πεθαινουν καθε χρονο στην χωρα μας απο λοιμωξεις ΜΕΣΑ στα νοσοκομεια..Πιο πολλα απο οσα εχουν φυγει μεχρι ημερα υποτιθεται απο κορωνοιο και με ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ τις ιατροδικαστικες διαγνωσεις..Θα εχει μεγαλο ενδιαφερον να δουμε ποσοι εχουν φυγει φετος …και ο νοων νοειτω..

  7. 350 χιλιάδες αναφορές στην επιστημονική βιβλιογραφία μόνος του ,150 Χιλ ολοι μαζί οι 15 πόσοι είναι ,της επιτροπής λοιμοξιολ(ι)γων που θησαυριζουν με τον κορωνοιο….!!

  8. Ελπίζω ο διαπρεπής καθηγητής να μην είναι μέλος του Ι.Σ.Α. γιατί δεν τον βλέπω καλά…

Comments are closed.