Ο δημοσιογράφος που έχει κυνηγηθεί όσο κανένας από τη συμμορία Μαξίμου – Χρόνια πολλά και δυναμικά Στέφανε!

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΣ

Ο Δημοσιογράφος που έχει κυνηγηθεί όσο κανένας από τη λυσσασμένη κυβέρνηση. Τον τρέμουν γιατί δεν μπορούν να τον φιμώσουν. Προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν, απέτυχαν. Προσπάθησαν να τον εκτελέσουν, ευτυχώς απέτυχαν. Προσπάθησαν να τον φοβίσουν με συνεχείς μηνύσεις και συλλήψεις – όπως αυτή ανήμερα των Χριστουγέννων – απέτυχαν.

Είναι εδώ, συνεχίζει το δυναμικό ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις και τους κάνει και πλάκα. Έτσι κάνουν οι αντισυστημικοί δημοσιογράφοι. Έμπλεξαν με τον Στέφανο Χίο.

Σήμερα έχει τη γιορτή του και ετοιμάζει ήδη τη νέα εκπομπή για αύριο στους Ραδιομακελάρηδες. Δεν σταματάει ποτέ. Χρόνια πολλά με υγεία Στέφανε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Στέφο χρόνια πολλά και καλά, γεμάτα με υγειά, χαρές, ευτυχία μα πάνωαπ’ όλα δύναμη στον εαυτό σου.

  2. Χρόνια Πολλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Υγεία και συνέχισε τον αγώνα!

  3. Αγαπημένε Στέφανε….
    Σου εύχομαι ολόψυχα, η ζωή να συνεχίσει να σε συναρπάζει, περνώντας πολλές ξεχωριστές στιγμές σε κάθε σου βήμα στο ταξίδι της ζωής με τα πρόσωπα που αγαπάς και σ αγαπούν ! ! !
    Και επειδή το διαδίκτυο και η γνώμη του αναγνώστη δεν φυλακίζονται, όλοι δίπλα σου, για να μπορέσουμε να δώσουμε ξανά την ελπίδα σε ένα φοβισμένο Λαό.
    Δεν μπορούμε να τους αφήνουμε άλλο, να δημιουργούν γύρω τους ένα τείχος φασισμού και λογοκρισίας που θα πέσει να τους λιώσει….
    Δεν πρέπει άλλο, να κάνουν το show τους, πάνω στα κοινωνικά ερείπια μιας Χώρας, αστέγων, ανέργων και νεό-φτωχών, μοιράζοντας κατοχικά επιδόματα που τα βαφτίζουν όπως αυτοί θέλουν !
    βαγγέλης τεζάρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών !

  4. Πολύχρονος Στέφανε,με υγεία και ευτυχία για σένα και την οικογένειά σου!!!!Σου εύχομαι και βουλευτής,να τους τα χώνεις από το βήμα της Βουλής!!!

  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΚΛΕΦΤΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ.

  6. Στημένα σκηνικά είναι αυτά ρε Στέφανε με την στενή συνδρομή της ΕΥΠ που αντί να κοιτά να πιάσει κάνα Τούρκο και Ισραηλινό κατάσκοπο απο αυτούς τους χιλιάδες που βολοδέρνουν ελεύθερα μέσα στη χώρα,
    την έχουν αμολήσει να κυνηγάει τους Έλληνες αριστερούς και αντιφρονούντες του αυταρχικού ακροδεξιού καθεστώτος της ΝΔ !
    Μη τσιμπάς, μη μασάς και κυρίως μην πέφτεις στη παγίδα τους.

    κοίτα τη δουλειά σου που τη κάνεις άριστα!!

    ο κόσμος να αγοράζει ΜΑΚΕΛΕΙΌ, ΕΦΣΥΝ και DOCUMENTO να στηρίζει την μόνη ανεξάρτητη δημοσιογραφικη προσπάθεια

    ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΝΑ’ΧΕΙΣ ΣΤΈΦΑΝΕ ΧΊΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ!!!

  7. Χρόνια πολλά παλίκαρε Στέφανε σε εσένα και στην οικογένεια σου με υγειά ευλογιά δύναμη και πίστη.

  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ

  9. Φιλτατε Στεφανε Χιο …χρονια πολλα και καλα με υγεια, να χαιρεσαι την οικογενεια σου…και να συνεχισεις δυναμικα το εργο σου.
    Εμεις οι αναγνωστες σου ειμαστε μαζι σου.

  10. Στέφανε Χρόνια πολλά oi «ψεκασμένοι» της ΝΔ στη κατάλυση της δημοκρατίας και η περιστολή των ατομικών ελευθεριών έχει ως αποτέλεσμα την προτεραιοποίηση που αναδεικνύει τον χαρακτήρα του ναζιστικού μορφώματος του Μητσοτάκη

  11. χρονια σας πολλα κυριε στεφανε υγεια δυναμη διημιουργια….καλά να περνατε!!!!…καλη συνεχεια!!!!

  12. Χρόνια πολλά με υγεία Στέφανε! Ούτε την οικογένεια σου δεν σεβάστηκαν ούτε τις άγιες ημέρες!! Αρης απο Συγγρού

Comments are closed.