Ο γλοιώδης δημοσιογράφος, το χυδαίο «πέσιμο» στην συνάδελφο του και οι εργαζόμενοι του δήμου που τον περιμένουν στην «γωνία»

Κοινοποίηση:
Νέο-έργο-2024-01-06T193641.854

Λίγο οι γνωριμίες στο κόμμα, λίγο η κοινή καταγωγή, λίγο το κλάψιμο, λίγο το δεν έχω να φάω και τελικά κάποιος τον λυπήθηκε και τον πήρε στην δούλεψη του. Η αλήθεια είναι ότι κατά την προεκλογική περίοδο των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, εμφανιζόταν στο εκλογικό κέντρο του δημάρχου που εξελέγη τελικά, μαζί με την «παράνομη» συμβία του, δημοτική σύμβουλο γειτονικού δήμου.

Ο δημοσιογράφος που εξαφανίστηκε από προσώπου γης και τηλεοπτικών πλατών σε μια νύχτα, με μια αστεία δικαιολογία και όχι την πραγματική, εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες καμαρωτός και λυγιστός στα νέα καθήκοντα του, ως σύμβουλος Δημάρχου, που έχει την ίδια καταγωγή με αυτόν, αναλαμβάνοντας υπηρεσία. Στρογγυλοκάθισε σε μια γραφειάρα σαν του Μπάιντεν, δίπλα στο γραφείο του δημάρχου και έδωσε αμέσως το μήνυμα «Εγώ κάνω κουμάντο στον δήμο». Οι εργαζόμενοι είναι στα κάγκελα και κυρίως οι γυναίκες, αφού γνωρίζουν τι μπουμπούκι είναι. Όλοι ξέρουν ότι από το κανάλι που εργαζόταν τον πέταξαν με τις κλοτσιές, ύστερα από καταγγελία συναδέλφου του ότι της την έπεσε μεθυσμένος, και της έβγαλε τα ρούχα στην μέση του διαδρόμου. Η συμπεριφορά του ήταν γνωστή και σε προηγούμενες δημοσιογραφικές εργασίες όπου είχε περάσει, αλλά δεν τον είχε καταγγείλει καμία. Προβλέπω ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος θα βρει άσχημο μπελά, και μάλλον θα σιχτιρίζει αυτούς που του πρότειναν τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν ήξερε δεν ρώταγε ;

ΠΗΓΗ: edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μπορεί να μην τον πρότειναν αλλά να τον επέβαλαν.

Comments are closed.