Ο γιατρός του Μαραντόνα, πλαστογράφησε την υπογραφή του “Θεού”

Κοινοποίηση:
1684023_μαραντόνα

Ο Λεοπόντο Λούκε, φαίνεται πως περνάει δύσκολες, καθώς η έρευνα που έγινε για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, δείχνει πως ο γιατρός του είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή του Αργεντίνου άσου.

Μετά από δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από γραφολόγους σε ορισμένα έγγραφα που απoκτήθηκαν από τις Αρχές, από το γραφείο και το σπίτι του, οι εμπειρογνώμονες που διορίστηκαν από το δικαστικό σώμα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Clarin, απέδειξαν ότι οι υπογραφές του Μαραντόνα που περιλαμβάνονται στα προαναφερθέντα έγγραφα, ήταν στην πραγματικότητα έργο του Λεοπόλντο Λούκε.

Επομένως ο γιατρός είχε παραποιήσει την υπογραφή του «Θεού», όπως υποψιάστηκαν αρχικά οι ερευνητές, αφού είδαν το έντυπο που παραδόθηκε στην κλινική Olivos για να ζητηθεί το ιατρικό αρχείο του Μαραντόνα.

Ο μόνος εξουσιοδοτημένος να ζητήσει το εν λόγω ιατρικό αρχείο ήταν ο ίδιος ο ασθενής, δηλαδή ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά η έκθεση έδειξε ότι η υπογραφή στο έντυπο δεν ήταν δικό του έργο.

Η υποψία των ερευνητών είναι ότι, εκμεταλλευόμενος το ιατρικό αρχείο του Μαραντόνα, ο Λούκε προσπάθησε να αποκρύψει κάποιες ενοχλητικές λεπτομέρειες σχετικά με την κλινική εικόνα του ασθενούς του.

Λεπτομέρειες που, ίσως, θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμες για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε πραγματικά αμέλεια και απειρία εκ μέρους εκείνων που τον φρόντιζαν, πρωτίστως του ίδιου του Λούκε.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο νέο κατηγορητήριο περιπλέκει κι άλλο τη θέση του νευροχειρουργού, καθώς η έρευνα για ανθρωποκτονία παραμένει ανοιχτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: