Ο βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου σε τοξικό παραλήρημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΠΑΜΠΗΣ

Δεν υπάρχει ακρίβεια. Τα νοικοκυριά δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Απλά «είμασταν σπάταλοι» και τώρα ο Μητσοτάκης μας μαθαίνει να κάνουμε οικονομία. Ο βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου σε τοξικό παραλήρημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο κοσμάκης είναι σπάταλος και πρέπει να το σκεφτεί για να μαγειρέψει, ζεσταθεί ή πλύνει αλλά τα εκατομμύρια με τη σέσουλα σε κανάλια , ιστοσελίδες , φυλλάδες και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις για να πλασάρετε τις μαλακίες σας , έτσι Μπαμπίνο ????? Σάλτα και ξυρίσου ρε βαρεμένο νούμερο…..

  2. Τελικα ολοι οι νεοδημοκρατες ειναι εντελως βαρεμενοι φασιστες.ονειροπαρμενοι ναζιστες.

  3. Ποιος να κάνει οικονομία ρε καρογκιόζη, αυτός που κατασπαταλάει το δημόσιο χρήμα;

  4. Ήμασταν και είμαστε σπάταλοι γιατί έτσι θέλουμε.Το θέμα δεν είναι το πως θέλουμε να διαχειριζόμαστε τα χρήματα μας,το θέμα είναι να έχουμε χρήματα μπετόβλακα.Δεν είναι θέμα σπατάλης αν παίρνεις 700 € μισθό και θες 400 € για ρεύμα.Είναι θέμα του καριόλη που κυβερνάει να μας αφήσει τίποτα στην τσέπη μας

  5. Αυτος ειναι καρμπόν του πορδοσάλτε γιαυτο και τον καναν βουλευτή.
    Ο πόρδο τους ξεφυγε μάλλον σαν πορδη που ειναι

  6. ευτυχως που χαμε το ζαβο το Μητσοτάκη να μας μαθαίνει να κάνουμε οικονομία…ποιος αυτος που δε μενει Σ/Κ στην Αθηνα ολο το καλοκαιρι και το μισο χρονο ..ποιoυς εμας που εχουμε να κανουμε διακοπες τοσα χρονια..τι ψηφισατε ολι εσεις ρε μαλα….???

    1. Έλα ντε. Προσωπικά θέλω να τους καθαρίσω όλους. Χάλασα φιλίες χρόνων με φίλους που μου έλεγαν: Κούλης και ξερό ψωμί. Το ξερό ψωμί σε λίγο θα φαντάζει χαβιάρι.

  7. Να δω τι θα τα κάνεις… άδειος από μέσα ο προσκυνημένος

  8. γι αυτο κατεστρεψε την υγεια και αρπαξε τα δις και τρις γ@μιεσ@ι μ@υν@χυμα του σκαι μονο που υποτιμας τον ελληνικο λαο αλητη και συ και η αλητεια της δικαιοσυνης

  9. Προκειται, για περιτετμημενο παπαρι! Βαζω, στοιχημα!

Comments are closed.