Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης αποφυλάκισε την επίσημη ερωμένη του – Την συμπεριέλαβε στο χαρέμι του με τις 20 στρατιωτίνες

Κοινοποίηση:
tailandi1-600x395

 

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης φέρεται να συγχώρεσε την επίσημη ερωμένη του, αφού την έκλεισε πέρυσι στη φυλακή και μάλιστα την κουβάλησε αεροπορικώς στη Γερμανία για να την εντάξει στο χαρέμι του στις Βαυαρικές Άλπεις.

Ο 68χρονος playboy βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βαγιραλονγκόρν, γνωστός ως Rama X., έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γερμανία απομονωμένος σ’ ένα τετράστερο ξενοδοχείο μαζί με 20 πανέμορφες «στρατιωτίνες» – ένα χαρέμι στο οποίο αναμένεται, σύμφωνα με τη Bild, να ενταχθεί η πρώην επίσημη ερωμένη του, η 35χρονη Σινεενάτ Βονγκβαζιραπάκντι, που είχε πέσει σε δυσμένεια και της αφαιρέθηκε ο τίτλος και τα στρατιωτικά της αξιώματα.

This undated photo posted Monday, Aug. 26, 2019, on the Thailand Royal Office website shows Major General Sineenatra Wongvajirabhakdi, the royal noble consort of King Maha Vajiralongkorn. She was bestowed the title of Chao Khun Phra Sineenatra Bilasakalayani by King Maha Vajiralongkorn during a ceremony in late July. In May the king named another woman Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya as the queen of Thailand. (Thailand Royal Office via AP)

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης φέρεται τώρα να της απένειμε χάρη και μάλιστα να πήγε να την παραλάβει αυτοπροσώπως από το αεροδρόμιο του Μονάχου. Η Βονγκβαζιραπάκντι είχε αναγορευτεί για πρώτη φορά εδώ και έναν αιώνα επίσημη ερωμένη Ταϊλανδού μονάρχη, λίγους μήνες μετά το γάμο του βασιλιά με την βασίλισσα Σουτίντα το 2019. Η Σινεενάτ είχε εκπαιδευτεί ως πιλότος στην πατρίδα της και το εξωτερικό, υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του βασιλιά και το 2019 προβιβάστηκε σε ταγματάρχη. Ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα, αποπέμφθηκε, επειδή ήταν «ανυπάκουη» και «κόντραρε» τη βασίλισσα. Έκτοτε οδηγήθηκε στη φυλακή αν και παρέμεινε άγνωστο που ακριβώς. Σύμφωνα με τη Bild κρατείτο στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Μπανγκ Κουάνγκ, όπου οι κρατούμενοι –ανάμεσά τους έμποροι ναρκωτικών– παρακολουθούνται διαρκώς από κάμερες ασφαλείας. Στη φυλακή φέρονται να κρατούνται επίσης 1.000 μελλοθάνατοι και εκεί ήταν που έγινε το 2018 η πρώτη εκτέλεση εδώ και μια δεκαετία στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα που αφορούν στην Ταϊλάνδη, Άντριου Μακ Γκρέγκορ Μάρσαλ, η Σινεενάτ κρατείτο στη γυναικεία πτέρυγα άλλης φυλακής στην Μπανγκόνγκ. Ο ίδιος, επικαλούμενος πηγές από τα ανάκτορα, είπε την Παρασκευή ότι η Σινεενάτ αποφυλακίστηκε κι επρόκειτο να μεταβεί αεροπορικώς στη Γερμανία.

grand-hotel-sonnenbichl-347x216

Όπως αναφέρει η Bild, η 35χρονη οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο και μετέβη με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Μόναχο, όπου την υποδέχθηκε το Σάββατο ο ίδιος ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης και στη συνέχεια μετέβησαν στο Grand Hotel Sonnenbichl στο θέρετρο Γκάρμις Πάρτενκίρχεν, όπου ο Rama X. Είχε κλείσει ολόκληρο τον τέταρτο όροφο, που περιλαμβάνει κι ένα «δωμάτιο απολαύσεων» διακοσμημένο με «αντίκες και θησαυρούς» από την Ταϊλάνδη. Την ίδια ώρα η βασίλισσα Σουτίντα φέρεται να περνά τον περισσότερο χρόνο μακριά από τον σύζυγό της στο ξενοδοχείο Βάλντεγκ στο Ένγκελμπεργκ της Ελβετίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δεν εχω δει πιο γελοιο θεαμα απο την παραπανω εικονα ….να σερνονται σαν τα φιδια μπροστα σε εναν κλασομπανιερα….Γενικα οτι εχει να κανει με σκυψιμο υποταγη μετανοιες ….δεν δεν….

  2. βρωμο είναι το σοι σου, γελοιε ανθελληνα. Οσο για τη βασιλεια, παει κληρονομικα

    1. Όταν οι δούλοι και οι σκλάβοι κάνουν επανάσταση τότε θα δεις τι κληρονομικες σούβλες που θα πέσουν… Σαν τα αρνιά στην σούβλα θα τους φάνε όλους αυτούς τους βασανιστές βασιλιάδες!

  3. Σερνονται υπαναπτυκτα οντα σαν τα σκουληκια στο πατωμα μπροστα σε αυτο το ΣΙΧΑΜΑ που κυκλοφορει με στριγκ και τον χαιρετανε στρατιωτικα κιολας οι ταιλανδοι ξεφτιλισμενοι γαλονάδες
    και που γυρευε τι αρρωστημενα μυαλα κρατανε για βασιλιά σε μια χωρα που βγαζουν στο κλαρι τα μωρα για σεξοτουρισμο…στα 15 τους ειναι τελειωμενα ολα απο τις πορνοταινιες και τους ευρωπαιους παιδεραστες.

  4. Ο/Η Χο-τσι-μινχ ο μαγειρας του Α' Π.Π. στο μετωπο της Μακεδονιας του λεγομενου αγγλικου στρατου λέει:

    …..γιαυτον πολυ το σκεφτομαι τα τελευταια τριαντα χρονια…..ποιος τον τοποθετησε στην θεση αυτη ….. το μιγμα των λεγομενων αμερικανων ?….το μιγμα των Γαλλων ?…. το μιγμα των Αγγλων ? ….η”’ το αμιγμα το κινεζικο ?….σαν δεκανεας αλλαγης ειναι στην εποχη του παπαδοπουλου η”’αρχιφυλακας την εποχη του μεταξα…η”’ σαν συνταγματαρχης την εποχη του βρωμοβενιζελου….

    1. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλα η ερωμένη είναι πολύ κ@υλα! Τι μ@@ναρ@ είναι αυτή… Βεντούζα λέμε… Βεντούζα!

Comments are closed.