Ο αριθμός 666 πίσω από τον κορωνοϊό; Συνομωσία, αριθμολογία ή σύμπτωση; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
koronoios_pos_mpaini_sto_soma

Ο αριθμός 666 πίσω από τον κορωνοϊό; Συνομωσία, αριθμολογία ή σύμπτωση; (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Καλό είναι να είμαστε προσεχτικοί σε ό,τι κυκλοφορεί γιατί το ψέμα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο.

Εμείς απλά σας παρουσιάζουμε μια εικόνα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, χωρίς να υιοθετούμε τίποτα.

“Έξι πάντως είναι και οι λόγοι μεταξύ των οποίων μπορεί κανείς να επιλέξει στο έντυπο μετακίνησης μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας, δείτε την φωτογραφία και θα μπείτε στο κλίμα…” , αναφέρουν στο διαδίκτυο με αφορμή αυτή την φωτογραφία:

90506306_10214738214919942_5153196470064644096_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ζητω η 21 απριλειου. Επι επαναστασεως υπηρχε ποιο πολυ δημοκρατια ..ο μητσοτσκισμος κανη την επανασταση να οχρια….το οτι δεν βγαλαν τον στρατο ειναι να μην ταυτηστουνε με την δημοκρατια του εθναρχη…πουστηδες φασιστες δεν σας φοβομαστε οι ψεκασμοι σας δεν μας ποιανουν ..ζητω η επανασταση τις 21 απριλειου…..

  2. Ύπουλα και σταδιακά φτάνουν στο στόχο τους: μείωση του πληθυσμού της γης. Ποιος ιός; ούτε τα πεντάχρονα δε θα πίστευαν ότι είναι τυχαίος ο ιός, αυτός είναι ο Άδης ολοζώντανος! όταν οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται παύουν να είναι συμπτώσεις! Ανάθεμα αυτή την καταραμένη ήπειρο που δολοφονεί τους λαούς, διαλύουν την Ευρώπη κυρίως, με ποικίλους τρόπους: μας καίνε, μας πνίγουν και τώρα έχουν επιδοθεί στη δημιουργία εκατόμβης νεκρών…και πάντα πίσω από κάθε κακό και μισάνθρωπο οι ίδιοι αντίχριστοι! κατάφεραν να κλείσουν τις εκκλησίες μέρες που οι χριστιανοί θρηνούν και τιμούν τη θυσία Εκείνου που θυσιάστηκε στο όνομα της αγάπης…κι αυτοί οι μισάνθρωποι σκορπούν το δηλητήριο του μίσους μέσα από το ταλμούδ τους!

    1. Η γη και πρέπει να αραιώσουμε!!!Αλλά δεν έχει υπερπληθυσμό η γη λόγω των λευκών αλλά λόγω των αραπάδων και των μουσουλμάνων που κάνουν απο 20 παιδιά ο καθένας τους.

  3. Ενώ η καθολική απαγόρευση από δευτέρα στις 6, μέχρι 6 Απριλίου και 6 το πρωί δεν είναι σύμπτωση. Go back mr Antichrist!

    1. Τι είπες τώρα;;;; θα μπορούσαν να το λήξουν στις 10 που είναι Παρασκευή τέλος εβδομαδας και είναι χρονικό όριο σχολειων

      1. φιλε ολα τους ειναι στημενα βασει ΣΧΕΔΙΩΝ.1]το ρολοι τους τησ αποκαλυψης ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΕΙΧΝΕΙ 12 παρα 3 περιπου λεπτα ΓΙΑΤΙ? 2]ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ο μπιλ γκαιτζ για ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟ 2015 ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ?3]ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ εχουν βγαλει ταινειες για να μας ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ. ΠΡΟΒΑ ΚΑΝΟΥΝ
        ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ταυτοχρονα περνουν τα σχεδια τους.

  4. ρε ελεος…η σριθμολογια λεξεων ειναι ολιγον απατη γιατι βαζεις τις λεξεις κατα το δοκουν….εβαλε το corona…καταρχην ο ιος εχει διαφορες ονομασιες covid 19 και coronavirus οχι σκετο corona…εχουμε και την corona beer και αυτη 666 ειναι;;;;;;

  5. Ο ιός λέγεται κορωνοιός και όχι κορωναιός όπως τον προφέρουν οι ξένοι. Όπως είπε και ο γνωστός συγγραφέας του λεξικού, θα ήταν σα να λέγαμε: επιπλαποιός κλπ. Είναι….ωραίο να βρίσκει κανείς σημεία και σημάδια, από κάτι που συμβαίνει παγκοσμίως, εξηγώντας το συνωμοσιολογικά -όχι ότι αρνούμαι πως συμβαίνουν υπόγεια πράγματα- αλλά προτιμότερο για εμένα, τουλάχιστον, είναι να πιστεύω στις προφητείες που γράφονται στην Αγία Γραφή και όχι στα λόγια των σημερινών προφητών: έστω και αν υπήρξαν ιεράρχες ή άνθρωποι που αγιοποιήθηκαν που οραματίστηκαν κάτι. Άρα δεν πιστεύω σε προφητείες που δίνονται μετά απ’ όσα είπε ο Χριστός ή δεν ανήκουν στο ιερό βιβλίο της Αγίας Γραφής.

  6. Βρε πρέπει να ξυπνήσουμε!!! Δεν είναι όλα τυχαία, μας φέραν τους Λαθρο, μας φέραν της οικονομική καταστροφή, και τώρα μας φέραν τον Κορωνοιο!!!!
    Όλα ένα σατανικό παιχνίδι της Ελίτ, για να μας φέρουν πιο κοντά στην νέα τάξη τους!!
    Με το εμβόλιο που θα βγάλουν θα μας μολύνουν με το Τσιπ. Όλα εκεί πανε…. να μην δεχτούμε ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Είμαστε Ορθόδοξη χριστιανή, και έχουμε την Δύναμη του θεού από Πάνο μάς, το μόνο που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να στραφούμε προς αυτόν! Τίποτα άλλο.
    Μην δεχόμαστε τα σχέδια τους, θέλουν να μας εξοντώσουν, να μας πεθάνουν όλους!

  7. Ρε παιδιά χαλαρά έχει και το 19 το 666+19=685 μη βλέπετε παντού δράκους…

  8. Τιποτα δεν ειναι συμπτωση! Ας ξυπνησουμε επιτελους και να δουμε την πραγματικοτητα καταματα!
    Απολυτη στερηση ατομικων δικαιωματων, απολυτη φυλακιση, απολυτος ελεγχος, απολυτη στερηση της
    ιδιας της ζωης μας! Μονο η οργη ενος ενωμενου λαου, μπορει να σταματαησει τα χειροτερα δεινα που ερχονται
    ή μαλλον που μας ετοιμαζουν!!!!!!!!!!!!!

    1. Τα στοιχεια ειναι τοσα πολλά, οχι μονο απο την ορθοδοξη προφητικη πλευρά αλλα διεθνως και απο πολλους δρομους που εαν ξερεις και βλεπεις μονο το ενα δεκατο βεβαιωνεσαι για οτι θα ακολουθησει.
      Θα πω μονο , οτι ο γνωστος τηλεοπτικος μοναχος Μαξιμος που βασιστηκε κυριως στην ιστορική αναγωγη του Προφητη Δανιηλ με τον Αγγελο Κυριου και νομιζε κανθασμενα οτι βρηκε το ετος της β/παρουσιας το 18 , δεν καταλαβε τι ελεγε η προφητεια στο τελος. Η προφητεια ελεγε οτι θα σωθει ο λαος του ( απογονοι φυλης του, οποιασδηποτε σημερινης εθνικοτητας καθως οι εβραιοι διαφορων φυλων εχουν κατοικησει σε πολλες χωρες αποδεδειγμενο επιστημονικά). Με αλλα λογια θα αρχιζε η διαδικασια του τελους , για την ομολογια , μετανοια και σωτηρια, η περιοδος της αποκαλυψης, πιθανως τα επτα τελευταια ετη. Μλαμε για περιοδο με δικαιωμα του Θεου να την κολοβωσει καθως την ακριβη μερα και ωρα κτλ. δεν μπορουν οι περισσοτεροι μη αγιοι ανθρωποι να ξερουν.
      Συνεπως φιλε μου, δεν μπορεις να κάνεις τιποτα πλεον, ειναι αργά για μακροχρονια σχέδια για αυτον τον κοσμο..Μονο να προετοιμαστεις με προσευχή για την ταλαιπωρια , ομολογια και σταση μεχρι θανατου. Η Αποκαλυψη μολις ξεκινάει..διοτι ειναι συμβατη με τα αιώνια συμφεροντα Του. Ο Θεος δεν κανει πισω και ειναι ο ιδιος που το επιτρεπει και επιβαλει , λογω του πρωτοφανους επιπεδου και υψους των αμαρτιων. Οι πολλοι που νομιζουν οτι ο Θεος εκτισε αυτον τον κοσμο για να ευλογει να κανουμε οτι μας αρεσει , δεν ξερει οτι εχει να κανει με τον απολυτο Βασιλια. Οπως δεν θα τολμουσε κανεις να πει οχι μπροστα σε εναν βασιλια επι της γης, ετσι και με το Θεο , πρεπει να ειναι κανεις παντελως ανοητος να νομιζει οτι δια παντως ο Βασιλιας της αγαπης αλλα και της δικαιοσύνης ειναι χαζοχαρουμενος αγαπολογος που συγχωρει χωρις προσπαθεια μετανοιας και δεν ασχολειται με τα ανθρωπακια.. Αλοιμονο σε οσους δεν γνωριζουν η δεν προσφερουν την αγαπη τους και πεσουν στα χερια του αμετανοητοι…Συγκριτικά ο διαβολος ειναι ανυπαρκτο γατακι..
      Καλο αγώνα σε οποιον φτασει στο σημειο μεχρι και να δωσει την ζωη του για να μην την χασει αιωνιως..
      Οι αλλοι ας προσεχαν να μαθουν απο σοβαρες και διαχρονικες πηγες με πληρη αξιοπιστια και οχι απο τους σημερινους παντελως αναξιους και αφωτιστους στην πλειοψηφια παπαδες των συμφεροντων του προσωρινου κοσμου..

    1. Έναρξη 6 το πρωί, λήξη 6 Απριλίου 6 το πρωί.

Comments are closed.