Ο αμερικανός πρέσβης στο Πεντάγωνο. Τι συμβαίνει;

Κοινοποίηση:
1

Πριν από λίγο ο αμερικανός πρέσβης έφτασε στο Πεντάγωνο. Και ποιος ο σκοπός της επίσκεψης; Ο μόνος λόγος να επισκεφθεί ο αμερικανός πρέσβης το Πεντάγωνο αυτές τις κρίσιμες στιγμές όπου το στράτευμα βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, είναι για να προσφέρει στρατιωτική στήριξη σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης.

Δεν υπάρχει άλλος λόγος για μία τέτοια επίσκεψη. Δεν θέλουμε καν να διανοηθούμε ότι ζούμε μία επανάληψη της μαύρης νύχτας των Ιμίων, Με συστάσεις των Ηνωμένων Πολιτειών τύπου no flags, no troops, no ships. Αναμένουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τί νά συμβαίνη, πήγε νά πιή ένα καφεδάκι στό εξοχικό του.

  2. Πήγε να δει ο ίδιος και να στείλει αναφορά για να αποφασίσουν για εμάς ,όπως κάνουν από το 74 έως τωρα

  3. η ελλαδα τα εχει δωσει ολα στην αμερικη… για αυτο περιμενουμε παρεμβαση.. με θετικο αποτελεσμα και οχι να κρυβονται οι αμερικανοι πισω απο τις κυρωσεις της ευρωπης που δεν προκειται να επιβληθουν..,, στασιμοτητα και τπτ αλλο,,, αντι για τον παιατ πρεπει να καλεσουν στο πενταγωνο για ενημερωση τον γαλλο προξενο ..μονο οι γαλλοι μπορουν και αμα τους καλεσουμε πιθανον να θελησουν να παρεμβουν … και να σταθουν διπλα μας…, τι ζητησε ο μακρον.. απο τον μητσοτακη 4 μπελχαρα και 20 ραφαλ και σου δινω στρατιωτικη συνδρομη.. επρεπε αυτην την ευκαιρια ο κου.λι να την αρπαξει στον αερα..αντι για αυτο παλι με παρεμβαση του παιατ τις φρεγατες θα τις παρουμε απο αμερικη μπορει να ειναι πιο φθηνες αλλα δεν μας δινουν .. στρατιωτικη συνδρομη.. ουτε ειναι της ιδιας κλασης πλοια…., δλδ ο κου.λι. εκανε..μια τρυπα στο νερο…

  4. ΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ;;;;; ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ.

  5. βλεπω “διπλωματικό” χαρτί να πεφτει στο τραπέζι, και αναμονη για το χαρτι της αντιδρασης.

  6. Ο πρέσβης κάνει αυτό πού κάνανε οι προκατοχοι του αποτο 1945.Δεν είμαστε καινούργιοι δούλοι,έχουμε παράδοση και την διατηρούμε.

  7. Πηγε για να κανει ντα ντα τον Κουλη
    μην τολμησει και δεν παραδωσει το Αιγαιο στην Τουρκια
    και διαταξει το πολεμικο ναυτικο να ριξει καμια σφαιρα εναντιων των Τουρκων
    θα τον βγαλει τα αυτια.
    Τι αλλο περιμενετε απο τον Παιατ ,οπου παει καταστρεφει.
    Γι αυτον ισχυει
    οτι πιανω εγω στα χερια καταστρεφεται

  8. εγω δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχει ενας πρεσβυς στο πενταγωνο απο τα αλλα κρατη πανε οι πρεσβεις στο πενταγωνο? ας πουμε ο αγγλος ο γαλλος ο ρωσος ο συριος κλπ αυτος γιατι κανει βολτες και στα υπουργεια εχει το λυτι του κοκορα?

  9. Μήν κάνετε όνειρα!
    Εκεί πήγε γιά νά έχει εικόνα καί έλεγχο από κοντά.

Comments are closed.