«Ο ήλιος επέστρεψε»: Ξεπέρασαν τους 170.000 τα κομματόσκυλα που ψήφισαν – Ούτε κουβέντα για τα κλεμμένα και τα “αγύριστα” δάνεια που ρήμαξαν τον τόπο

Κοινοποίηση:
χφδφδβ

Πάνω από 170.000 μέλη του Κινήματος Αλλαγής προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν για το όνομα του κόμματος, τους Συνέδρους και τις ηγεσίες στις οργανώσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων – ίσως και το 90%+- επέλεξε το όνομα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, με σύμβολο τον πράσινο ήλιο.

Το ζήτημα είναι τα 300 εκατομμύρια κρατικών επιδοτήσεων και τα δισεκατομμύρια που έκλεψαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ποιος θα τα επιστρέψει;

Τον πόνο στους πολίτες και την εθνική καταστροφή με την εκχώρηση της εθνικής δημοσιονομικής και όχι μόνο, κυριαρχίας, που προκάλεσε το πρώτο Μνημόνιο που έφερε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ποιος θα τα πληρώσει;

Αρκετοί εκτιμούν ότι η μεγάλη συμμετοχή οφείλεται και στις νέες εγγραφές μελών/φίλων του κόμματος. Σε κάθε περίπτωση, η Χαριλάου Τρικούπη αποτιμά την σημερινή ημέρα ως επιτυχημένη και μια ημέρα γιορτής, μόλις δύο εβδομάδες πριν από το Συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαϊου στο γήπεδο Tae Kwo Do στο Φάληρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Μπορείτε να μας συμβουλεύσετε και εμάς το πόπολο τι διαδικασίες χρειάζονται , έτσι ώστε να μπορούμε να αλλάζουμε κάθε 2 – 3 χρόνια ονοματεπώνυμο για να έχουμε και εμείς διαγραφή χρεών ??????

  2. Λαός στόκος δεν έβαλε μυαλό από τις κλεψιές των πολιτικών απατεώνων του σκατοπασοκ και της οικογένειας Μητσοτάκη. Συνεχίζει απτόητος να ακολουθεί πολιτικά ρεμάλια τυπου Γιωργάκη και άνεργων πολιτικών που κλέβουν τον ιδρώτα του. Δεν τελειώνει το μαρτύριο για τη χώρα με τέτοιους χαζοβιόλιδες που γυρνανε και ανταλλάσσουν χαιρετούρες με όλο το πολιτικό κατιναριό

  3. τι για κλεμμενα και τσο δωστα ολα κτλ mia culpa δηθεν.αλλο το ενα και αλλο η σημαιουλα της τοτε καταστασης των πακετων του ντελορη.κτλ.μαζι τα φαγαμε, λεφτα υπαρχουν, εχουμε πολυ λιπος ακομα.κτλκτλ χρηματιστηριο

  4. Βαλτε τη πανσεληνο καλυτερα, πληρωστε τα χρεη σας μαζι με τη ΝΔ στο ελληνικο δημοσιο κι αλλαχτε τροπαρι κκ Ανδρουλακη, Παπανδρεου!
    Οι εποχες εχουνε αλλαξει και πρεπει να το καταλαβουνε επιτελους τα διορισμενα κομματοσκυλα των κομματων.
    Ενας Νεοδημοκρατης.

  5. Μεθαυριο αλλαζω αστυνομικη ταυτοτητα.Να μην πληρωσω κατι παληους ΕΝΦΙΑ λεω.Συμφωνειτε,ε;

  6. Ακριβώς. Όπως είπε. Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Αφου την γλυτώνουν καθημερινά, κοπρόσκυλευουν και τρώνε μια χαρά γιατί να μην είναι ημέρα γιορτής γι αυτους

  7. Γεια σας ελληναρες, αυτή η στάνη, αυτό το τυρί βγάζει, τίποτα δεν θα αλλάξει πάντα ραγιάδες, τα έχει πει όλα όλα ο Λιαντίνης, τελειώσαμε σαν έθνος, κρίμα

  8. Για όσους στεναχωριουνται με την αναγέννηση της κεντροαριστεράς, ξυδάκι…
    Για όσους πόνεσαν, βαζελίνη!
    Ερχόμαστε χωρίς τα βαρίδια που αυτομόλησαν σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ!
    (Η Δημοκρατία επιβάλλει να δημοσιεύεται κι η αντίθετη άποψη).

    1. Ασε μας ρε ….που πονεσαμε με τα γιδια που πηγανε και ψηφισαν…..στις εκλογες θα δεις τι σας περιμενει….ολεθρος….Οι πραγματικοι ελληνες και οχι σαν εσενα που εισαι ελληνοφωνος…δεν ψηφιζουν ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ…..

    2. Δε μου λες ρε μεγάλε, μήπως εσένα το ΠΑΣΟΚ σε ”βόλεψε” κάπου και για αυτό το υποστηρίζεις? Αν όχι, τότε ή βλάκας είσαι ή λεφτάς. Ο λογαριασμός σου στη τράπεζα αποδεικνύει τι από τα δύο είσαι.

  9. Και οι περισσότεροι από αυτούς δημόσιοι υπάλληλοι ή συνταξιούχοι που τους διόρισε το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στις δόξες του.

  10. Ο Ανδρουλάκης δεν παίρνει θέση σκοπίμως για σοβαρά ζητήματα. ‘Aνθρωπος που πληρώνεται 25000 ευρώ το μήνα και είναι εκτός Ελλάδας τα περισσότερα χρόνια δεν μπορεί να έχει άποψη για τα πραγματικά προβλήματα του λαού. Η γραμμή του κόμματος δεν διαφέρει ουσιαστικά από τις θέσεις της ΝΔ του Κούλη και αυτό φάνηκε και κατά την διάρκεια της πανδημίας που το Πασοκ ήταν υπέρμαχος των φασιστικών μέτρων εγκλεισμού του πληθυσμού.

  11. Ακριβως οπως γραφει το αρθρο.170 χιλ κομματοσκυλα-διαβαζε βολεμενοι- του πασοκικου καθεστωτος τρεξανε- μη χασουνε- να ψηφισουν.Υπαρχουν απειρα παραδειγματα στους τριγυρω μου πως τους βολεψε το πασοκ.Γιατι το ΣΥΜΦΕΡΟΝ λειτουργει την σημερον ημεραν….

  12. να φορολογιθουν επιπλεων ολοι αυτοι που πηγαν και ψηφισαν στο συνεδριο του κλεφτοπασοκ και τησ ΝΔ-ΝΤΠ τωρα που ξερουμε ποσοι ειναι για να επιστραφουν τα λεφτα που χρωστανε στον κοσμακι που καταρημαξαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ηταν καλα οταν ελεγαν να πληρωνουν τα νοσιλια μονοι τους οι ανεμβολιαστοι ?

  13. ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑ ΚΟΠΡΙΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

  14. Οι τελευτσιοι εναπομειναντες παλιοί βολεμένοι πρασινοφρουροι. Στην πλειοψηφία τους κρατικοδίαιτοι .

  15. Ανδρουλάκη, αντί να ζητάς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και να στηρίζεις τον κούλη ακόμα και στο πρόστιμο των 100 ευρώ στους παππούδες μας, τράβα να του πεις να πληρώσετε και εσύ και αυτός τα χρέη των κομμάτων σας στις τράπεζες. Λέτε ότι είναι καμιά 300αριά εκατομμύρια ευρώ αλλά ποιος να σας πιστέψει!

  16. ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΥΧΤΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.
    ΟΥΤΕ 15.000 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!

  17. Ποιος ήλιος επέστρεψε…..της δεξιάς να υποθέσω με αρχηγό το φερέφωνο του Σημίτη.

  18. Τό Μαζί Τά Φάγαμε σημαίνει ότι Μαζί Τά Πληρώνουμε ;

  19. Δεν υπαρχει σωτηρια για το -σταν……… κλειστε το το μαγαζι………………. και να πουλατε μονο βιβλια με αρχαιους ελληνες και την φιλοσοφια τους….. θα έχει περισσότερο νόημα

  20. Υπομονή…..μην απελπιζεστε…μέχρι να γίνουν οι εκλογές το εμβόλιο θα έχει κάνει δουλειά.

Comments are closed.