Ο άνθρωπος που τρέμει το σύστημα και έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να τον ανατρέψουν – Ο Αλεξάντρ Λουκασένκο που βάζει φρένο στα κοράκια

Κοινοποίηση:
Αλεξάντρ Λουκασένκο

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο δήλωσε τον περασμένο μήνα μέσω της Λευκορωσίας Telegraph Agency, BelTA., Ότι η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ του πρόσφεραν δωροδοκία 940 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ με τη μορφή «Covid Relief Aid».

Σε αντάλλαγμα για 940 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ ζήτησαν από τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας:

• επιβάλλει «ακραίο κλείδωμα στον λαό του»
• αναγκάστε τους να φορούν μάσκες προσώπου
• επιβάλλει πολύ αυστηρές απαγορεύσεις κυκλοφορίας
• επιβολή αστυνομικού κράτους
• συντριβή της οικονομίας

Ο Πρόεδρος Λουκασένκο ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΙ την προσφορά. Δήλωσε ότι δεν μπορούσε να δεχτεί μια τέτοια προσφορά και θα έβαζε τους ανθρώπους του πάνω από τις ανάγκες του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Δεν είναι συνωμοσία. Μπορείτε να το ερευνήσετε μόνοι σας. Στην πραγματικότητα το είπε αυτό!

Τώρα, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα διασώζουν τις αποτυχημένες αεροπορικές εταιρείες με δισεκατομμύρια δολάρια, και σε αντάλλαγμα, αναγκάζουν τους CEO της αεροπορικής εταιρείας να εφαρμόσουν ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, όπως τα καλύμματα εξαναγκασμένων μασκών προσώπου σε ΚΑΘΕ, συμπεριλαμβανομένων των ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, των οποίων η υγεία θα υποφέρει ως αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών.

Και αν ισχύει για τη Λευκορωσία, τότε ισχύει για τον υπόλοιπο κόσμο!

Το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα θέλουν να καταστρέψουν κάθε μεγάλη οικονομία με την πρόθεση να αγοράσουν την υποδομή κάθε έθνους για σεντς στο δολάριο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. O Kούλης σε όλα είπε ναι, με το αζημίωτο,τα εφάρμοσε κατά διάνα και συνεχίζει τον όλεθρό μας.Kαι έχει ”μπουκώσει” ΜΜΕ, γιατρούς, νοσηλευτές, λοιμωξιολόγους κ.ά να σπέρνουν τον τρόμο.

Comments are closed.