Ο άγνωστος διάλογος Δένδια – Μπογδάνου μετά το επεισόδιο στη Βουλή

Κοινοποίηση:
dendias-bogdanos

Έναν σύντομο διάλογο είχαν Νίκος Δένδιας και Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά το επεισόδιο στη Βουλή.

Διάλογο λίγων δευτερολέπτων είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο ύστερα από το επεισόδιο στη Βουλή που κατέληξε, τελικώς, στη διαγραφή του από την Κ.Ο. του κόμματος. Οι θέσεις που εξέφρασε ο βουλευτής από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία, προκάλεσε την οργή του Νίκου Δένδια, που προχώρησε σε μία έντονη δήλωση, με αποδέκτη τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης και κατά την αποχώρηση των συμμετεχόντων, ο κ. Μπογδάνος προσέγγισε τον υπουργό Εξωτερικών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN.

Όπως σημείωσαν άτομα που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, ο βουλευτής φάνηκε να μην έχει καταλάβει ότι η έκρηξη του Νίκου Δένδια απευθυνόταν στον ίδιο και τον ρώτησε: «Υπουργέ, για μένα τα έλεγες; Γιατί τα είπες;».

Η απάντηση του κ. Δένδια, που ήταν ακόμα οργισμένος, ήταν: «Αυτά που είπες ήταν απαράδεκτα».

Στη συνέχεια αποχώρησε, μη θέλοντας να μιλήσει περαιτέρω ή να εξηγήσει κάτι στον κ. Μπογδάνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ…………..ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗ ΕΣΤΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗ ΕΣΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΤΗ ΕΣΤΙ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΑΡΑ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ…………

  2. Κρίμα που δεν έχουμε και πλάνα από αυτό τον γελοίο διάλογο

Comments are closed.