«Ο Χριστός δεν υπήρξε! Η ζωή Του ήταν μια αποτυχία»: Ακραία πρόκληση από τον «γκουρού» του WEF (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
wef-

Όλα ειπώνονται πλέον έξω από τα δόντια….

Σε παλαιότερή του παρέμβαση, σε μία από αυτές τις “φωτισμένες” ομιλίες του, ο προβεβλημένος από το ίδιο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) γκουρού Jagadish “Jaggi” Vasudev, γνωστότερος ως Sadhguru, παραδέχθηκε ανοιχτά και χωρίς ενδοιασμούς πως «δεν υπήρξε ποτέ ο Χριστός και η ζωή Του ήταν μια αποτυχία».

Όπως σημείωσε:

«Τα γεγονότα της υλικής Του ζωής ήταν μια τραγωδία!!!! Σε ηλικία 33 ετών σταυρώθηκε… Είχε φρικτό θάνατο… Την αποκαλείτε αυτή μια πετυχημένη ζωή; Όχι!!! Αλλά υποκλινόμαστε σ’ Αυτόν επειδή φαίνεται -δεν το ξέρουμε αλλά πιστεύουμε- ότι ακόμη κι όταν ήταν σταυρωμένος είπε ”Δεν γνωρίζουν τι κάνουν. Συγχώρεσέ τους”. Γι’ αυτό υποκλινόμαστε σ’ Αυτόν. Όχι επειδή σταυρώθηκε. Επειδή το να σταυρωθείς δεν είναι μια πετυχημένη ζωή… 

Αλλά ακόμα κι αν Τον σταυρώσατε, Εκείνος δεν έχασε την ποιότητά Του. Σ’ αυτό υποκλινόμαστε. Έτσι, αυτό είναι που έχει σημασία για μας. Είτε υπήρξαν είτε όχι, ότι είναι μια έμπνευση για σας, είτε όσα έχουν ειπωθεί γι’ αυτούς είναι αλήθεια ή όχι, ακόμη κι αυτό δεν είναι δικό σας πρόβλημα. Δεν είστε ιστορικοί. Εσείς απλώς χρειάζεστε μια εικόνα για να μετακινηθείτε προς έναν καλύτερο τρόπο ύπαρξης για τον εαυτό σας. Αυτό είναι όλο.

Τι σημασία έχει; Ο Κρίσνα δεν υπήρξε. Ο Ιησούς δεν υπήρξε…. Τι σημασία έχει για σας αν πριν 2.000 χρόνια έζησε ένας άνθρωπος ή όχι ή αν αποτελεί απλώς αποκύημα της φαντασίας κάποιου;».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Πώς γίνεται να ήταν η ζωή Του αποτυχία αφού λέει ότι δεν υπήρξε καν;Τόσο ηλίθιος;

  2. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΤΖΑ Ο ΡΑΤΖΑ ΡΑΜ

  3. Δείξτε μου έναν τάφο άδειο…εκτός από του Ιησού…
    Αναστήθηκε και αυτό τους πειράζει..
    Εγώ είμαι η αλήθεια το φως και η ζωή τους είπε …
    Δεν θέλουν να το δεχτούν γιατί είναι απλά…σατανάδες.

    1. τι εννοεις αναστηθηκε? αφου η πετρα που εκλεινε τον ταφο ηταν παραμερισμενη. Μπηκαν οι δικοι και εκλεψαν το πτωμα

      1. Παραμερισμένη είναι η πόρτα του σπιτιού σου όταν έρχονται το βράδυ οι δικοί σου, οι επενδυτές και σας περιποιούνται οικογενειακώς.

      2. Διότι ο Κύριος τους είπε:

        «Εγώ ήλθα απεσταλμένος από τον Πατέρα μου, και δεν με δέχεσθε θα έλθει όμως άλλος από δική του πρωτοβουλία, και εκείνον θα τον δεχθείτε».

    2. Το ενδεχόμενο της εκταφής δεν παίζει δηλαδή.

Comments are closed.