Ο Χίτλερ ήταν Μασόνος; Ποιος ήταν ο Ελευθεροτέκτονας που τον νίκησε! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1039356

Ο Τεκτονισμός αποτελεί ακόμη ένα μυστήριο για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για τον ρόλο και τους σκοπούς του.

Ένα ερώτημα όμως που απασχολεί επίσης πολύ κόσμο είναι το αν ο Χίτλερ ήταν Μασόνος.

Του Νίκου Αναστασίου

Ο Χίτλερ δεν ήταν Ελευθεροτέκτονας, αναφέρει το masonicfind.com. Στην πραγματικότητα, ο Χίτλερ προσπάθησε να εξαλείψει τον Τεκτονισμό από την ναζιστική Γερμανία.

Μάλιστα στοχοποίησε τον Τεκτονισμό ως απειλή για το ναζιστικό όραμα της Ευρώπης σε μία από τις ομιλίες του, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Ο Τεκτονισμός δεν βρισκόταν και πολύ στα…επάνω του εκείνη την εποχή, καθώς πολλοί Ελευθεροτέκτονες (ακόμα και μη Εβραίοι Ελευθεροτέκτονες) μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και υπέστησαν τις φρικαλεότητες των Ναζί.

Αρκετοί μασόνοι κατάφεραν να ξεφύγουν από τη λαβή του καθεστώτος και να βρουν καταφύγιο σε άλλες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν γι “αυτούς τους φοβερούς σκοτεινούς χρόνους, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλοί υπέφεραν πολύ από τον πόλεμο του Χίτλερ κατά των Μασόνων.

Αφίσα που δημοσιεύτηκε κατά τη διάρκεια αυτών των σκοτεινών ημερών.

Στις αρχές του 1934, ο αρχηγός του Δικαστικού Τομέα του Ναζιστικού Κόμματος απεφάνθη ότι οι Τέκτονες που δεν παραιτήθηκαν από τις στοές τους πριν από τις 30 Ιανουαρίου 1933, δεν μπορούσαν να ενταχθούν στο Ναζιστικό Κόμμα.

Τον ίδιο μήνα, ο Πρώσος Υπουργός Εσωτερικών, Hermann Göring, εξέδωσε διάταγμα με το οποίο ζητούσε να παραιτηθούν οικειοθελώς.

Στην πραγματικότητα ο Χίτλερ ήταν η μεγαλύτερη απειλή για τον Τεκτονισμό και ολόκληρο τον κόσμο την εποχή εκείνη.

Ωστόσο, η ειρωνεία της τύχης ήταν ότι, ο Χίτλερ ηττήθηκε τελικά από έναν τέκτονα.

Τον Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος οδήγησε το Ηνωμένο Βασίλειο στη νίκη κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ενάντια στη Γερμανία, ήταν Ελευθεροτέκτονας – γεγονός που έχει αποδειχθεί από πολλούς ιστορικούς.

Τελικά είναι αστείο το πώς λειτουργεί ο κόσμος… Πράγματι ό,τι φοβάσαι το παθαίνεις…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο/Η η Ψυχη δεν μετριεται ουτε με χαρακα ουτε με διαβητηβητη λέει:

    Μασονοι κουφαλες ερχονται κρεμαλες….ο Ελληνικος λαος θα σας στειλει στην κολαση ολη την κλεφτοψευτοδημοκρατια σας μαζι με το σιναφι σας…

  2. Σιγα μην τον νικησε η Αγγλικη μπουχεσα με τα πουρα…τον Χιτλερ τον νικησε ο Γενναιος Ρωσικος Λαος…ο Απλος Ρωσος γενναιος στρατιωτης στις Μαχες του Λενιγκραντ και του Στάλινγκραντ…. κανενας αλλος….

Comments are closed.