28/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Ο Χάτσικο στη Ναύπακτο -Σκύλος ζει πλάι στο εικόνισμα του αφεντικού του που σκοτώθηκε (BINTEO)

Κοινοποίηση:
skilos-nafpaktos-xatsiko

Ενας σκύλος στη Ναύπακτο, βρήκε νέο σπίτι πλάι στο εικόνισμα που τοποθετήθηκε στον εθνικό δρόμο στο σημείο όπου σκοτώθηκε το αφεντικό του.

Η ιστορία του Χάτσικο είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο σκύλος που έμεινε για χρόνια να περιμένει το αφεντικό του που έφυγε από τη ζωή ενέπνευσε ακόμη και το Χόλιγουντ. Τα συμπαθή τετράποδα δεν αποκαλούνται τυχαία, οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου, καθώς αποδεικνύουν συνεχώς πόση αγάπη διαθέτουν για εκείνους του τα φροντίζουν. Ετσι και με την περίπτωση του σκύλου από την περιοχή της Ναυπακτίας.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πέθανε σε τροχαίο

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το nafpaktianews.gr, ο 40χρονος Χάρης βρήκε τραγικό θάνατο στην Παλαιά περιφερειακή οδό στον ποταμό Εύηνο πριν από ενάμιση περίπου χρόνο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λίγο νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο και ο αδερφός του.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ο σκύλος του 40χρονου βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, 12 χιλιόμετρα από το σπίτι του άνδρα και έκτοτε παραμένει εκεί. Εδώ και ενάμιση χρόνο και παρά τις προσπάθειες κάποιων να τον φιλοξενήσουν, ο σκύλος επιστρέφει στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι άνθρωποι που μένουν στην γύρω περιοχή φροντίζουν να του πηγαίνουν νερό και τροφή, ενώ δείχνουν ιδιαίτερα συγκινημένοι από την επιμονή του να βρίσκεται πλάι στο αφεντικό του.

Το βίντεο του ελληνικού Χάτσικο από τη Ναύπακτο
Το τοπικό μέσο Nafpaktianews.gr κατέγραψε τον σκύλο που επιμένει να στέκεται πλάι στο εικόνισμα που στήθηκε στην άκρη του δρόμου μετά τον τραγικό θάνατό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πολύ επικίνδυνο σημείο . Είναι πάνω στο δρόμο αλλά και σε στροφή. Κινδυνεύει από τα αυτοκίνητα.Φιλοζωική δεν υπάρχει να μεριμνήσει για το καλόβολο αυτό ζωάκι.

  2. MAKELEIO συγχαρητηρια που προβαλεις τετοια θεματα. ο σκυλακος δινει παραδειγμα , δυστυχως για εμας ευαισθησιας , καλωσυνης , αδολης αγαπης, ανθρωπιας, αφοσιωσης. ας παρουμε ΟΛΟΙ μας παραδειγμα απο αυτο το αγνο πλασμα, και ισως τοτε γινουμε καλυτεροι ανθρωποι, ΙΣΩΣ,

  3. Μπραβο σε ολους που φροντιζουν τον σκυλακο! Αν κανατε κ ενα σπιτακι λιγο πιο καλα στημενο,θα ηταν ολα τελεια, γιατι με βροχη χιονι κτλ θα εχει θεμα. Αυτο το πλασματακι διδασκει σε ολους μας τι σημαινει αγαπη.

  4. Πολύ συγκινητικό. Βέβαια είναι επικίνδυνο για το ζώο, μιας κινδυνεύει να το χτυπήσει κανένα διερχόμενο όχημα, αλλά έλα που δεν θέλει να φύγει. Τουλάχιστον ας φροντίσει ο δήμος ή οι κάτοικοι να καθαρίσουν το σημείο από τα σκουπίδια που είδαμε στο βίντεο ότι υπάρχουν εκεί, ας κλαδέψουν λίγο πιο μέσα τα αγριόχορτα και ας του βάλουν ένα κανονικό σπιτάκι για σκύλους να έχει να μένει το ζωντανό, να είναι κάπως πιο προστατευμένο. Που μένει τον χειμώνα ? Κάποιος από την οικογένεια του θανόντα δεν μπορεί να το κρατήσει ? Ποιος ξέρει. Πάντως ΜΠΡΑΒΟ σε όποιους ενδιαφέρονται και φροντίζουν για την σίτιση του. Κάντε ότι περισσότερο μπορείτε, μην το αφήσετε έτσι, αμαρτία είναι. Κι είναι κι όμορφο το γλυκούλι μου. Κι αυτό ψυχή έχει κι όπως βλέπουμε είναι υπέροχη. Κτηνίατρος το παρακολουθεί άραγε ?

  5. Κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στο Μακελειό που προβάλει τέτοια θέματα. Είναι ένας από τους λόγους που διαβάζω Μακελειό. Επίσης, όποιος κακοποιεί ζώο είναι αποδεδειγμένα ψυχοπαθής και επικίνδυνος για τη κοινωνία.

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ……………… ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…………………

Comments are closed.