Ο Χάρης Τζωρτζάκης είπε στον αέρα του Σκάι τις λέξεις Νίκος Γεωργιαδης και παιδεραστία και παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό ο Καμπουράκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xaris-tzortzakis

Λίγο ακόμη και θα κατέρρεε ο Καμπουράκης με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του από τον ηθοποιό Χάρη Τζωρτζάκη που αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό και στο όνομα του Νίκου Γεωργιάδη που καταδικάστηκε στην Μολδαβια για παιδεραστία, ταυτόχρονα.


Θα πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκαν όλες αυτές οι λέξεις μαζί σε μια πρόταση από το κανάλι, τόσα χρόνια.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥ #ΣΚΑΙ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ…

  2. Η περίπτωση του Γεωργιάδη παραγράφηκε στην Ελλάδα και στην Μολδαβία καταδικάστηκε !!!

  3. Δενν ξαναψηφιζω ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και ολα τα πουλημενα κομματα στους γερμανους ψηφιζω μονο αν καποιος κυβερνηση για τους ελληνες και τα συμφεροντα της ελλαδας και των ελληνων…….
    Μ
    Ο
    Ν ο

    1. Μολις μπουν στην κυβερνηση τα ξεχνανε αυτα. Κοψοχερη σε βλεπω παλι!

  4. Καλα όσον αφορά τον Καμπουράκη θυμάμαι τον Χιο τότε που τον έλεγε ο καλαμπουρακης για το στικάκι με τις λίστες που έκρυψε τότε κάποιος μεγαλοδημοσιογραφος με το πρώτο θεμα; αναστασιαδης Θέμος.
    Τελικά ο Χιος εξαφανίστηκε από τα πράγματα αλλά ο καλαμπουράκης ξαναβγήκε στην επιφάνεια καθότι φελλός .

  5. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΩΜΑΛΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΦΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ.

  6. Γ..Ω ΤΗΝ ΝΔ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.ΣΑΣ.
    ΠΑΛΙΌΛΑΜΟΓΙΑ,ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΟΝΤΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΕ,ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

  7. Βγήκε και ξεκίνησε από το σαμενα και ανέφερε ένα μεγάλο γεγονός κάθε κυβέρνησης χωρίς παραίτηση όλα τα θέματα και με τέτοιο τρόπο που δεν προλάβαιναν ούτε να τον κόψουν ούτε να αντιδράσουν. Αφοπλιστικός και συνοπτικός. Πολλά μπράβο του και ας είναι αριστερός.

  8. ΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Comments are closed.