Ο Χάρης Δούκας παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου – Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Κοινοποίηση:
poly

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας καθώς θα κάνει θρησκευτικό γάμο με τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Mega-λη Εικόνα με τη Νίκη Λυμπεράκη.

«Ο σχεδιασμός είναι να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο γιατί το κορίτσι θέλει θρησκευτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Χάρης Δούκας και η σύντροφός του συγκατοίκησαν την προηγούμενη χρονιά. Η πρόταση γάμου είχε γίνει πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές κι αν δεν είχε μεσολαβήσει η υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, πιθανότατα θα είχαν ήδη παντρευτεί.

Οι πολιτικές εξελίξεις όμως μετέθεσαν το ευτυχές γεγονός για φέτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Και ειχαμε μεγαλη στεναχωρια βρε αντε ελευθερωσε κανενα δημοσιο χωρο περιξ του Συνταγματος που δεν μπορεις να περπατησεις απο τα τραπεζοκαθησματα και αστα αυτα

  2. ΄Αντε βρε, η ώρα η καλή !!! Ωραίο και ταιριαστό ζευγάρι …

  3. Δημαρχε της υποσχεσεις για τα σκανδαλα του βλακομουτρου Ντορογιου και της ζαρτινιερες των 5000 ευρω δεν νομιζω να της ξεχασεις και τους φωτισμους στους δρομους και την καθαριοτητα για αυτο και σε ψηφισε ο κοσμος και οχι μονο λογια λογια λογια …..ειδομεν!!!!!!

  4. Του χτυπησι του τεκνου η δημαρχαρα! Να του παρ μι παπα κι μι κουμπαρου!

  5. Μπράβο του , δείχνει πως η θρησκευτική συνείδησης είναι υπεράνω κάθε πολιτικής θέσης , ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ υπεράνω πάντων .

    1. Βρε ποια θρησκευτική συνείδηση. Απλά θέλει να τηρήσει το έθιμο.

  6. Στα από τέτοια μας. Από που ξεφύτρωσε αυτό το φρούτο; Θα αφήσει μόνο λόγια και όχι έργο.

  7. Απλα παντρευεται τη… κορη του ο πολυμαθης νεος δημαρχος ακολουθωντας τη Πασοκειο πολιτικη!

    1. Ποια κόρη του ρε ούγκανο?Την κόρη του παντρεύεται ο ιδεολογικός σας μέντορας, ο Πλεύρης.

Comments are closed.