«Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ». 5 μαχαιριές για έναν άγγελο στη σκοπιά θανάτου της διεφθαρμένης και ανεκπαίδευτης αστυνομίας. Η κοινή γνώμη ΑΠΑΙΤΕΙ την παραίτησή του από το «Υπουργείο της Μαφίας» και τον θεωρεί ηθικό αυτουργό της ειδεχθούς ανθρωποκτονίας της 28χρονης Κυριακής από τον πρεζάκια πρώην σύντροφό της. Εκατοντάδες μηνύματα από θυμωμένους πολίτες. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser3-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ TETΑΡΤΗΣ 3-4-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ: Το υπουργείο (καταστροφής της) Οικογένειας προειδοποιεί – «Η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα των γυναικών»!

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf/

    Υ.γ. Βιος και Πολιτεια ο Αστυνομικος του Α.Τ.Αγιων Αναργυρων, που ειχε βαρδια!

  2. Αφήστε τον Μάικ να ψάξει βαθειά το θέμα, αν μέχρι τότε δολοφονηθούν καμ1 εκατοστή ακόμα, το δεκαχίλιαρο και η σύνταξή του είναι εξασφαλισμένη.

  3. Είχε τύχει να πέσω σε ένα άρθρο του Χρυσοχοίδη απ’ το 1990 σε μια τοπική εφημερίδα της Βέροιας στο οποίο έγραφε: προτιμώ να με κρεμάσουν ανάποδα παρά να συνεργαστώ ποτέ με την νέα δημοκρατία ..σαν τον Άδωνι ένα πράγμα

  4. Μόνο για να βάφει το μαλλί του, τον έχουν τον συνταξιούχο χρυσοχίδη

  5. Εδώ και χρόνια όλοι οι φιλελεδες, ανώμαλοι, μιζαδοροι, ανθελληνες, παραβατικοι και αριστερόστροφοι έχουν κάνει δικαιοσύνη, αστυνομία, στρατιωτικούς δημοσίους υπαλλήλους στην νοοτροπία και με εξάρτηση απ’την εξουσία. Ο σκοπός τους είναι να μην φοβούνται ότι θα τους ενοχλήσει κανείς στα βρώμικα σχέδια τους και στην εύκολη κονόμα που αρέσκονται. Όσο για κάποιους που θέλουν να ζουν ήσυχα, παραδοσιακά, ανθρώπινα, νόμιμα, με ασφάλεια έχουν μόνο έναν χαρακτηρισμό να λένε ότι είναι φασίστες και χουντικοί. Κανένα επιχείρημα παρά μόνο λάσπη. Ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο.

  6. Εκκαθάριση Τώρα από το Σώμα της ΕΛ-ΑΣ από άτομα τα οποία πήγαν να βολευτούν

  7. Όλοι οι ανεκπεδευτοι τεμπέληδες αστυνομικοί του χαβαλε κάνουν αγγαρεία Ο πατέρας της κοπέλας εκτός από τον φονιά πρέπει να βάλει στο στόχαστρο και τους ξευτίλες του αστυνομικού τμήματος που δεν βοήθησαν την κοπελλα Εκτός από το σακατεμα του φονιά τέρατος θελουν και αστυνομικοί το ίδιο Αυτά τα ρεμάλια μπαίνουν με μέσο και πρέπει να βρεθούν οι υπαίτιοι που τους έδωσαν την δουλειά Ελλάδα κράτος της απάτης και διαφθοράς Συμπέρασμα θέλει οπλοφορία και ετοιμοτητα η ζωή στην Ελλάδα

Comments are closed.