Ο Φαήλος τα έχωσε άγρια στην υποψήφια πρόεδρο της Δημοκρατίας! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kranidiotis_

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, στο twitter, τα έχωσε άγρια στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου!

Στην ουσία έδωσε το… βιογραφικό της!

Δείτε τι έγραψε:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η ιστορία στην αρχή ξεκίνησε από τo κυβερνητικό επιτελείο προπαγάνδας ότι ο ΠτΔ πρέπει να είναι ΟΠΩΣΔΗ-ΠΟΤΕ πολιτικό πρόσωπο. Μετά το ρίξανε στο να είναι παρών στην κρίση. Μετά το ρίξανε να είναι κοινής απο-δοχής και άλλους βερμπαλισμούς. Τελικά η κυρία Σακελλαροπούλου:
    1) ΟΥΤΕ πολιτικό πρόσωπο είναι και πέραν του ότι είναι κολλητή του Βενιζέλου και αθώωσε τον Π”κωνσταντίνου και δεν έκανε δεκτή για δικαστική εξέταση την αίτηση για ακύρωση των Πρεσπών, δεν έχει άλλη σχέση εκτός και αν την πρότεινε ο Πάιατ (ΝΤΠ) λόγω της διατεταγμένης υπηρεσίας της για τον Αλεξάντερ Βίννικ, οπότε πάσο.
    2) ΟΥΤΕ παρούσα στην κρίση ήτανε (γιατί οι μισθοί των δικαστικών μπορεί να μειώθηκαν ανεπαίσθητα αλλά οι συνολικές απολαβές και τα αναδρομικά τους μόνο κρίση δεν κατάλαβαν (οι απολαβές ακόμα παραμένουν βασιλικοί αλλά …βολεύει τους βολευτές του κυνοβουλίου μας)
    3) Δεν είναι κοινής αποδοχής (στον λαό, εδώ γελάμε γιατί θα έλεγα ότι είναι ΜΙΣΗΤΗ στο λαό) δεδομέ-νου ότι οι εισηγήσεις της ακολουθούν την ίδια συνταγή Πικραμένου. Εκείνος, ως Πρόεδρος του ΣτΕ, νομιμοποιώντας το μνημόνιο έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ, αυτή, ως Πρόεδρος της Ολομέλειας του ΣτΕ, νομιμοποίησε την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού (και των αναδρομικών ) των δημοσίων υπαλ-λήλων και δεν έκανε ΚΑΝ ΔΕΚΤΟ το αίτημα για δικαστική εξέταση των Πρεσπών.
    Αντί όλων αυτών διαπιστώνεται μία ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ προσπάθεια, όλων των ΜΜΕ, εξιδανίκευσης-αγιοποίησης της υποψήφιας με χαρακτηριστική στέρηση αξιολογικών περιγραφών -οικολογικές ανησυχίες, αγάπη για τα ζώα και άλλα φαιδρά, λες και αυτά αποτελούν κριτήρια για πρόταση ΠτΔ – αντί να πουν την αλήθεια ότι δηλαδή αποτέλεσε ΔΕΚΑΝΗΚΙ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ η οποία αμείβεται για την συμπαιγνία της εκ μέρους της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ εις βάρος του λαού!!!!!

  2. Όποια κι αν είναι ή άποψή μου γι αυτόν – πού δεν είναι κι απ’ τίς καλλίτερες – , εδώ έχει δίκιο…

  3. Χαχαχα Φαηλος χαχαχα ένα θλιβερο δεξιο απομειναρι της ερε χαχαχα!!! τωρα σκουζει και γαβγιζει μπας και τον ακουσει κανενας μπερδεμένος πρωην χρυσαυγιτης και τον ψηφισει μπας και μπει στην βουλη και αυτος να γλειψει κανενα κοκκαλακι χαχαχα!!

  4. Φαηλο, εσύ και Χίος πρέπει να ηγηθειτε. Αλλά που να ήξεραν τότε οι χαζοψηφοφοροι. Α, ρε και να γίνονταν τώρα εκλογές…

    1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ……… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΧΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ………

Comments are closed.