Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ «ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΕΞ». Αυτή η αθώα 13χρονη συνδέει ΑΜΕΣΑ το πρωθυπουργικό ζεύγος με τον παιδόφιλο Έπσταϊν και τον «διεστραμμένο ηθοποιό» Τομ Χανκς ——« Αναρωτιέμαι πόσα πλήρωσε ο πατέρας μου; Αναρωτιέμαι, πόσα δολάρια έβγαλε ο πατέρας μου για να με χειραγωγήσει και να πουλήσει το παιδικό κορμί μου για όλη του τη ζωή. Θα μάθω ποτέ;»

Κοινοποίηση:
1.indd

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

alitheia-aima-banner

Στο φύλλο της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8-1-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . 

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

 free-journalist

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Κάτω η δικτατορία των ιδιαίτερων και των ανώμαλων!! Ο κόσμος να ξεσηκωθεί κατά των ημιτρελων Μητσοτάκη και Κασσελακη και των όσων ετοιμάζουν για το μέλλον των νέων γενιών

  2. Μενδώνη-Παναγιωταρέα το κλειδί αλλά σας το λέμε χρόνιαααα τώρα

  3. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

  4. SS ΝΔ παιδεραστές ψήφισαν οι ραγιάδες του κερατά του 41 τακατό

    1. Με αποχή 47,2% το ποσοστό της επί του εκλογικού σώματος αντιστοιχεί στο 21,8%.
      Οι μισοί πολίτες απορρίπτουν τον Κοινοβουλευτισμό.

  5. Σε αυτά τα εθνικά θέματα μονο το ΚΚΕ αντιστέκεται. Στο κόμμα ήρθε προχθές και ο ΛΟΚ 1947 και ο Πελασγός και ο Φορ εβερ και ο μπλε ΠΑΣΟΚ. Γινόμαστε μεγαλύτεροι και σοφότεροι. Οι συγκεκριμένοι είναι μασόνοι τρίτης ηλικίας και μόρφωσης των εννιά θαλασσών και των ναιτων ιπποτών της έβδομης σφραγίδας της ανατολής και δύσης αλλά δεν πίνω και θα σας βοηθήσει με το χρήστη να ε να το πουλήσεις και θα μιλήσουμε αύριο όταν τελειώσεις με τον Γιάννη Πλούταρχο. Χρόνια πολλά στο Γιάννη Πλούταρχο.

    1. Γρήγορα στο γιατρό σου και συ. Τελικά είστε πολλοί για δέσιμο.

    2. Των 9 θαλασσών ε;Πάλι το σκασες από το ψυχιατρείο;Χίο μην αφήνεις τέτοια τρελοκομεία να κάνουν ρεζίλι την σελίδα

  6. Ο συγκεκριμένος αριθμός την ηλικία του παιδιού και θα μιλήσουμε αύριο. Σήμερα η αύξηση του αριθμού μεταναστών προσφύγων από την πλευρά των εννιά θαλασσών και το αυτοκίνητο του κόσμου το μεγαλύτερο και το αυτοκίνητο του μέλλοντος είναι όλοι μασόνοι μάλλον σαν και σένα και την Κυριακή το πρωί έχω δει και πολλά άλλα που ίσως να μην είναι υβριστικά. Ο παισιος τα λέει όλα καλά είστε ιδιοκτήτης και διευθυντής του τμήματος ασφαλείας το βράδυ αναλυτικά η ανακοίνωση.

    1. Σε έχω καταλάβει βρε βρωμιάρη πού χρησιμοποιείς ονόματα από αναγνώστες τού μακελειού πού σχολιάζουν συχνά, καί από τις ασυναρτησίες πού γράφεις σίγουρα είσαι σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Κάποιες φράσεις πού επαναλαμβανόμενα διατυπώνεις στα σχόλια σου φανερώνουν εκτός τής μ@λακιας πού σέ δέρνει καί τό πόσο άρρωστος είσαι, ότι είσαι δειλός, δεν έχεις τά μπαλάκια νά έχεις δικό σου όνομα, είσαι ένα τίποτα καί δεν μπορείς νά ξεφύγεις από αυτό, ζεις την ζωή τών άλλων σαν παρασιτικός ιός.

      1. Τρολ της ΝΔ είναι.
        Προσπαθεί να αλλάξει τη θεματολογία για να καλύψει τον ανώμαλο Μητσοτάκη.

    2. Γρήγορα στο γιατρό σου και συ. Τελικά είστε πολλοί για δέσιμο.

Comments are closed.