“”Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ π#δάει τη γυναίκα μου κ’ μου διέλυσε το σπίτι. Βάζει το πουλί του πάνω απ’ όλα. Είναι ανήθικο. Είναι ισχυρός πολιτικός. Κι εγώ ένας απλός εργαζόμενος πολίτης μ’ ένα ανήλικο παιδάκι που θα με συντρίψει αλλά τον καταγγέλλω”. Εμπλέκουν τον Μιλτ. Βαρβιτσιώτη σε τρικυμιώδη εξωσυζυγική σχέση

Κοινοποίηση:
1sk.indd

teaser9-5

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο  Μακελειό του Σαββατοκύριακου 9-5-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι τσακίζει το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.

Banner-supermarket

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού
-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.
Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.
24 kyklofories.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Σαββατοκύριακο 09 & 10-05-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ρε μήπως τα λένε γιατί τον έπιασαν με γκόμενο και θέλει να το παίξει γυναικάς;

  2. Μίλτος Μπαρμπιτσιώτη,Βασίλης Κικίλιας,Αρουλης Σπηλιοτώπουλας,όλοι οι μαμιάδες έχουνε μαζευτεί στο μαγαζί που ίδρυσε ο κωλομπαράς ”εθνάρχης”

  3. …………….Για σοβαρευτείτε, αλλιώς θα τηλεφωνήσω στον Τατσόπουλο…….

    Έτοιμη την έχει και ακονισμένη !!!!

  4. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν δετύπωσε την άποψη ότι είναι δικαίωμα του καθενός να καίει την ελληνική σημαία;

  5. Η μονη λυση είναι να γινεις πρωθυπουργος να τον διωξεις γ@μια

  6. Συγγνωμη φιλε μου, αλλα τι σου φταιει ο υπουργος, αν η γυναικα σου οπου βρει κ@βλι καθεται?

  7. πού το βρήκες το πουταναριό και το παντρεύτηκες?? μήπως συγκρού?

  8. Τσογλανι από τζάκι ειναι… Αντί να τον κάνεις ασήκωτο από το ξύλο αν σου κάνει ότι λες…. Κάθεσαι και κλαιγεσε…..άντρας είσαι;

  9. Αφου το παλικαρι,δεν αφησε πακι για πακι Μυκονο….ειπε να το ριξει λιγο στα μυδια(αν και το κοβω μουφα)γιατι τοσα χρονια σπλινατερο…ειπε ν αλλαξει γευση…

  10. Σ’αυτή τη χώρα γίνεται το έλα να δεις. Αυτοί που παρανομούν είναι πάντα ατιμώρητοι και δημιουργημένοι. Οι νόμιμοι πολίτες έχουν το πρόβλημα. Tα κομματικά στελέχη είναι για μπίζνες και μεγάλη ζωή και από δουλειά άστα να πάνε. Εδώ στο ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επώνυμο σούπερ μάρκετ, εξακολουθεί να λειτουργεί προκλητικά παράνομο, αυθαίρετο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ελληναράδες πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, η δημοτική αστυνομία του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ εξαφανισμένη. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά τραυματισμένους ανθρώπους σε τροχαία ατυχήματα.

  11. Ε ναι
    Αμα πω τωρα οτι φαινεται στη φατσα τι κ@ριολ@κι ειναι ,ειμαι φατσιστης ;

  12. Πρέπει να γνωρίζουμε μερικά βιογραφικά για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Είναι 5ης γενεάς πολιτευόμενος. Οι δύο πρώτες στην Λακωνία. Στο δικηγορικό γραφείο του ομωνύμου παππού του, τρίτη γενεά,έκανε την εξάσκηση του ο Κων. Καραμανλής. Αυτός τον προώθησε στους κύκλους του Λαϊκού κόμματος.Σύζυγος του ήταν η Ελένη Λαμπροπούλου, αδελφή των Λαμπροπουλαίων των γνωστών καταστημάτων. Μήτερα η Σοφία Λαναρά, των γνωστών βιομηχανιών της Ναούσης τις οποίες ο εξάδελφος του Θωμάς Λαναράς κατάφερε να κλείσει. Αυτός με την Lanet και η επίσης εξαδέλφη Μαρίνα Εφραίμογλου, εκ μητρός Λαναρά, με την Vivonti φέσωσαν τον ΟΤΕ κάτι δεκάδες εκατομμύρια.
    Η επίσης εξαδέλφη Όλγα Μαλέα, εκ μητρός Λαναρά, γύριζε κουλτουριάρικες ταινίες του τύπου «ο οργασμός της Αγελάδος», «Ριζότο» με κρατική χρηματοδότηση.Εξάδελφος από μητέρα και ο Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος του Χρηματιστηρίου και της ολυμπιακής επιτροπής.

  13. Προφανως το μοναδικο προσον που εχει η γυναικα σου ειναι το πραμα της,γι’αυτο και πηγε στο Μιλτο για να τη “διορισει” βυσματικα,τη στιγμη που χιλιαδες νεοι με πτυχια και μεταπτυχιακα μεταναστευουν γιατι δεν “πανε για να τους διορισουν”.Αν δεν ηθελε η γυναικα σου ας μη καθοταν,αλλα μαλλον τα’θελε κι αυτη.Μην ανυσηχεις φιλε “κερατουκλη”.Τετοιες γυναικες θα καθοταν σε οποιονδηποτε ανωτερο,διευθυντη,προϊσταμενο κλπ.Να΄σαι και χαρουμενος που την πηδαει υπουργος κι οχι ενας απλος διευθυντης υποκαταστηματος σουπερμαρκετ.

  14. η κοπελιά πάντως φαίνεται …
    οτι ειναι κορίτσι για σπίτι…..ανησυχώ για τα σαρκώδη χείλη της …
    να μην κόψουν την τσουτσούνα του μίλτου ..πάνω στην κορύφωση ,…της πράξης

Comments are closed.