Ο Τραμπ έκανε retweet και κατόπιν διέγραψε, βίντεο με υποστηρικτή του που φωνάζει «λευκή δύναμη»

Κοινοποίηση:
320181-318297-22735015

Σοβαρές αντιδράσεις προκάλεσε εκ νέου ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας απ’ τους υποστηρικτές του να φωνάζει «λευκή δύναμη».

Στη συνέχεια το διέγραψε και ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο πρόεδρος δεν είχε ακούσει την επίμαχη ατάκα στο βίντεο. «Δεν άκουσε τη δήλωση που έγινε στο βίντεο. Αυτό που είδε ήταν τεράστιος ενθουσιασμός από τους πολλούς υποστηρικτές του», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του.

«Δεν υπάρχει ερώτημα ότι δεν έπρεπε να το ανεβάσει ξανά στο Twitter και ότι θα πρέπει να το κατεβάσει» δήλωσε ο γερουσιαστής Τιμ Σκοτ, ο μοναδικός μαύρος Ρεπουμπλικανός στη Γερουσία.

«Ήταν προφανώς τόσο χυδαίο και τόσο προσβλητικό. Κυρίως, το σχόλιο σχετικά με τη δύναμη των λευκών ήταν προσβλητικό» δήλωσε στο CNN.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δρόμο απλυταριο’ . ΠΟΥΛΟ
    Παράτα την ταστιερα και Ξαναγυρνά στα εξαρχεια . μπουκώσου με ηρωίνη ως που να ψοφισεις… αποτυχημένο τρολακι του κ@λου…

  2. Αφου τον πολεμουν ολοι καλος ειναι. Και δεν εχει κανει κανεναν πολεμο ακομη σε σχεση με τους ποιο “ικανους” προκατοχους του.

  3. Έχει χαζέψει το πορτοκαλί ραμολιμέντο… Μόνο τα ρατσισταριά και τα φασισταριά μείναν να τον υποστηρίζουν και κάτι ξεχασμένοι που ψηφίζουν ρεπουμπλικάνους όπως ψηφίζουν τα γερόντια στο ελλάντα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ειδικά μετά το τελευταίο ξεφτιλίκι με την άδεια προεκλογική συγκέντρωση που έκανε και γελούσαν κι οι πέτρες είναι για κλάματα πλέον… Ο χειρότερος αμερικάνος πρόεδρος όλων των εποχών και ο μόνος χωρίς δεύτερη θητεία εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Comments are closed.