Ο Τομ Χανκς ποζάρει με το ελληνικό διαβατήριο και τον… Κυριάκο Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
hanks-wilson-mhtsotakhs

Ήταν τέλη του 2019 όταν ο Τομ Χανκς και η Ελληνίδα στην καταγωγή σύζυγός του, Ρίτα Ουίλσον, πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες.

Ήταν μια κίνηση που ήρθε μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον πολυβραβευμένο ηθοποιό και τη σύζυγό του, κι εκείνοι τη αποδέχθηκαν με χαρά.

Ο Χανκς, δηλώνει υπερήφανος Έλληνας σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί και με αυτή την περηφάνια, φωτογραφήθηκε χθες Σάββατο (25/07) με το ελληνικό του διαβατήριο ανά χείρας, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις συζύγους τους, στην Αντίπαρο.

Εκεί, βρίσκεται το σπίτι του διάσημου ηθοποιού όπου και τον επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε μια κοινή φωτογραφία τους, στο λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ποζάρουν υπερήφανοι κρατώντας τα ελληνικά τους διαβατήρια.

Στο σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση, ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες! Η βραδιά κύλησε χαλαρά με συζήτηση για την τέχνη, την πολιτική, την Ελλάδα».

hanks-wilson-mhtsotakhs3 hanks-wilson-mhtsotakhs2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Η ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ

  2. Καλά αυτός δεν είχε συλληφθεί από τον Τραμπ επειδή έπινε αδρενοχρωμια ? Ποπο λες δηλαδή οι παπαρολογοι να έλεγαν ψέματα ? Μπα ιδεα μου ειναι. Τώρα που τον ξαναβλεπω σαν ολόγραμμα μου φενεται. Μοοουυυυ.

    1. Μαο Μαο κοίτα μη γίνει χαμός όμως και τους δεις εναν εναν στη φυλακή για παιδεραστία και μετά να δω θα λες.Μουυυ μοσχάρι

    2. Δε ξέρω αν έχει συλληφθεί αλλά εσένα πρέπει να σε συλλάβουν λόγω βλακείας

  3. Η γυναίκα του Τομας έχει καταγωγή απο Αλβανία. Η γυναίκα του κουλή απο που κρατάει καταγωγή?

    1. Από βουλγαρία έχει καταγωγή η Wilson. H μάνα της φέρεται ως βορειοηπειρώτισσα. Η του σκατοκούλη διαφαίνεται ως αγνώστου προελεύσεως λόγω πολλαπλότητας συμβαλλομένων.

    2. Για την ακριβεια για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους , απο ελληνικο χωριο που σημερα κατεχει η βουλγαρια και που οι περισσοτεροι ελληνες κατοικοι του , αναγκαστηκαν να το εγκαταλειψουν….Γιατι ολο μιλαμε για την μικρα ασια για ποντιους για καπαδοκες (ειδικα αυτους ο θεος να τους κανει ελληνες) και δεν ξερω και εγω τι…και ξεχναμε οτι υπηρχαν πραγματικα ελληνικα χωρια με ελληνες κατοικους που ζουσαν μεχρι πολυ προσφατα σε εδαφη που σημερα ανηκουν στη βουλγαρια…Και αν παει κανεις απο εκει , ερχονται οι ιδιοι οι βουλγαροι…που περισσοτερο ελληνες βουλγαροποιημενοι ειναι παρα βουλγαροι στη καταγωγη εδω που τα λεμε …και σου λενε απο μονοι τους , οτι εδω το χωριο ειναι ελληνικο και σου δειχνουν τα σπιτια των ελληνων με τα ελληνικα γραμματα απο εξω…οπως επισης υπαρχουν ακομη ελληνικα χωρια τα οποια ειναι σε κατοχη απο την αλβανια . …με ελληνες κατοικους που δεν γνωριζουν γρι αλβανικα…αλλα αυτα μη τα λεμε θα μας βαλουν πιπερι στο στομα…γιατι εμεις ως γνωστον δεν διεκδικουμε τιποτα….Ασε που το μονο μας μελημα σε περιπτωση … λεμε τωρα… που θελησουμε να παρουμε κατι …εμεις θελουμε να ειναι η πολη και τιποτα εκει εδαφη της ασιας που εδω και αιωνες κατοικουνται απο ουμπα λουμπα η αλλιως λαζους….κατι σαν τον ερντογαν ενα πραγμα…. Αλλα για εδαφη που πραγματι κατοικουσαν και ακομα κατοικουν ελληνες ουτε λογος…. Τωρα για τη γυναικα του κουλη δεν παιρνω ορκο απο που ειναι ….και τι ρολο βαραει

      1. Για τους καραμανλήδες λες, που γράφουν τούρκικα με ελληνικούς χαρακτήρες; Πάντως, για όλα πρέπει να μιλάμε, αλλά για τον Πόντο και τα παράλια, λόγω των γενοκτονιών που πρέπει ν’ αναγνωρισθούν. Οσο για την μιξοπαρθένα τερατοβουλγαρία, την έχει βγάλει καθαρή πολύ φτηνά. Βρωμοαλβανία, άστο κι αυτό, πονάει… Μεγάλη κουβέντα θα μπορούσε να κάνει κανείς.

Comments are closed.