Ο Τζόουνς «πάγωσε» το ΟΑΚΑ, υποχρεώνοντας σε ήττα τον Παναθηναϊκό (91-92)

Κοινοποίηση:
Τζόουνς - Λι

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός χάνοντας ένα δικό του ματς από την Βαλένθια με 91-92 στο ΟΑΚΑ και είδε το ρεκόρ του στην φετινή Ευρωλίγκα να βυθίζεται στο 8-16. Οι «νυχτερίδες» με τρίποντο – μαχαιριά του Τζόουνς στο τελευταίο δευτερόλεπτο απέδρασαν με το ροζ φύλλο από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με 91-92…
Οι «πράσινοι» που παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Γιώργο Παπαγιάννη, βρήκαν στα πρόσωπα των Γκουντάιτις (23 πόντοι )και Λι (25 πόντοι, αμφότεροι με ρεκόρ σκοραρίσματος) τους παίκτες που ηγήθηκαν στον επιθετικό τομέα. Αμυντικό όμως η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν λειτούργησε καθόλου καλά, με αποκορύφωμα την λάθος συμπεριφορά στην τελευταία επίθεση των Ισπανών που έκρινε και το παιχνίδι.
Με τον Δημήτρη Αγραβάνη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα (και να παρουσιάζεται εμφανώς τρακαρισμένος καθώς δεν έτυχε και τα καλύτερης υποδοχής) και με τον Ματ Τόμας επίσης στην πρώτη του συμμετοχή.
Τα δεκάλεπτα: 26-21, 49-42, 68-69, 91-92.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δημήτρη γιαννακόπουλε, δεν αξίζει αυτή η μεταχείριση στον εξάστερο του Παύλου και του Θανάση. Έδιωξες πέρσι τις σημαίες μητσάρα διαμαντίδη και φράγκι για να φέρεις τον πεδουλάκη, που τον είχες διώξει 3 φορές! Διέλυσες την ομάδα 2 χρόνια παίρνοντας κάθε απίθανο παικτάκι, με έσοδα-έξοδα δεν πας πουθενά! Και φέτος που ανέβασες το μπάτζετ, δεν πατάς στο γήπεδο! Ή γύρνα να φτιάξεις ομάδα η πούλα. Δώσε τα κλειδιά στον διαμαντίδη και τον φράγκι αλλά με σοβαρό μπάτζετ, όχι με έσοδα-έξοδα! Μην ακούς τους κόλακες που πληρώνεις και βρίζουν τον κόσμο και μας εμφάνιζαν τον πεδουλάκη σαν νέο ομπράντοβιτς!Άκου τους αγνούς φιλάθλους που άκουγε ο Παύλος και ο Θανάσης και έβαλαν τα 6 αστέρια.! Αν πάλι δεν θέλεις, δώσε τις μετοχές, δεν γίνεται να μην έρχεται στο γήπεδο ο ιδιοκτήτης!

Comments are closed.