Ο Τάσος Χαλκιάς αποκαθηλώνει τον πατέρα Αντώνιο: «Αυτά είναι τα γεγονότα που με απομάκρυναν αμέσως από αυτή την κατάσταση»…

Κοινοποίηση:
xalkias

Ο Τάσος Χαλκιάς έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για την δύο υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, εκείνη της Εύας Καϊλή, αλλά και της «Κιβωτού του κόσμου.

Αναφορικά με την υπόθεση του Qatar Gate ανέφερε πως: «Ένας άνθρωπος έμπειρος όπως εγώ, ο οποίος δέχεται την εμπειρία σαν μόρφωση στη ζωή του και όχι το πτυχίο, δεν είναι εύκολο να σοκαριστεί. Αν δεν σοκάρεσει, σημαίνει ότι δέχεσαι το οτιδήποτε συμβαίνει. Σημαίνει ότι απλώς το περίμενες». Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην «Κιβωτό του κόσμου» και τα περιστατικά, που αντιμετώπισε, πηγαίνοντας στη δομή.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γεια σου αποκαθηλωτη λαμογιο! Πηρες πολυ φορα στα γεραματα!

  2. Ο κολλητός των Χαϊκάλη – Φιλιππίδη κράζει τον παπά! Χαχαχα… Έλεος ρε μπατριώτες.

  3. Μάλλον ο παπας είχε αρχ…..γι’αυτό και του την έπεσαν όλοι,

  4. Ωραία, σχολιάζει ο Τάσος Χαλκιάς που δηλώνει εδώ και χρόνια άθεος. Ασε μας βρε Τάσο πίστεψε πρώτα στο Θεό και μετά να αποφαίνεσαι για εκκλησιαστικά ζητήματα.

    1. ειδαμε και τον π.Αντωνη το θρησκο, με πορσε κυκλοφορουσε χαχαχα υποκριτες ψευδοθρησκοι που τα πουλατε αυτα?

  5. με την μονη διαφορα η ευα είναι μέσα ενώ ο παπαντώνης και πρεσβυτέρα είναι έξω ποιος τους προστατεύει ;

  6. Είναι γνωστός άλλωστε για την μεγάλη αντιληπτική του ικανότητα ο Χαλκιάς που έχει μείνει στον “άσσο” επειδή πάντα έβλεπε “μπροστά” και τώρα ψάχνει τρόπο να διατηρηθεί στην δημοσιότητα για να διεκδικήσει κανένα μεροκάματο.

Comments are closed.