Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ! Νέα αποχώρηση από το κόμμα του Βελόπουλου – “Η ηθική και η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπουν να…”

Κοινοποίηση:
velopoylos

Ακόμα να προκηρυχθούν Εθνικές εκλογές και στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης αποχωρούν οι υποψήφιοι ο ένας μετά τον άλλον.

Η τελευταία αποχώρηση είναι της κα. Δώρα Αντωνίου όπου πολιτεύεται στην εκλογική περιφέρεια Α Πειραιά.

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το γεγονός ότι προτού ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια μιας που δεν έχουν προκηρυχθεί και επίσημα Εθνικές εκλογές το κόμμα της Ελληνικής Λύσης φυλλορροεί.

Να σημειωθεί ότι κατά ένα περίεργο μέσα σε λίγες ημέρες έχουν αποχωρήσει πολλοί πολιτευτές από την εκλογική περιφέρεια του Πειραιά.

Δείτε την παραίτηση  μέσω της προσωπική της σελίδας.

αντωνιου δωρα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. τον αδιασαν τον τυπο πωωωωωωωωωωωωωωωωω δε το ειδα αυτο πουθενα αλλου !! αυτοι ειν μαγκες την καναν πριν φαν πετρες απ τον κοσμο με τα ψεματα !! τα μεγαλα κοματα θα εχουν παρομια τετεια θεματα ???

  2. Κάποιο κόμμα, m;allon θα κατέβει ως «Εθνικός Συναγερμός», και όχι με την επίσημη ονομασία του. Τις επόμενες μέρες, θα ανακοινώσει την εκλογική του συνεργασία με άτομα του πατριωτικού χώρου, στα πρότυπα της «Πατριωτικής Συμμαχίας», η οποία είχε απορροφήσει για μερικά χρόνια την Χρυσή Αυγή, τότε που ο Μιχαλολιάκος είχε αναστείλει την λειτοyργία του κόμματος, το 2005. Ακούγεται ότι θα συμμετέχει και ο Κώστας Πλεύρης. Περισσότερα, σε λίγες μέρες.

  3. Ρε τι είν τούτοι δω. Τους έχουν δώσει ένα κείμενο και απλα αλλάζουν την υπογραφή.

Comments are closed.