Ο “Σύντροφος” Κουτσούμπας τα είπε όλα – Κάντε τον Πρωθυπουργό να τα φτιάξει : “Η κυβερνητική ρύθμιση για τους συνταξιούχους συνιστά κλοπή και την ευθύνη ανέλαβε ο ίδιος ο πρωθυπουργός”

Κοινοποίηση:
720_227702_4d86c33458-9ecb3ee9fe56564b

«Ουσιαστικά η κυβέρνηση με το “έτσι θέλω” δίνει μόνο 900 εκατομμύρια από τα 3,9 δισ. που εκδίκασε το ΣτΕ, κόβοντας τα ποσά που προέρχονται από τον σφαγιασμό των επικουρικών συντάξεων και των δώρων. Κι’ αυτό έχει το θράσος να το εμφανίζει ως μεγάλη επιτυχία.

Τα ποσά που εκδικάστηκαν αποτελούν ένα πολύ μικρό μέρος από τις τεράστιες απώλειες των συνταξιούχων και τολμούν να “βάλουν χέρι” ακόμα και σ’ αυτά!», πρόσθεσε ο Δ. Κουτσούμπας καταλήγοντας στη δήλωσή του: «Οι συνταξιούχοι και συνολικά οι ασφαλισμένοι δεν πρέπει να αποδεχτούν την κλοπή της σκληρής δουλειάς και των εισφορών τους. Δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί στη συνείδησή τους η καταλήστευση που έχουν υποστεί από τις κυβερνήσεις των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται να δυναμώσουν τον αγώνα τους για όσα έχουν πληρώσει και τους αφαιρούν»

Αυτά είπε ο “σύντροφος κατσαπλιάς” αλλά μην του πείτε να γίνει κυβέρνηση για να τα εφαρμόσει.. Αααα όλα κι όλα. Από τη θέση της εύκολης και ανέξοδης αντιπολίτευσης τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο γελοιος συντροφος κατσαπλιας μιλαει ως συνηθως εκ του ασφαλους…

  2. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ.
    ΤΟ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ …..
    ΜΑΛΟΝ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ …..
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ….
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ?
    ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ !

Comments are closed.