Ο Σωτήρης απ’ το Χαλάνδρι. Μούντζωσε τα απόβλητα του κιν/φου και μαζί με τη διάσημη γυναίκα του, δουλεύουν το ταξί τους για να βγάλουν το γλυκό ψωμί. Οικογένεια απ’ τις λίγες

Κοινοποίηση:
tzevelekos

Ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς με πολλές συμμετοχές σε ταινίες των καλών εποχών του ελληνικού κινηματογράφου . Ο Σωτήρης Τζεβελέκος στα μέσα της δεκαετίας του ’90 πήρε ίσως την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του και αποσύρθηκε από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ηθοποιός είδε ότι η δουλειά του δεν μπορούσε πια να του δώσει τα χρήματα που χρειαζόταν η οικογένειά του για να ζει και επένδυσε τα χρήματα που είχε αγοράζοντας ένα ταξί.

Ο ίδιος κάθισε στο τιμόνι, αλλά και η σύζυγός του Έφη Θεοχάρη μπήκε στη δουλειά, δουλεύοντας κι εκείνη ως οδηγός του ταξί.

Σήμερα, ο Σωτήρης Τζεβελέκος μένει μαζί με την σύζυγό του στο Χαλάνδρι, ενώ η κόρη τους μένει μόνιμα στο Λονδίνο.  «Έχει ήθος, έχει ευγένεια και είναι σπουδαίος άνθρωπος», λένε στον Νίκο Νικόλιζα, φίλοι του Τζεβελέκου. Καθημερινά, ο ηθοποιός περπατάει στο Χαλάνδρι, γευματίζει σε ταβερνάκια και συναντάει ανθρώπους που συνεχίζουν να του δείχνουν την αγάπη τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τον έχω πετύχει προ πολλών χρόνων να δουλεύει σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ της εποχης, στην Λ.Κηφισίας. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικού και σπανίου ήθους!!! Eίναι από εκείνους τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις φίλους σου. Ευγενικός, ιπποτικός, απίθανος!!! Kαμία σχέση με τις συνήθεις ατάλαντες σημερινές ψωνάρες. Γεια σου Σωτήρη άρχοντα!!! Να είσαι πάντα καλά και μακάρι να σε δούμε να ξαναπαίζεις. Τιμή μας!

  2. ΝΑΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΤΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΈΧΝΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΈΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΊΜΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΌ ΤΡΌΠΟ.

Comments are closed.