Ο Στέφανος Χίος ξεκίνησε δημοσκόπηση στους “Ραδιομακελάρηδες”! ΣΑΡΩΝΕΙ το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ – “Πάμε γερά Λιάκο” λένε οι πολίτες! Αρκετές ψήφοι και για το ΕΠΑΜ του Καζάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Image1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μπάβο Στέφανε που έκανες συνεντευξη με τον Καζάκη. Περισσότερα σας ενώνουν παρα σας χωρίζουν και σε αυτή την συγκυρία ο τόπος σας χρειάζεται και τους δυο.

  2. ο καζακης ειναι κομμουνιστης με οτι σημαινει αυτο για τα ελληνικα δεδομενα και παθογενειες. στο περιστατικο με το γυφτο στη θεσσαλονικη που τον σκοτωσε ο αστυνομικος βγηκε και μιλουσε για κρατικη καταστολη. για τον κασιδιαρη (τον οποιο θεωρει ναζι) ειχε δηλωσει οτι επρεπε να του ειχαν στερησει τα πολιτικα δικαιωματα για να μην φταναμε σε αυτο το σημειο (απαγορευσης καθοδου σε εκλογες). αν προσεξετε στις ομιλιες του για οτι κακο συμβαινει βρισκει ιστορικα παραδειγματα απο καπιταλισμο και εθνικοσοσιαλισμο αλλα ποτε απο κομμουνισμο. καντε ενα πειραμα. γραψτε σχολιο στο πιο προσφατο βιντεο του καναλιου του υπερ του κασιδιαρη και καντε κατι αντιστοιχο στο καναλι του κασιδιαρη να δειτε τι θα γινει. στο καναλι του επαμ θα σας την πεσουν οι σκληροι σταλινικοι οπαδοι του με κατηγοριες υβρεις και ειρωνιες. στο καναλι του κασιδιαρη ουτε που θα σχοληθουν

  3. Ο Καζάκης δεν είναι σε θέση να δειξει πηγμή για τον πατριωτικό χώρο. Μόνο το εθνικό κόμμα Έλληνες μπορεί. Όλοι οι πατριώτες πρέπει να ψηφίσουμε το εθνικό κόμμα Έλληνες

  4. Στέφανε μη το σκέφτεσαι, μπαίνεις βουλή και τους πηδάς.

  5. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΤΕΒΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ……ΚΑΤΕΒΑΑΑΑΑΑΑ

  6. Στέφανε, ο καζάκης είναι αριστερός. Δεν τον έχω ακούσει να μιλάει για απέλςση λαθρομεταναστών και ανάκληση των παράνομων ελληνοποιήσεων που κάνανε οι προδότες που κυβερνάνε τις τελευταίες δεκαετίες. Στέφανε, κατέβα με Ηλία όπως σου ζήτησε το 85% εδώ μέσα όταν έκανες το γκάλοπ.

  7. Όποιος δεν ψηφίσει Κασιδιάρη είναι προδότης και οι κατάρες του Ζώντος Θεού να πέσουν στο κεφάλι του και τα παιδιά του μέχρι τετάρτης γενεάς.

    1. Ρε αϊ γαμ…σου ,κατάρες να πέσουν σε εσένα ,ξύλο όρθιο

      1. Σεραφείμ Μελιδώνης μπουμπουνο-αχυροκεφαλε Βλακα μπετοβλακα Μελιδώνης γραικε δεν υπαρχει γιατρεια για την παθηση σου.Ψαχνεις να βρεις εχθρους σε λαθος μερος οταν ο εχθρος ειστε εσεις οι ιδιοι αναμεταξυ σας.

      2. Σεραφείμ Μελιδώνης, εσύ ψήφισε την ΝΔ. Στο ίδιο επίπεδο είσαι

  8. ΕΘΝΙΚΌ ΚΌΜΜΑ ΈΛΛΗΝΕΣ 🇬🇷 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΈΣ

  9. περαν του Εθνικου κομματος Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ,
    και του Ηλια Κασιδιαρη,
    δεν βλεπω τιποτα καλυτερο…..
    και ο χρονος κυλα εναντιον του Ελληνισμου…….
    Κινδυνευουμε να γινουμε μειονοτητα στην Πατριδα μας,
    με την εισβολη εκατομυριων Ισλαμιστων……….
    Και οταν θα εχεις Υπουργους τον Χασαν και τον Ιμπραημ ,
    στις ανθελληνικες κυβερνησεις της ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ ,
    εσυ να λες με υπερηφανεια ,
    “εγω παντως δεν ψηφισα το νεο Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ,
    του Ηλια Κασιδιαρη”…….

  10. 21.05.23 οι εκλογες K ωνσταντινου Κ αι Ε λενης και εις ανωτερα……

  11. Τί τρώνε; Ψαρονέφρια με αίμα; Απαγορεύει ο μωσαϊκός νόμος να τρώνε κρέας, οτιδήποτε με το αίμα του.

Comments are closed.