Ο Σαλβίνι τους ταπεινώνει μέσα στην Ευρωβουλή – Συγκλονιστικό βίντεο

Κοινοποίηση:
o-salvini-toys-tapeinonei-mesa-stin-eyrovoyli

Σαλβίνι στο ευρωκοινοβούλιο: Κύριε πρόεδρε φαίνεται ότι 500 εκατομμύρια ευρωπαίοι κυβερνώνται από ανδρείκελα και μαριονέτες!

 

Τι άλλο είπε στους ευρωπαίους μοιράζοντας πόνο.. Χρησιμοποιείται τις τράπεζες, την εισβολή των μεταναστών και των ψεύτικων προσφύγων για να χτυπήσετε χώρες με την χρηματοδοτήση του Σόρος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αρχιδατος ειπε τα πραγματα με τ ονομα τους. Οι δικοι μας εδω ολοι προσκυνημενοι

  2. εδω στην ελλαδα οταν εχει συνεντευξη τυπου η ΧΑ παντα μα παντα τα κοπριταρια της ερτ κανουν σταση εργασιας αυτο ειναι τυχαιο???????????? αν πεις για τα αλλα βοθροκαναλα κανενας μα κανενας δεν φωναζουν εστω και εναν καπου καπου αυτη ειναι η δημοκρατια του κ@λου

  3. Αυτος ειναι εθνικος πατριωτικος λογος…σαν να ακουω τον Μιχαλολιακο στα Ιταλικα…μα καλα τον Σαλβινι δεν θα τον κυνηγησουν ως εγκληματικη οργανωση οπως εδω?? τι γινεται ρε παιδακι μου στην Ιταλια?? εμ βεβαια σε σοβαρα κρατη σεβονται την ψηφο του λαού τους…μονο στο σοβιετικο γκρεκιλισταν συμβαινουν αυτα…

  4. Τα εχει πει και ο δικος μας Σαλβινι στην βουλη , αλλα προβαλλονταν στις 3 τα ξημερωματα και για 1 λεπτο απο την κρατικη τηλεοραση… καθε φορα που μιλαει ο δικος μας Σαλβινι, τα πορνοκαναλα για να σβησουν την φωνη του γεμιζουν τα δελτια ειδησεων με την μανα του φυσσα να ορυεται δινοντας συνεντευξεις και καταρες στους “φασιστες” …….

    1. Ποιος ειναι ο δικος μας ο Σαλβινι;Εκεινος ο κοντοχοντρος πακιστανοφατσας ο αρχηγος της συμμοριας των αμορφωτων μπραβων;Αυτοι που μπροστα στον κοσμο λενε ωραια λογια και πισω απο τον κοσμο λενε “να παει να μαμηθουν οι ψηφοφοροι,τους θελουμε μεχρι να βγουμε και μετα θα τους μαμησουμε” και βριζουν και την ιδια τους τη μανα.Αυτος ο “Σαλβινι”,ο δικος σου,δεν φτανει ουτε στη μιση τριχα του δεξιου του παπαριου το Σαλβινι τον Ιταλο.Ασε που τον εχουν κλασμενο ολοι οι δεξιοι πατριωτικοι σχηματισμοι της Ευρωπης.

  5. Επιτέλους ένας που μιλά με τη γλώσσα της αλήθειας στο ευρωκοινοβούλιο. Ο άνεμος έχει ξεκινήσει και φυσά σε όλη την Ευρώπη και θα παρασύρει όλα τα ανθρωποειδή που καταδυναστεύουν τους ευρωπαίους πολίτες. Απίστευτος ο Σαλβίνι κι έρχονται και άλλοι και άλλοι …. Το μαρξιστικό και σιωνιστικό τέρας θα πέσει με άσχημο τρόπο λίαν συντόμως.
    Όποιος ακολουθεί το δρόμο των Βρυξελλών και των υποτακτικών του θα έχει άσχημο τέλος , οι όροι αντιστρέφονται.
    Το ακούσατε ελληνικά γίδια που υποστηρίζετε ακόμα τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” ;

Comments are closed.