Ο Σαλβίνι μοιράζει…πόνο! Πάμελα Άντερσον: “Είσαι φασίστας” – Ο Ιταλός ΗΓΕΤΗΣ την έκανε «μπουρλότο» με απελάσεις 2.000 λαθρομεταναστών

Κοινοποίηση:
pam-sal

Θίχτηκε το “σαχλοκούδουνο” της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Πάμελα Άντερσον από τον νέο μεταναστευτικό νόμο που πέρασε ο Μ.Σαλβίνι στην Ιταλία και άρχιζε να “πυροβολεί” τον Υπουργό Εσωτερικών και Αντιπρόεδρο της Ιταλίας χαρακτηρίζοντας τον “φασίστα”.

Σύμφωνα με τον νέο μεταναστευτικό νόμο του Σαλβίνι  αναμένονται ριζικές αλλαγές που μεταμορφώνουν την Ιταλία με 2.000 απελάσεις μεταναστών κάθε μήνα αρχής γενομένης από 1η Ιανουαρίου 2019!

Εξοργισμένοι πολλοί οπαδοί του Μ.Σαλβίνι αντέδρασαν δίνοντας και το βίντεο στη δημοσιότητα με την ιταλική Αστυνομία να ρίχνει “ξύλο” στους γνωστούς “Αntifa”. Χιλιάδες Ιταλοί υμνούν τον Μ.Σαλβίνι για την τάξη που βάζει στην χώρα. Ομως αυτό δεν άρεσε στην Πάμελα Άντερσον.

Η Πάμελα Άντερσον, γνωστή για τον “ακτιβισμό” της σε πολλά διεθνή θέματα, στράφηκε κατά της ιταλικής κυβέρνησης γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter ότι ανησυχεί για τη χώρα, καθώς της θυμίζει πλέον «τη δεκαετία του 1930, όπου υπήρχε φόβος και ανασφάλεια σε όλα τα τμήματα της κοινωνίας και όπου συνέβαιναν καθημερινά επιθέσεις σε πρόσφυγες και μετανάστες».

https://twitter.com/pamfoundation/status/1070338079808999424

Επιπλέον, στράφηκε προσωπικά κατά του Σαλβίνι, λέγοντας ότι η ιταλική κυβέρνηση τείνει προς ένα νέο είδος φασισμού με την αντιμεταναστευτική της πολιτική.

Ο Ματέο Σαλβίνι αποφάσισε να της απαντήσει θυμίζοντας τις εποχές που η ξανθιά ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στο Baywatch, αναρτώντας μάλιστα μια φωτογραφία της με κόκκινο μαγιό από τότε.

Στην ανάρτησή του, ο Σαλβίνι έγραψε:

«Με πόνο, ως φανατικός θαυμαστής του Baywatch διάβασα τα σχόλια της Πάμελα».

Έβαλε δε μια προ εικοσαετίας σέξι φωτογραφία της, γράφοντας «Εκείνη δεν θα είναι εκεί. Όλοι στη Ρώμη στις 8 Δεκεμβρίου» για να προωθήσει μια ομιλία του.

https://twitter.com/matteosalvinimi/status/1070692010456244225

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενας ελληνας σαλβινι να τους στειλει ολουσ στον αγυριστο επιτελους,,,,,,,τι στο διαολο ολοι προδοτες ολοι ανθελληνες ,,,,,,,,,,

    1. Υπάρχει…είναι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς…όπου ναναι θα ξυπνήσει ουγκ ουγκ

  2. όταν βλέπω , ακούω , κάποιον πλούσιο να εχει τοσο αγάπη για τους λαθρομεταναστες , σκέπτομαι γιατι θέλει να κάνει τους φτωχούς κατοίκους μιας χωρας φτωχότερους ? διοτι απο τους μη έχοντες θα λείψουν αυτα που θα δοθούν στους λαθρομεταναστες και μετα πάλι λεω γιατι κυρια Πάμελα , δεν διαθέτης μερικα απο τα εκατομμύρια σου να πας πχ στην Νιγηρία, Ινδια, πακισταν κλπ και να ταΐζεις κάθε μήνα 50.000 απο δαύτους ? με 20 € τον μήνα ενα Άτομο εκει εχει τα ΠΑΝΤΑ

  3. Οχι θα τους εχει μεσα στην χωρα, οπως εδω, να αλωνιζουν παρανομοντας ειτε πουλωντας ναρκωτικα, ειτε λαθραια τσιγαρα, οπως εδω στην πυλη της ΑΣΟΕΕη στην Στουρναρη στην πυλη του Πολυτεχνειου, ειτε ληστευοντας και σκοτωνοντας και να ζουν οι πολιτες μεσα στην ανασφαλεια!!!!! Σαλβινι στειλτους στο σπιτι της παλιοπροβατινας να ειναι καθε μερα μεσα στην τρελη χαρα!!!!!!!

  4. ασε μας κυρατσα αν τους θελεις τους λαθρομεταναστες παρτους σπιτι σου για νουμεραδα καλα κανει και τους διωχνει οχι ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα αυτος δεν ειναι ελληνας να φοβαται και την σκια του αλλα μαλλον δεν ειναι ελληνες αυτοι που πουλανε την χωρα μας

Comments are closed.