Ο Σαλβίνι ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ! «Εάν ΛΗΣΤΕΨΕΙΣ, ρισκάρεις τη ζωή σου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Εδώ και μερικούς μήνες ο Ματέο Σαλβίνι έχει ετοιμάσει ένα πολύ σημαντικό νομοσχέδιο το οποίο επιτέλους νομιμοποιεί την αυτοάμυνα.

Χαρακτηριστικά όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ληστές και αμύνονται μέσα στο σπίτι τους ή μέσα στην επιχείρησή τους με οποιονδήποτε τρόπο δεν θα περνάνε καν από δίκη.
Ο ίδιος έλεγε τους προηγούμενους μήνες σε ανάρτησή του στο Facebook πως όταν «Ένας κλέφτης εισέρχεται στο σπίτι, στην επιχείρηση ή το κατάστημά σας και υπερασπίζεστε τον εαυτό σας, έχετε το δικαίωμα να πράξετε ό,τι χρειαστεί ενώ ο παραβατικός (ή οι συγγενείς) δεν θα είναι σε θέση να ζητήσουν ούτε ένα ευρώ αποζημίωση».

Το νομοσχέδιο πλέον προχωράει και ο Σαλβίνι επανέλαβε τη θέση του αυτή στα ιταλικά ΜΜΕ. Είπε χαρακτηριστικά ότι «εάν επιλέξεις τη δύσκολη δουλειά της ληστείας, απλά ρισκάρεις». Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτος ειναι ηγετης με παντελονια που εχουν μεσα περιεχομενο!!!!! Εδω ο ανεκδιηγητος Τοσκας μας ειπε να κανουμε οτι κοιμομαστε, αν ερθουν κοπροσκυλα να μας ληστεψουν!!!!! Να αλλαξουν οι τσαρλατανοι το νομο, γιατι δεν βρισκομαστε στην δεκαετια του 50, που κοιμοταν με ανοιχτες τις πορτες!!!! Επρεπε ηδη να εχει γινει , οταν μαλιστα εχουν μαζεψει χιλιαδες λαθρομεταναστες, που παρα πολλοι απο αυτους ειναι εγκληματιες!!!!!

  2. Ζηλευουμε… πολυ
    Αααααχ να ειχαν οι Ελληνες μυαλο , εστω και για λιγο , να καταφερναν να δωσουν ενα 60% στο κομμα που εχει το προγραμμα του Σαλβινι , Θεε μου!!!! Ενα θαυμα , δωσε φωτιση στους μαλακοραγιαδες !!!!!

  3. Εμας οΤοσκας είχε πει να κάνουμε ότι κοιμόμαστε αυτή είναι η διαφορά ενός πραγματικού ηγέτη με το δικό μας το σουργελο!!!!!!

  4. Τι πιο λογικο. Ο θύτης εχει επιλογή. Μπορει να μην εγκληματήσει. Το θύμα τι επιλογή εχει;;; Οταν ο άλλος σου κολλάει ενα περίστροφο η ενα μαχαίρι στο σώμα σου και σε σκοτώνει, τι επιλογές εχεις;;; Καμια. Αρα….λογικη η αμυνα. Οποιος θέλει να παρανομήσει, πολυ απλα, ας μην το κανει. Εχει αυτην την επιλογή. Αλλιως αναλαμβάνει την ευθύνη της επιλογής του μαι πληρώνει το λαθος του. Γιατι να πληρωςει το αθώο θύμα το λαθος του αλλου και μάλιστα με την ζωή του πολλες φορές. Ολοι εχουν λογικη, απλως καποιοι δυςτυχως δεν θελουν να γινεται το σωςτο. Δεν εξυπηρετεί τα συμφεροντα των αφεντικών που μας θελουν ολους τρομοκρατημένους. Ο τρομοκρατημένος άνθρωπος ειναι ευκολα διαχειρίσιμος.

  5. ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!
    ΑΡΧ@ΔΑΤΟΣ! ΕΥΓΕ!

Comments are closed.