Ο ΣΥΡΙΖΑ το βιολί του: Θυμάται την Πύλο και ζητά ανοιχτά σύνορα για τους λαθρομετανάστες

Κοινοποίηση:
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να άλλαξε, όμως η απαίτηση του αριστερίστικου κόμματος για πολιτικές «αυτοκτονίας» της χώρας μας στο μεταναστευτικό παραμένουν ολόιδιες.
Έτσι σχολιάζοντας την συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην σύσκεψη της EUMED9 στην Μάλτα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε επί της ουσίας να ανοίξουμε διάπλατα τα συνορά μας και να περιμένουμε από την Ευρώπη να μας… σώσει.

Στην ανακοίνωση, που ξεκινά με υπόμνηση της τραγωδίας της Πύλου, λές και ευθύνεται γι’ αυτή το ελληνικό κράτος και όχι οι διακινητές, τονίζεται ότι είναι «απαράδεκτο ο κ. Μητσοτάκης να χρησιμοποιεί τη Σύνοδο των Ευρωπαϊκών Χωρών του Νότου για να επαίρεται για την “πολιτική ενεργητικής αποτροπής” της χώρας, τη στιγμή που πριν λίγους μήνες 600 άνθρωποι πνίγηκαν εντός της περιοχής έρευνας και διάσωσης της Ελλάδας, στην οποία βρίσκονταν για 13 ώρες χωρίς να τους παρασχεθεί ούτε ένα σωσίβιο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μένει εκεί αλλά «ζητά αίμα» καθώς ισχυρίζεται ότι είναι εξίσου απαράδεκτο το γεγονός «ότι ούτε ευθύνες έχουν αποδοθεί για αυτήν την τραγωδία, ούτε συμπεράσματα αναζητούνται για το τι πρέπει να γίνει ώστε να μην επαναληφθεί».

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η προστασία των συνόρων της Ελλάδας πρέπει να εξασφαλίζεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και προάσπιση όποιας ζωής απειλείται. Και ασφαλώς με αντιμετώπιση του προσφυγικού/μεταναστευτικού σε ευρωπαϊκό και ευρωτουρκικό επίπεδο. Δεν θα αποδεχθούμε ποτέ την αποσιώπηση αυτής της υπόθεσης που προσπαθεί να επιβάλλει ο κ Μητσοτάκης προκειμένου να νομιμοποιήσει την πολιτική του», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Με τις πλάτες του βρόμικου ΣΥΡΙΖΑ, αν και το ναυάγιο της Πύλου ήταν σε διεθνή ύδατα, όσοι παράνομοι μετανάστες διασώθηκαν, έχουν υποβάλει αγωγή στην Ελλάδα και ζητάνε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ. Να τα πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πισωγλέντης αρχηγός του. Βρομιάρηδες της αριστεράς, λινάτσες.

  2. Κασσεκακη τραβα πεστα του μακαριστου Αντωνη στο Πειραια! Αντε γιατι η μαλακεια σπαει καρυδια! Παρε και τη μιζαδορα Κουλαρα μαζι σου να σας κανετε μνημοσυνο!

  3. Kassελακη μαζι με τον γκομενο σου και ανοιξε την πορτα του σπιτιου σας και πλημμυριστε το με αραπαδες ..,
    ετσι θα ζησετε το ονειρο σας..,.
    Δεν μπορεις ομως εσυ να αποφαζισεις τι θα γινει στην πολη μου στο χωριο μου στην γειτονια μου …..

    η μουστογρια που μιλουσε για λιαζομενους λαθροπιθηκους που κρυβεται ?

    μηπως να πας να την συναντησεις ?

  4. Οι Ανθελληνες του Συριζα με τα ιδια μυαλα και το ιδιο τροπαριο περι ανοιχτων συνορων , μεχρι να καταλειφθει ολη η Ελλαδα απο ισλαμιστες!Το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να διαλυθουν και να πανε στον αγυριστο! Δεν βλεπουν οι λαθρολαγνοι πως η Σουηδια με την ανεκτικη πολιτικη της , στο θεμα αυτο , αναγκαζεται να κατεβασει τον στρατο στους δρομους για να καταπολεμισει τις συμμοριες των αλλοδαπων που αλληλοσκοτωνονται καθε μερα! Αλιμονο αν αυτοι ελθουν ξανα στην εξουσια! Και μη νομισει κανεις οτι οι πολιτικαντηδες της ΝΔ ειναι καλυτεροι!

  5. Ας πάει να πνιγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Κι αν ο Κασσελάκης δεν τους αλλάξει τα μυαλά, θα πάει κι αυτός αδιάβαστος.
    Αν πάλι καταφέρει και τους αλλάξει, είναι σίγουρο ότι θα φύγουν αρκετοί από το κόμμα.

Comments are closed.