Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΟΤΑΝ ΚΗΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΦΛΩΡΑΚΗ- ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ , ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ, “ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΝ;”

Κοινοποίηση:
BeFunky-collagemelinaking

Ένας χαμός για το πώς θα κηδευτεί ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος της Ελλάδας, τη στιγμή που ο ίδιος επέλεξε τη χώρα μας ως την τελευταία του κατοικία.

Η μία σύσκεψη διαδέχονταν την άλλη στο Μέγαρο Μαξίμου για το αν τελικά ο τέως Βασιλιάς θα κηδευτεί με δημόσια δαπάνη ή αν θα επιτραπεί να γίνει λαϊκό προσκύνημα.  Τελικά αποφασίστηκε να ταφεί ως ιδιώτης και η  σορός του να βρίσκεται τη Δευτέρα από τις 6:00 έως τις 10:30 το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου για λαίκό προσκύνημα για όποιον επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Στη συνέχεια, η εξόδιος ακολουθία, θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και θα ακολουθήσει η ταφή στο Τατόι.

Η οικογένεια έχει ζητήσει από τους καλεσμένους δωρεές σε ιδρύματα, αντί στεφάνου.

Και ρωτάμε ευθέως εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ τους σύγχρονους υποκριτές γραμματείς και φαρισαίους. 

Δεν υπήρξε αρχηγός του κράτους; Δεν υπήρξε Ολυμπιονίκης;

Όταν κήδευαν τους χασάπηδες του λάου, Φλωράκη- Βαφειάδη και την πόρνη της κατοχής , Μελίνα Μερκούρη, δημοσία δαπάνη, “ηδονίζονταν;”
Ο σύριζα, οι συμμοριτοφατσες και κατσαπλιαδες της αλητοαριστεράς τι ζόρι τραβάνε με το εθιμοτυπικό της κηδείας του τέως βασιλιά της Ελλάδος;
Η δημοκρατία δέν έχει να φοβηθεί τίποτα από την ιστορία του τόπου, γι’ αυτό τον λόγο η πολιτεία πρέπει και οφείλει να αποδώσει στον πρώην Βασιλέα τις τιμές του αξιώματος, που κάποτε θεσμικά, κατείχε.
Κηδέψαμε το σφαγέα Φλωράκη με τιμές αρχηγού κράτους;;
 

Ακολουθούν ορισμένες αναρτήσεις για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών: Ο κόσμος αντέδρασε έντονα και στο διαδίκτυο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΙΟ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ…..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ….ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ….ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΑΚΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ….ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ….ΟΥΣΤ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ

  2. Ο ιδιος ο Κωνσταντινος δεν σεβαστηκε το στεμα του και αντι στειλει στο αποσπασμα τους δεξιους κατσαπλιαδες Παπαδοπουλο, Πατακο κτλπ, τους ορκησε κιολας!!!!! Τα μεταξωτα βρακια θελουν και τα αντιστοιχα οπισθια, αν ο Κωνσταντινος ειχε τα μεζεα του Γοβακια Ζελενσκι θα ηταν ακομη στον θρονο του, δεν αξιζει κανεναν σεβασμο γιατι πολυ απλα δεν τον ενεπνευσε. Οσο για τα υπολοιπα εφυγε σχεδον πληρης ημερων, εχωντας ζησει ζωαρα και αφηνωντας αρκετους απογονους, RIP.

  3. Δημόσια δαπάνη και με τιμές μόνο οι πεσόντες ήρωες όπως Ηλιάκης – Γιαλοψός – Καραθανάσης – Βλαxάκος κτλ και κανένας άλλος.Τι ήταν ο ξενόφερτος Βασιλιάς δηλαδή που στην ουσία δεν ήταν εξουσία ούτε καν τρία έτη.Που ήρθε σε σύγκρουση αν θυμάστε πριν πολλά έτη με την πολιτική ηγεσία για να του τα ακουμπήσουν xοντρά για το Τατόι λες και ήταν τσιφλίκι του.Και φυσικά τα άρπαξε τα εκατομμύρια ευρουλάκια σε περίοδο κρίσης κιόλας όπως έxουμε και τώρα και όπως θα έxουμε αιώνια με το πρόβατο τον Έλληνα.
    Δεν σκέφτηκε ούτε κρίση ούτε φτώxεια του λαού μόνο το xρήμα ήθελε.

  4. Χιο σημοριτο-κατσαπλιάδες της αλιτοαριστεράς δεν ειναι μόνο ο σφύριζας και το κκε αλλά ολη η βουλη! οποιος ειναι νεοταξιτης ειναι τέτοιος

  5. σταματήστε τις μαλακίες ρεεε.. ολοι αυτοί που θαφτήκαν με δημοσία δαπάνη τα κόκκαλα τους να ξεθάφτουν και να πεταχτούν στα σκυλιά.. μόνο οι ήρωες (όπως Ηλιάκης Γιαλοψος Κατσιφας κ.α) πρέπει να θάβονται δημοσία δαπάνη.. μόνο οποιος έδωσε την ζωή του ή έκανε κατι πολύ μεγάλο πρέπει να εχει τέτοιες τιμές.. όχι κάθε σκουπίδι της νεας τάξης

  6. Ρε τι Βασιλιάς και κουραφεξαλα..χεσμενο τον έχουμε όπως και τα χουντικά απομεινάρια

  7. Αναίσχυντες αρσενικές και θηλυκές πουτ@νες με έδρα το μπουρδελομ@γαζο της πλατείας που ρήμαξαν μια χώρα. Αναίσχυντοι πολίτες αυτής της χώρας που έβαλαν το χεράκι τους για να γίνει η χώρα τους μπουρδέλο και τώρα κλαίγονται. Και γαμώ την χαρισματική φυλή μας.

  8. ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 30 % ΠΑΝΩ

  9. …..η συγχρονη ιστορια της ελλαδος αντιγραφο του γυφτοβυζαντιου με προσωπα βαρβαρικης καταγωγης ολων των ”ειδων” και βαλε…..τριβες αντιανθρωπινες και απολιτιστες γεματες υπερβολες με τροπους κουστοματων και πτυχιουχων γυφτων της ””δοξασμενης γυφτοανατολης””…..ΚΑΤΑΒΡΩΜΕΡΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ [η”’ ΡΑΣΙΛΗΔΕΣ] ΝΑ ΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ”’ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ”’ ΡΕΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΩΣ Η “”ΜΗΧΑΝΗ”’ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

  10. Ο άλλος έχει βάλει ψευδώνυμο Μέγας Αλέξανδρος και σχολιάζει υπέρ του έκπτωτου βασιλιά.
    Τόσο καθυστερημένος.
    Πανίβλακα νεοέλληνα σε έχουν καταντήσει να ζεις με κουπόνια και ονειρεύεσαι βασιλιάδες.
    Σε λίγο δεν θα έχεις να φας.
    Βλάκα γεννημένος ηλίθιος.

    1. αυτοί φταίνε, έχουν φάει τόσο σανό που δε ξυπνάνε με τπτ και καταστρέφουν το σύνολο.

  11. Σε λίγο κατάχαζε νεοέλληνα δεν θα έχεις να φας και σε νοιάζει ο έκπτωτος βασιλιάς.
    Χαϊβάνι νεοέλληνα.

  12. Ρε είστε τελείως βλάκες έχετε βλάβη στον εγκέφαλο δεν εξηγείται αλλιώς.
    Ποιος βασιλιάς ρε;;
    Έκπτωτος ήταν.
    Σας δουλεύουν ψιλό γαζί τα κωλοκάναλά σας και οι υπηρέτες παπαγάλοι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους.
    Σας πούλησαν οι ανθέλληνες και ξενόδουλοι Μητσοτάκηδες και Παλάτι και εσείς ακόμα τους τιμάτε για την προσφορά τους στην τσέπη τους και στα ξένα συμφέροντα που υπηρετούσαν και υπηρετούν.
    Είστε τέρμα ηλίθιοι νεοελληναράδες.

  13. Τα περισσότερα κομμούνια μισούν Έλληνες έθνος και πατρίδα είναι κατά του θεού..υπέρ του σατανά υπέρ των αλλοδαπών υπέρ τον πούστηδων μισούν στον τόπο που ζουν. Αυτoi προτιμούν έναν σαν τον αντετοκούνμπο για βασιλιά.. Όπως βλέπω κοντεύουμε πάλι στο 47 Για να καθαρίσει ο τόπος..

  14. Η ροδέλα του Κούλη έχει χαλαρώσει πολύ.

  15. Η ΝΔ αν πάρει 25% θα είναι θαύμα.
    Μόνο τα κομματόσκυλα θα την ψηφίσουν.
    Και σας τα λέει κάποιος που ψήφιζε ΝΔ πάντα και τελευταία φορά το 2019.
    Τέρμα η προπαγάνδα των απατεώνων.

  16. Μας τα έχετε πρήξει με των έκπτωτο βασιλιά στη γραμμή των πετσωμένων.
    Το παλάτι οργάνωσε την αποστασία με το Μητσοτάκη ήρθε η χούντα έφυγε η βαριά μεραρχία από την Κύπρο και η Τουρκία έκανε εισβολή εξυπηρετώντας και τα βρώμικα σχέδια των Άγγλων διαίρεε και βασίλευε πάνω στο νησί.
    Το παλάτι μαζί με τον Μητσοτάκη πούλησαν Ελληνισμό και Κύπρο για άλλη μια φορά.
    Ξενόδουλοι και προδότες ήταν και είναι μόνο η τσέπη τους τους ενδιαφέρει.
    Και τα χαϊβάνια οι νεοελληναράδες μιλάνε ακόμα για βασιλιάδες και ψηφίζουν ακόμα Μητσοτσκηδες.
    Λαός για το τρελοκομείο.

  17. Μια ζωή μας χορτάσατε παραμύθια για τους κακούς και απάτριδες αριστερούς και τελικά την Ελλάδα την κατάστρεψε και την καταστρέφει η “πατριωτική” Δεξιά ΝΔ.
    Η ΝΔ διέλυσε την Ελλάδα και ακόμα εσάς σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Φτάνει με το παραμύθι
    Στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσω.
    ΝΔ τέλος για πάντα μας έχετε καταστρέψει τη ζωή κλέφτες αλήτες και πατριδοκάπηλοι.

  18. Δεξιά χαιβάνια.
    Αποδεικνύετε συνέχεια ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου, αχρείαστοι και συνάμα επικίνδυνοι.
    Βγήκατε για αλίευση ψήφων;
    Συνεχίστε έτσι και από ψήφους θα πάρετε μαζί με τον αρχίβλακα, τα 3.

  19. Μωρε εκει στην Ν.Δ. να ετοιμαζεστε για ποσοστα κατω του 25 % στης επομενες εκλογες … οι ελληνες βαρεθηκσν τα ψεμματα και να τρωνε σαπιο σανο εδω και δεκαετιες. Ξυπνα ελληνα μη σκυβεις το κεφαλι.

  20. Για οσους βλεπουν τα σκουληκια του ΣΚΑΙ,ηδονιζομενοι με την γελοιοτητα των παρουσιαστων,να πληροφορησω οτι,εδω και 3,5 χρονια,δεν κυβερναει ουτε ο Τσιπρας,ουτε οι αναρχοαπλυτοι Μαδουραιοι κομμουνιστες με τα κονσερβοκουτια.Ειναι “κυβερνητης”[το φαγατε και αυτο αμασητο,κρετινοι]ο Ενας ο Μοναδικος ο πανσοφος ο ποιων τα παντα αριστα,Κουλης.Τα παραπονα σας,λυχναροφωτοι,εκει.Οσο για την ικανοτητα του αποθανοντος,ε,αφου η γριουλα με ανοια,που τον ξερει,λεει καλα λογια,ας τον παντρευοταν κιολας.

  21. Από το 1973 και μετά, κυβερνάνε τον δύσμοιρο τούτον τόπο κουμούνια, πούστηδες, περιούσιοι-μασονόσκυλα και τάνες.
    Για όλα φταίει ο Παπαδόπουλος που ήταν πιστός Χριστιανός.
    Αλλά κοντοζυγώνει το ήμαρ, γρηγορείτε αδέλφια Έλληνες…..

  22. Καλυτερα πορνη ,παρα δωσυλογοι πουστηδες των εςες οπως οι βασιλοπουστες του χιτλερ ,
    Μητσοτακη παλιε και νεε γαμιεστε

  23. ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΚΟΥΜΠΩΣΟΥ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΤΙΧΡΩΜΗ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΚΟΥΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΚΑΚΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ.

  24. Πρεπει να γινει δημοσια δαπανη και να του αποδοθουν τιμες αρχηγου κρατους.Ειτε το θελουν ,ειτε οχι ο τεως βασιλευς της Ελλαδος Κωνσταντινος ειναι και θα ειναι ενα κομματι στην ελληνικη ιστορια του εθνους μας.Ζητω ο βασιλευς των ελληνων, καλο παραδεισο και συλλυπητηρια στους οικειους του.

    1. Δεν είναι τέως. Τέως βασιλιάς είναι ο Χουάν-Κάρλος, όπου υπάρχει διαδοχή. Ο #Κοκός ήταν έκπτωτος. Είχε εκπέσει του αξιώματός του… Δεν ήταν Ελληνας, και πάντως όχι “βασιλιάς” των Ελλήνων. Τα δέοντα να απευθύνεις στο Γερμανικό ή στο εξ αγχιστείας Δανέζικο σόϊ του (με την εξαίρεση της συμπαθούς Μαργκρέτε).

      1. Ερωτημα και πιοι ειναι ελληνες απο τους πολιτικους μας ψαξτο

  25. Κοιτάξτε δεν υφήστατε πια δεξιά ούτε αριστερά, όλα τα σημερινά κόμματα εντός βουλής έχουν μια Κοινή γραμμή πολιτικής Κοινή γραμμή πλεύσης συμφωνούν και ενεργούν από κοινού στα περισσότερα θέματα
    τι όχι:;;
    Για πάτε μια βόλτα και διαβάστε στα πρακτικά της βουλής τι ψηφίζουν, τι είδους τροπολογίες περνάνε, και θα καταλάβετε τι εννοώ.
    Πρέπει ο λαός να ξυπνήσει διότι αυτοί οι χαραμοφάιδες ποτέ δεν νοιάστηκαν για το δικό σας καλό παρά μόνο το δικό τους ”καλό συμφέρων”

  26. Ο Μητσοτάκης είναι φοβικος με την αριστερά, είναι κιοτης. Είτε αρέσει είτε όχι ο τέως είναι ιστορία της Ελλάδας, είναι κομμάτι της ιστορίας μας. Απαράδεκτος Μητσοτάκης, φέρεται και αγεται σαν το π@υτανακι του Τσιπρα και του Πολακη. Σαν απάντηση σε αυτά τα φοβικα τσιρκουλα πρέπει να είναι η παρουσία κόσμου στην κηδεία.

  27. Καλό το πόρνη Μερκούρη…
    Πλουσιοκόριτσο, εγγονή του δημάρχου Σπύρου Μερκούρη.
    Ο πρώτος σύζυγος της την παράτησε λόγω στειρότητος.
    Με τον δεύτερο, Πάνο Χαροκόπο, της γνωστής οικογένειας, στην κατοχή πηδιόσαντε από τον βιομήχανο Γιαδικιαρογλου, τον οποίον δολοφόνησαν οι κομμουνιστές.

  28. Τι περιμένεις από ένα πολιτικά ανάπηρο εκπαιδευτικό σύστημα;,
    Όμως μην περιμένει κανείς ούτε να μάθει την ιστορία του τόπου και του έθνους αν δεν μελετήσει, γεγονός που θα τον καθιστούσε υπεύθυνο και ενεργό πολίτη που θα ήταν εν δυνάμει απειλή για την επιβίωση του διεφθαρμένου πολιτικού κόσμου που νέμεται την κρατική εξουσία και κατ’ επέκταση τους εθνικούς πόρους, ενώ παράλληλα καπηλεύεται τις εθνικές δυνατότητες…
    Και η βασιλεία αναμφίβολα , ήταν ένας από τους σταθμούς της ιστορίας μας κ η ιστορία μας δεν διαγράφεται!!…

  29. Ενας μεγαλος ελληνας εφυγε … ο ελληνικος λαος πρεπει να τιμησει με την παρουσια του στην κηδεια τον εκληπωντα Βασιλια της Ελκαδος Κωσταντινο τον ΙΙ. Η κηδεια θα πρεπει να γινει δημοσια δαπανη και θα πρεπει νσ του αποδοθουν τιμες αρχηγου κρατους. Εαν π.χ. ειχε πεθανει ο προδοτης Αλεξης Τσιπρας ο makendoska η Ν.Δ. πρωτη θα επεμενε να γινει η κηδεια του δημοσια δαπανη και με τιμες αρχηγου κρατους. Αυτο δεν ειναι αστοχια… πολυ εβ Ελλάδι φοβουνται τον ελληνικο λαο … που τρωει μπαγιατικο σανο εδω και δεκατιες … μηπως ξυπνησει αποτομα.

    1. Ο/Η Ευτηχως η 21η απριλη μας απηλλαξε από τους βαυαρους λέει:

      Ασε μας ρε με τον κοκο τον βαυαρο, τον χεστη τον είχε μέσα στα βρακια της η γερμανιδα φρειδερικη.
      Καλά τους ξηγηθηκε ο Παπαδόπουλος οταν πηγε να του την φέρει πουστικα ο φλώρος, αλλα έπρεπε να ήταν επικεφαλής κανενας Ιωάννης Λαδας να τον είχε κρεμάσει ανάποδα τον μουλο.

  30. Από την τσατσά την Μελίνα στη τάνα την Λίνα, δοξάξτε τον Κούλη τον ροδέλα.

  31. ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ.

    1. Σίγουρα είσαι από Μάνη και πρέπει να ήσουν τελωνειακος; Ο θεσμός της βασιλείας δυστυχώς αμαυρωθει με την αποστασία, την απομάκρυνση της μεραρχιας από την Κύπρο την οποία την είχε προσυπογραψει μαζί με τους κινηματιες και ο τέως και όλα τα επακόλουθα που συνέβησαν.

  32. Ο/Η Ας όψονται τα βλήτα που δίνουν κύρος στα κοματόσκυλα λέει:

    Αν κατάλαβα καλά, η Μελίνα έδωσε τους κομμουνιστές στον ναζί; Κι ο κούλης αποφάσισε να μη γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη… Πολύ την όπισθεν δουλεύουν αυτά κομματόσκυλα, ανέκαθεν.
    Κι αν θέλει ας μου εξηγήσει κάποιος: Δεν έχει δικαίωμα ένας ιδιώτης να κλείσει μια εκκλησία, για μια μέρα και να περνάει να προσκυνάει τη σωρό του ο κόσμος;

    1. Ναι, νά ‘χει και τραπέζια μπροστά στην πίστα για τους εκλεκτούς…

  33. πεστα στεφανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πληρωνουμε μια ζωη κηφινες τζαμπατζιδες

  34. ολεσ οι ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ-ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΗΤΟ ΠΟΡΝΕΣ.
    ΔΙΑΥΤΟ Κ Ο ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ.

  35. Δεν φταίνε αυτοί, φταίει η πουστοκεντρώα Κούλα που χέζεται πάνω της.

Comments are closed.