Ο ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΗΣ και το ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ. ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΦΡΙΚΗΣ. “ΜΠΗΚΑΜΕ” ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΩΝ “ΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ”. Η ΘΗΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ. Μνήμες από τον φύλακα του Πέτρου Κωστόπουλου που “έριξε ο Κόκκαλης στο φούρνο” και τον χασάπη Φιλιππινέζο μπάτλερ στην Εκάλη

Κοινοποίηση:
exofillo19-5

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1901, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 19-5-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser19-5

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

opisthofyllo19-5Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ένας ειδικός από την αντίδραση και μόνο του συζύγου κίνηση σώματος ομιλία κλπ έχει δώσει απαντήσεις,και μαζί με γεγονότα δέθηκε η υπόθεση!!!!

  2. Αν είναι όμως ένας απ’ αυτούς, θα ομολογήσει;

  3. Βλέποντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες από την ληστεία στα γλυκά νερά περισσότερο σε δολοφονία από ψυχοπαθή δολοφόνο φέρνει παρά ληστεία…in the air

  4. Πάνε να τα φορτώσουν σ’ αυτόν;; Δεν έχουν βρει κάποιον απ’ αυτούς; Τρεις δεν ήταν οι δράστες;;

  5. Αν η κοπελα βρεθηκε με τα συγκεκριμένα ρούχα πάνω στο κρεββάτι (αυτά που την δειχνει η φωτο), τότε πιθανόν το έχει κάνει ο άντρας της. Αυτά τα ρούχα θα τα φορούσε μια μάνα αν πήγαινε μέσα στη νύχτα να θηλάσει το παιδάκι της που ξυπνησε. Αν είχαν προβληματική σχέση και αυτουνου “του σαλεψε” μετά απο καυγά με το κορίτσι (καυγα στον οποιον ο σκυλος πιθανως γαυγιζε ακουγοντας τις φωνες και τον σκοτωσε ο αντρας της), τοτε πιθανώς αυτός την σκοτωσε και εβαλε το σκυλι στην κρεμαλα για ξεκαρφωμα οτι το εκαναν “ληστες”. Λάθος “ξεκαρφωμα” βεβαια διαλεξε, αφού απλοι ποινικοι δεν θα εμπαιναν στον κοπο να κρεμασουν ενα σκυλο. Να τον σκοτωσουν μπορει, να τον κρεμασουν σε καμια περιπτωση. Οι κλεφτες θελουν να μπουν και να βγουν οσο ποιο γρηγορα γινεται. Δεν μπαινουν στον κοπο να κρεμανε σκυλια στα καγκελα.

    Η μονη περιπτωση που ποινικοι θα σκοτωναν τη γυναικα και θα κρεμουσαν το σκυλο ειναι αν ο τυπος εχει κανει πουστι@ σε λατινο-αμερικανικο καρτελ ναρκωτικων και τον εκδικηθηκαν. Μηπως με το ελικοπτερο μετεφερε καποιον γνωστο ποινικο και μετα πηγε και τον εδωσε στην αστυνομια? Το μαθε ο ποινικος οτι τον εδωσε και του εστειλε δωρακι τους φονιαδες.

    Απο την συμπεριφορα του στις καμερες, πιστευω οτι παιζει το πρωτο σεναριο. Αυτος την εχει φαει σε πανω σε καυγα. Τη ζηλευε?? Συντομα πρεπει να αποφασισει η αστυνομια και να βγαλει ενα πορισμα. Να ελεγξουν τις καμερες απο το σπιτι των γονιων του (αν εφυγαν εκεινη τη νυχτα με το αυτοκινητο τους να παρεχουν βοηθεια στον τοπο του εγκληματος). Να τσεκαρουν επισης καποιο αδελφο/αδελφη. Αν εφυγε απο το σπιτι του εκεινη τη βραδια. Τις κλησεις ολων αυτων φανταζομαι τις εχουν τσεκαρει την βραδια του εγκληματος και τα μυνηματα μεταξυ αυτουνου και της γυναικας του τους τελευταιους 3 μηνες, για να δουν τι σχεση ειχαν.

    Ελπιζω να πεφτω εξω αλλα απο την πρωτη στιγμή κατι δεν παει καλα σε αυτη την ιστορια.

    1. Συμφωνω με ολες τις εκδοχες που εγραψες…κατι παιζει με τον χηρο..

  6. Γροθιά στο στομάχι το μωράκι δίπλα στο άψυχο σώμα της νεαρής καρολαιν και τα παλιοτομαρα δρουν ανενόχλητα.

  7. Πολύ ακριβό σπίτι βλέπω, πού βρέθηκαν τά δίφραγκα! Μήπως εκτός από πιλότος ελικόπτερου ο τύπος έκανε καί άλλες «δουλειές»;

    1. Όντως και εμένα αυτό περίεργο μου φαίνεται, και ποιος ο λόγος να μένουν σε ένα τόσο μεγάλο σπίτι; Εκτός κι αν ήθελαν να προβάλλονται στα σόσιαλ και μπορεί να τους παρακολουθούσε κάποιος από εκεί.

      1. Το σπίτι φαίνεται διπλοκατοικια. Δεξια κι αριστερά. Μάλλον 2 διαφορετικες οικογένειες

  8. Μετά τον ανασχηματισμό θα τον δειρουν γιατί θα καταλάβουν ότι τους εξαπάτησε
    Δε τους αφήνει να φύγουν. Ειδικά τους βουλευτές την Β. Ελλάδας. Όχι πουλάκια μου το στρίβειν δια του αρραβωνος δεν μετράει εδώ. Να τη κάνετε για να νιψετε τας χείρας σας όπως ο Πόντιος Πιλάτος και ν’ αρπαξετε ξανά τα ψηφαλακια των ανόητων εμβολιασμενων Ελλήνων. Γιατί μόνο ένας μεταλλαγμένος πολιτικά μπορεί πλέον να σας ψηφίσει.
    Θέλετε και βουλευτική ασυλία και βουλευτικό μισθό καραγκιόζηδες τη στιγμή που ο λαός υποφέρει και πεινάει.
    Ουστ κοπρόσκυλα!!

  9. Έρχεται και ανασχηματισμός.
    Τι ανασχηματισμός όμως !! Κουλιδειος ανασχηματισμός βάσει του εκβιαστικου διλήμματος (πάγια τακτική του Κουλού) ψήφισε τα Σκοπιανά μνημόνια να σε κάνω υπουργό. Βεβαίως το δούλεμα πάει σύννεφο γιατί οι κολλεγιοπαις της γνωστής χαρτοπαιχτικτης Λέσχης εκεί θα μείνουν.

  10. Συγχαρητήρια και πάλι κάθε μέρα βγάζετε την αλήθεια που πονάει πολύ την διεφθαρμένη ολιγαρχια τους και τους υπηρέτες του διεφθαρμένου κλεπτοκρατικου τόξου και πάλι μπράβο σας σε εσάς κ Χίο όσο και στους άλλους δημοσιογράφους και συνεργάτες της εφημερίδος μακελειό

  11. Ο Κούλης θα φορολογήσει την αναπνοή μας γιατί στερούμε την ατμόσφαιρα από οξυγόνο και τις κλανιές μας γιατί τη μολύνουμε με διοξείδιο του άνθρακα.

  12. Μια τραγική εικόνα της δολοφονημένης μικρής μητέρας δίπλα στο βρέφος της!!!!!
    Η ΕΛ.ΑΣ του κ.Χρυσοχοΐδη ακόμα δεν κατάφερε να συλλάβει τους αλλοδαπούς δράστες όπως και τόσων άλλως προσφάτων εγκληματικών ενεργειών,με κυριότερη αυτή του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ!!!
    Οι κυβερνητικές εντολές είναι σαφείς:
    Βάλτε πρόστιμα στους αντιφρονούντες Έλληνες πολίτες που τολμούν να κυκλοφορούν με τη μύτη έξω σε μια ύστατη προσπάθεια τους ν’ αναπνεύσουν για να έχουν το ίδιο τέλος με τη νεκρή μητέρα αν δεν εμβολιαστούν!!
    Εξοντώστε οικονομικά και κοινωνικά όποιον αντιστέκεται στην «προαιρετική» πράξη του εμβολιασμού!!!Εν μια νυκτί η Δημοκρατία μεταλλάχθηκε σε «Ναζιστικό Μόρφωμα»!!!
    Η Ελλάδα μετετράπη σε Κολομβία όσον αφορά την εγκληματικοτητα και σε Ναζιστική Γερμανία σε ότι αφορά την επιβολή ιατρικών πράξεων σε ανθρώπους. Δρα ρατσιστικά απέναντι στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των Ελλήνων που αρνούνται να εμβολιαστούν μ’ ένα μη δοκιμασμένο εμβόλιο πειραματικής γονιδιακής θεραπείας που έχει προκαλέσει χιλιάδες θανάτους!!!
    Σήμερα τιμούμε την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων από τους Οθωμανούς και διδασκόμαστε από την Ιστορία γιατί ιστορία που δε διδάσκεται σύντομα ξεχνιέται και πολύ πιθανόν επαναλαμβάνεται με χειρότερο τρόπο!!
    Υ.Γ.Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας ύστερα από εμβολιασμό!!!

  13. Μια τραγική εικόνα της δολοφονημένης μικρής μητέρας δίπλα στο βρέφος της!!!!!
    Η ΕΛ.ΑΣ του κ.Χρυσοχοΐδη ακόμα δεν κατάφερε να συλλάβει τους αλλοδαπούς δράστες όπως και τόσων άλλως προσφάτων εγκληματικών ενεργειών,με κυριότερη αυτή του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ!!!
    Οι κυβερνητικές εντολές είναι σαφείς:
    Βάλτε πρόστιμα στους αντιφρονούντες Έλληνες πολίτες που τολμούν να κυκλοφορούν με τη μύτη έξω σε μια ύστατη προσπάθεια τους ν’ αναπνεύσουν για να έχουν το ίδιο τέλος με τη νεκρή μητέρα αν δεν εμβολιαστούν!!
    Εξοντώστε οικονομικά και κοινωνικά όποιον αντιστέκεται στην «προαιρετική» πράξη του εμβολιασμού!!!Εν μια νυκτί η Δημοκρατία μεταλλάχθηκε σε «Ναζιστικό Μόρφωμα»!!!
    Η Ελλάδα μετετράπη σε Κολομβία όσον αφορά την εγκληματικοτητα και σε Ναζιστική Γερμανία σε ότι αφορά την επιβολή ιατρικών πράξεων σε ανθρώπους. Δρα ρατσιστικά απέναντι στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των Ελλήνων που αρνούνται να εμβολιαστούν μ’ ένα μη δοκιμασμένο εμβόλιο πειραματικής γονιδιακής θεραπείας που έχει προκαλέσει χιλιάδες θανάτους!!!
    Σήμερα τιμούμε την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων από τους Οθωμανούς και διδασκόμαστε από την Ιστορία γιατί ιστορία που δε διδάσκεται σύντομα ξεχνιέται και πολύ πιθανόν επαναλαμβάνεται με χειρότερο τρόπο!!!!

Comments are closed.