17/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Ο ΠOΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ Η ΜΑΧΗ… ΜΟΣΧΑ: «ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
MAK

Κίεβο εκτός Οδησσός εντός του ρωσικού εδάφους

Τα νέα σύνορα της Ρωσίας παρουσίασε ο Ρώσος πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ σε τηλεοπτικό διάγγελμά του από τη ρωσική τηλεόραση.

Ο Μεντβέντεφ μιλώντας για την κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία  παρουσίασε ένα χάρτη σύμφωνα με τον οποίο η Ρωσία γνωστοποιεί τις απαιτήσεις που έχει ως προς τα νέα σύνορά της με την Ουκρανία.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος του ΣΑ της Ρωσίας «δεν πρόκειται να σταματήσουμε παρά μόνο όταν φτάσουμε εδώ».

Στον χάρτη φαίνεται πως η Ρωσία αφήνει εκτός του ρωσικού εδάφους το Κίεβο, αλλά περιλαμβάνει όλη την περιοχή από την Οδησσό στα νότια έως το Τσέρνιγκοφ στα βόρεια, συμπεριλαμβανομένου και το Χαρκόβου.

Στην ανάρτηση του του συγκεκριμένου χάρτη από τη Μόσχα ;απάντησε ο Γάλλος πρόεδρος Ε.Μακρόν ο οποίος έθεσε την Οδησσό εντός των «κόκκινων» γραμμών όπως τις είπε ενώ έθεσε και το Κίεβο ως «κόκκινη» γραμμή, το οποίο όμως δεν διεκδικεί η Ρωσία.

Ο Ε.Μακρόν στη συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς των κομμάτων της γαλλικής αντιπολίτευσης, επανέλαβε πως η Γαλλία θα κάνει ότι χρειάζεται «χωρίς όρια» και «χωρίς κόκκινες γραμμές» για να στηρίξει την Ουκρανία.

Ο Γάλλος πρόεδρος κατά τη συνάντηση που είχε με την αντιπολίτευση, φέρεται να αποκάλυψε το σχέδιο το παρά το γεγονός ότι δεν είναι πραγματοποιήσιμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας L’Indépendant, o επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Γαλλίας, Fabien Roussel αποκάλυψε ότι ο Μακρόν είπε ότι θα σταλούν γαλλικές στρατιωτικές δυνάμεις στο ουκρανικό έδαφος εάν υπάρξει προσπάθεια κατάληψης της Οδησσού ή του Κιέβου από τη Ρωσία.

Έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα έως τώρα σε περίπτωση έναρξης διαπραγματεύσεων για ειρήνευση στην ανατολική Ουκρανία η Οδησσός θα αποτελέσει αντικείμενο σκληρού μπρα ντε φερ  μεταξύ των εμπλεκομένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ??? { ΝΑΝΟΣ ΜΑ ΤΙ ΝΑΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑΑΑΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ}….Ο ΠΟΥΤΙΝ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Η ΩΡΑ???? ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Ν.ΔΟΥΛΟΙ. ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΑΣ.

  2. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ….ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ….ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ…..
    ΑΛΛΑ… ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…

  3. τα παλαβα ονειρα του τελειωμενου τουρκοπουτιν χα χα χα

  4. ΚΟΥΛΑΡΑ, ΣΟΥ ΕΠΛΥΝΕ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΣΤΡΙΝΓΚΑΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ?? ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΤΙΛΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ?? ΜΥΡΙΣΕΣ ΤΑ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΤΗΡΙΑ?? ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ?? Α ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΚΝΙΖΑΜΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

  5. Aρα η μιση Ουκρανια εχει ναζι… και η αλλη οχι… ( για κατι ναζι δεν ελεγαν οτι το κανουν ? ) τι παραμυθι τρωνε μερικοι ( δυστυχως αν το φαγανε )… . Θα μου πεις εδω μεσα ελεγαν οτι ο Πουτιν ειναι ο ηγετης της Ορθοδοξιας… , γενικα το παραμυθι παει κι ερχεται… . Ποιος ? Ο Πουτιν… που ειναι φιλος με τον Ερντογαν πχ ( και αυτο δεν ειναι κρυφο ) , ενα πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων ειναι και δικτατορας… ( και για τη χωρα του ) . ”Τελος παντων” …σε λιγο ισως να ειναι παρελθον γιατι ειναι επικυνδινος για ολη τη γη… . Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο… , θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη… και οι πολιτικοι του σημερα σε λιγο θα ειναι παρελθον ( ειναι πιθανο το ιδιο να γινει και με τον Πουτιν ) , μετα θα γινουν αλλα γιατι και η Παγκοσμια Κυβερνηση θα εχει κι αυτη καποια ψεματα… .

      1. Παντα το ιδιο σεναριο ρε ελληναρα σκετε δεν μπορεις να πεις κατι άλλο?

  6. ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ο άνθρωπος που παρέλαβε κράτος και θα παραδώσει μια κωμόπολη , οι Ουκρανοί πρέπει να τον κρεμάσουνε ανάποδα μέχρι να πεθάνει ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

  7. Μεντβέντεφ, πάλι άνοιξες το ρημάδι το στόμα σου. Αν δεν κάνω λάθος κάτι σας ετοιμάζουν Αμερική, Ευρώπη, ΝΑΤΟ.

      1. Τι αρχίδια να έχει ενάμισυ μέτρο άνθρωπος;

Comments are closed.