Ο Πούτιν παίρνει “κεφάλια” στο Ρωσικό Στρατό για το “φιάσκο” του Ισραήλ! Έρχονται αερομαχίες και καταρρίψεις στον ουρανό της Συρίας;

Κοινοποίηση:
1

Πύρρειος Νίκη για τις ΗΠΑ-Γαλλία-Ισραήλ Φαίνεται ότι εξελίχθηκε από κοινού η συντονισμένη επίθεση στην Λαττάκεια, στο Αρχηγείο της Στρατιωτικής παρουσίας των Ρώσων στην Συρία,πλήττοντας το γόητρο της Ρωσίας, και καταρρίπτοντας τον Μύθο περί ατρόμητων αντιαεροπορικών της Ρωσίας!


Η Μόσχα δέχτηκε ένα φοβερό χτύπημα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, με τα Ισραηλινά Μαχητικά F -16, εάν είχαν σαν αποστολή να αφανίσουν την Ρωσική Βάση στην Λαττάκεια, θα είχαν εξετελέσθη με πλήρης επιτυχία αυτή την αποστολή!

Συγκεκριμένα, τέσσερα μαχητικά F-16 του Ισραήλ, επιτέθηκαν στην επαρχία Λαττάκεια της Συρίας, από τη Μεσόγειο, και σε μικρό υψόμετρο, με την βοήθεια Ηλεκτρονικού Πολέμου με Ραδιοκύματα, και ηλεκτρομαγνητικά κύματα, που μάλλον προήλθαν από την Νατοική Ναυτική παρουσία στην Μεσόγειο, παρέλυσαν τα Ρωσικά Ραντάρ και τα συστήματα επικοινωνίας, καθώς και τα αντίστοιχα Συριακά, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από την αντιαεροπορική άμυνα της Συρίας, το Ρωσικό Στρατιωτικό αεροσκάφος Ιλιούσιν Il-20, κοντά στην αεροπορική βάση Χμάιμιμ της Συρίας, προκαλώντας το θάνατο των 15 στρατιωτικών που επέβαιναν σε αυτό.

Το λάθος των Ρώσων είναι ότι η εγκατάσταση των αντιαεροπορικών συστημάτων στην Συρία από το 2015, και η ενεργοποίηση τους, έδωσε πολύ χρόνο στο Ισραήλ και ΝΑΤΟ, να τα αποκωδικοποιήσουν-μελετήσουν, και δεν άργησαν να βρούν το τρωτό τους σημείο!

Δέν υπάρχουν ατρόμητα όπλα, και stealth-αόρατα αεροπλάνα, όσο η τεχνολογία προχωράει, τόσο θα βρίσκει νέους τρόπους αντιμετώπισης τον υποτιθέμενο όπλον 4-5 γενιάς, και κανένα όπλο της νέας τεχνολογίας, δεν εξασφαλίζει με σιγουριά ότι θα έχει επιτυχία 100 τις 100, και θα μπορεί πχ να αποτρέψει ένα παλιό Διηπειρωτικό Πύραυλο της Β.Κορέας να πέσει στις ΗΠΑ!

Τώρα ο Πούτιν παίρνει κεφάλια στον Ρωσικό Στρατό για την ταπείνωση που δέχτηκε από το Ισραήλ, που αποδεικνύει το ότι όσο μικρό Κράτος είναι στον Χάρτη,τόσο είναι τεράστιο σε Δύναμη!Ο Τρόμος τώρα θα είναι το πως η Ρωσία θα αντιδράσει, γιατί μάλλον δέν μπορεί να αποτρέψει τις Ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις στην Συρία επιβλέποντας τες μόνο, και καθοδηγώντας την αντιαεροπορική άμυνα του Συριακού Στρατού, θα πρέπει να εμπλακεί όχι μόνο σε αμυντικού χαρακτήρα ενέργειες, αλλά και Επιθετικές, όπως Αερομαχίες!

Του Σπύρου Πρίφτη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η κοτούλα “κο κο” το κοκοράκι “κικιρι κι κι “. Επιτέλους ας δει κάποιος το συμφέρον της Ελλάδας. Ποιά χώρα προσκείμενη στη Μόσχα βίωσε ευημερία ? Ποιά χώρα βοηθήθηκε οικονομικά απο το σύμπλεγμα Ρωσίας – Κίνας -Ιραν ?

    Ψωμάκι τρώμε απο ΗΠΑ και Ε.Ε και όποιος δεν το βλέπει ας πάει να ζήσει στην Βενεζουέλα , την Βραζιλία , την Αργεντινή ή ακόμα και στη Ρωσία του κοκορα που του ρίχνουν αεροπλάνα σαν μύγες.

  2. τι γραφει;
    Πύρρειος Νίκη για τις ΗΠΑ-Γαλλία-Ισραήλ Φαίνεται ότι εξελίχθηκε από κοινού η συντονισμένη επίθεση στην Λαττάκεια, στο Αρχηγείο της Στρατιωτικής παρουσίας των Ρώσων στην Συρία,πλήττοντας το γόητρο της Ρωσίας, και καταρρίπτοντας τον Μύθο περί ατρόμητων αντιαεροπορικών της Ρωσίας!
    αυτο του διεφυγε;
    Ο Σόιγκου επανέλαβε ότι το Ισραήλ δεν ειδοποίησε τη Ρωσία για την επικείμενη επίθεση, έτσι ώστε να μπορέσει η Ρωσία να μετακινήσει το Il-20 εγκαίρως. Αντ ‘αυτού, η προειδοποίηση ήρθε ένα λεπτό πριν απογειωθούν τα ισραηλινά F-16.

Comments are closed.